מישהו אי פעם שמע את אחד האלבומים...

Kickurass

New member
מישהו אי פעם שמע את אחד האלבומים...

שגימלאי סטאר טרק הוציאו? זה שווה משהו?

Esmena

New member
השעה שעת לילה מאוחרת.

איפשהו אחרי אחת דומני, העונה:חורף. ידידי היקר ר. חוזר ממקום בו ראה את הסרט" איזה מין שוטרת"(תירגום דפוק,אני מודה , אבל אין לי כוח לעבור לאנגלית)מתיישב מול המחשב בו אני מחכה לו בICQ ונורא חייב את השיר שהיה בסרט, כלומר שמשמיעים כל שנה כשהזוכה במלכת היופי של ארה"ב בוכה מהתרגשות. אני(משועממת) : נו מצאת? ר: מצאתי. אני: נו מה? ר: זה רמיקס... שר ויליאם שאטאר אני(היסטרית): רק רגע, אולי וויליאם שאטנר!?!? ר: זהו בדיוק..ויליאם שאטנר... (קובץ נשלח) ובכן הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שזה מאוד משעשע.וזה שיא הטראש האמריקאי שיכול להיות. אני ור. ניסינו להפוך את השיר הבלתי נסבל לקאלט, ואף תירגמנוהו מבוסמות לעיברית, אבל נראה שהוא היה טראשי מדיי אף לקאלט,ושכנוהו עד מהרה . אני ,אניוואי, שמעתי אותו אולי שלוש פעמים, כשעל שפתיי מתגלגל צחוק היסטרי. הוא אבד איפשהו,גם את שמו לצערי איני זוכרת-לכל המעוניין, אך אוכל לברר אצל ר. כשיחזור מהגלות האוסטרו הונגרית. ובכן,אני יודעת שהודעה זו הייתה סיפור ארוך ומשעמם ולא לגמרי קשור(עדיין- זה שיר ולא אלבום)ואני מתנצלת עמוקות. אגב, מה בנוגע לג´רי ראיין? פעם מישהו אמר לי שהיא אחרי קריירה מוזיקלית מישהו יודע משהו בקשר לזה? אף על שינאתי העמוקה אליה, עלי להודות שזימרתה -כפי שראינו מספר פעמים בסידרה- מתוקה ביותר.

Esmena

New member
כל כך ברורשהלינק לא יעבוד...

זה היה העמוד של שאטנר בVH1 , שעם אתרם המבולבל אין פלא שהגענו בכלל למקום אחר, ועימכם הסליחה. שכהו= שכחנוהו

למעלה