מישהו או משהו יושב איפשהו וצוחק עלי בקול גדול

מיסטרמר

New member
מישהו או משהו יושב איפשהו וצוחק עלי בקול גדול

עברה כבר כמעט שנה מהזוגיות האחרונה. נחתי, הפנמתי והתחלתי לצאת שוב. במשך כמעט שנה, שום דבר לא קרה מעבר לכמה דייטים. אני משתדל לא לצאת במקביל כדי באמת לתת סיכוי לי ולצד השני וכדי לא להתבלבל בעצמי. למה משתדל? כי מדי פעם זה קורה, אין טעם להתייפייף אבל בד"כ זה נפתר בעצמו, או כי אני לא מעוניין או כי הבחורה לא מעוניינת.

ממש לאחרונה התחלתי לצאת עם שתיים במקביל וקורה לי בדיוק מה שניסיתי להימנע ממנו, הבילבול. ככל שאני נפגש איתן יותר, גם שתיהן יותר מעוניינות בי וגם אני, יותר מעוניין בכל אחת מהן. לא הצלחתי למצא משהו אחד שיגרום לי להחליט ביניהן. בהתחלה עוד אמרתי לעצמי שאולי אחת מהן לא תרצה להמשיך וזה יפתור את הבעיה אבל זה לא קורה (קארמה איז א ביטש). חשוב לי לומר שלא שכבתי איתן למרות שאני מודה שאני מאוד מעוניין.

אני יודע שאני יוצא אידיוט ואני יודע שזה נשמע התבכיינות ומה אני מתלונן אז אני לוקח את הסיכון שבטח יהיו פה גם תגובות כאלה. יהיה נחמד אם יהיו גם תגובות עם רעיונות לגבי איך להסתכל על זה או אפילו איך לדעת עם עצמי, במי אני באמת מעוניין ולא למרוח את שתיהן ואותי סתם כי זו בטח לא המטרה שלי.
תודה

אין מצב שאחת מהן לפחות לא יודעת שאתה ממקבל.

כך או כך, אתה עומד לצאת קירח משני הכיוונים,
חבל, אולי דווקא זו שמתאימה לך הלכה והבינה שאתה לא באמת תהיה נאמן וראוי להשקעה.

חבל.
אבל זה מה שתמיד סיטואציות כאלה מביאות, בדידות.

רואה 6 6

New member
מה אתה רוצה לדעת?איך לוקחים החלטה?

תופסים אומץ ומחליטים,ולא מבזבזים זמן על רגשות אשמה,שהם הטריק הידוע של מי שמשלה את עצמו,להרגיש שהוא בסדר.

מיסטרמר

New member
אני לרגע לא חושב שאני בסדר

ואין לי רגשות אשמה אלא מצב מסויים שאני מנסה להבין מול עצמי איך לפתור אותו. בגלל שבינתיים לא הצלחתי ואין לי כוונה למרוח את הבחורות ואותי, פניתי לעזרה פה בפורום, הרי לזה בדיוק נועד הפורום הזה, לא?

רואה 6 6

New member
אין "איך" לפתור,יש החלטה ועליה לוקחים אחריות.

אחריות אומרת שאתה מבין מה ההשלכות לכל אפשרות.אפשרות אחת היא להמשיך במצב הקיים ואפשרות אחרת היא לחתוך אחת מהמנז' א טרועה שלכם.
אבל לא להחליט זה אומר לסרב לקבל את האחריות. גם לזה אין "איך" למצוא לזה פיתרון.

AlabamaW0rley

New member
תשאל את עצמך...

עם מי מהן אתה רוצה לבלות ביומיום ולא רק בדייט?
בפני מי הכי קל לך להיפתח?
איזו מן הבחורות הכי מעוררת בך הערכה?
האם אחת מהן גורמת לך להרגיש ב safe zone והאחרת לא? אז לך על האחרת.

תן עוד פרטים בבקשה

איך כל אחת מהן נחוות לך?
מה התכונות שלהן ומה החיבור שלך לכל אחת?

קצת "בשר" יקל עליי לייעץ לך

מיסטרמר

New member
תשובות (גם לאלבמה)

נקרא להן א' ו ב' רק לשם התגובה. מדובר במספר דייטים ראשונים אז מטבע הדברים ההכרות שלי איתן עדיין יחסית שטחית.

א' נחוויית קלילה יותר בהתנהלות הכללית שלה מב' אבל שתיהן נחוות רציניות שלוקחות את עצמן ברצינות ורוצות זוגיות.
נכון לעכשיו, עם ב' יש יותר פתיחות מאשר עם א'.
א' יותר מוערכת אבל אולי זה קשור לעובדה שאיתה כרגע יש יותר פתיחות.
שתיהן מוצאות חן בעיני למרות שהן נראות שונה לחלוטין.
עם מי הייתי רוצה לבלות יותר ביום יום? שתיהן נראות נעימות, אין תחושה של "בחורה קשה" שעומדת מולי, ראש פתוח.

אני מנסה לענות לך ובאמת שאני לא מצליח למצא משהו שמבדיל ביניהן בצורה משמעותית.

אתה עדיין מאוד מאוד

כללי.

תקשורת זה דבר מאוד חשוב במערכת יחסים. כשיש קשיים וחילוקי דיעות תקשורת טובה תעזור לגשר על הפערים.
מה קורה כשמשהו לא מסתדר?
מה קורה אם אתה לא מתנהג כמו שא או ב רצו?
מה קורה אם יש אי הסכמה על איפה נפגשים/מה עושים?

איפה התשוקה שלך נמצאת?
מי מעוררת אותה?

אתה קצת נשמע לי כמו מישהו שמנסה לבחור בגד ללבוש..
משהו שם חסר את החשק שצריך כדי להתחיל קשר

מיסטרמר

New member
אני מבין למה זה עלול להישמע ככה

ושוב, מכיוון שמדובר בדייטים ראשונים, אז הכל עדיין יחסית שטחי ועדיין לא נוצרו סיטואציות כמו אלה ששאלת לגביהן ולכן אין לי תשובה טובה.

עם שתיהן יש תקשורת טובה, עם ב' קצת יותר כי איתה נוצרה יותר פתיחות אבל לא בפער ענק אחת מהשניה.

עדיין לא היה מצב שמשהו לא הסתדר ואם בכל זאת אני אנסה לסחוט סיטואציה מסויימת שקרתה, ולומר עליה ש"משהו לא הסתדר" אז לא קרה כלום... הכל נעשה בנחמדות, בנעימות ולבסוף הדברים הסתדרו על הצד הטוב ביותר.

עדיין לא היה מצב שבו אני לא התנהגתי כמו שהן רצו או לחילופין, אף אחת מהן לא נתנה לי את ההרגשה שזה קרה.

אני כן יכול לענות בביטחה שאם הייתי פוגש כל אחת מהן בנפרד והשניה לא הייתה בסיפור, הייתי מעוניין שזה יצליח איתה

טוב

אז תשאל אותן אם הן בעיניין של שלישיה

ואגב, לדעתי המאוד לא מקובלת פה בפורום, זה בריא ל"מקבל" בתחילת קשר. לי זה עוזר להיות הרבה פחות לחוצה, להקרין הרבה יותר ביטחון, ובאופן כללי לנהל את ההתחלה בצורה חכמה יותר.
אבל אי אפשר למקבל לאורך זמן. זה לא פייר. או שאתה מחליט, או שאתה אומר להן שזה המצב ושאתה כרגע לא מעוניין בבלעדיות בקשר.

B L I M P

New member
האמת - זה נשמע כאילו שתיהן לא ממש עושות לך

את זה.

זה נשמע כאילו שתיהן "בסדר" ותו לא. אחרי כמה דייטים כבר בהחלט אמורים להרגיש מתח והתרגשות ושאר רגשות כלפי מישהי שיוצאים איתה. לא אהבה, אבל בהחלט ציפייה למפגש, התרגשות מפוטנציאל לקשר וכד'. מהתיאור שלך נשמע ששתיהן עונות על כל מיני דרישות "פורמליות" שיש לך מבנות אבל אף אחת מהן לא מלהיבה אותך - קרי, אתה לא באמת רוצה מת להיות בקשר עם אף אחת מהן, אבל סבבה לך לצאת איתן לבינתיים.

אולי אני טועה לחלוטין (ופשוט בחרת להתנסח באופן מסויים ולא אחר), אבל תחשוב על זה...

אייבורי

New member
גפן במובן גאפן

היא שואלת

את מי בא לך לזיין כמו שפן של אנרגייזר במובן גורפן ולא במובן גרפן

מיסטרמר

New member
מתאבל במובן גפן או במובן גאפן?

כלומר במובן שהוא באבל או במובן שהוא נהיה אהבל?

למעלה