מישהו אי פעם שמע על המכשיר/החברה

אקיטה

New member
מישהו אי פעם שמע על המכשיר/החברה

האלו? זה נגן מאוד זול. אני לא מחפשת משהו איכותי יותר מידי. רק שלא יתקלקל אחרי יומיים, ושהרדיו יהיה נורמלי. מה אתם אומרים?

JustThomas

New member
הנגנים האלה מתקלקלים די מהר.

אולי לא תוך יומיים אבל בד"כ לא מחזיקים מעמד כמה שנים טובות. הרדיו לפי מה ששמעתי ברמה לא סבירה ומטה, בקושי קולטים והאיכות בינונית.

JustThomas

New member
*התפלקה לי שורה

הייתי קונה אותו אולי רק בשביל הדיסק-און-קי...

אקיטה

New member
יש אולי המלצה על משהו?

פשוט, זול אבל טוב, עם רדיו נורמלי?

יאיר B

New member
בסכום כזה תוכלי לקנות ק נגן ג'נרי

מהסוג שהראית בהודעה הראשונה שלך. כולם אותו דבר. קני את היפה ביותר / זול ביותר. זהל אל משנה. חפשי אחד כזה שיש לו עברית (זה יהיה הייתרון היחיד שלו על כל נגן ג'נרי אחר). יש כזה בטופ (צירפצתי קישור). אל תצפי ליותר מדי מנגנים כאלו!

אקיטה

New member
אבל בזה שהבאת הרדיו הוא באוזניות

הבנתי שזה מוריד את איכות הקליטה/שמיעה באופן משמעותי. זה נכון?

יאיר B

New member
ראיתי שאת רוצה רדיו באוזניות

אל תקני נגן עם רדיו באוזניות (כן, כמו זה שקישרתי בקישור הקודם. צריך לעשות כפתור לעריכת תגובות בתפוז כמו בכל פורום נורמאלי...). חפשי אחד עם רדיו במכשיר. זה יותר טוב. ושוב: אל תצפי ליותר מדי מנגנים כאלו (משום בחינה שהיא).

אקיטה

New member
דווקא האחד שהבאתי הוא עם רדיו מובנה

נראה לי שאני ילך עליו...

weird dust

New member
אני יזהיר שוב

נגנים מסוג זה ניקראים נגנים גנריים. הנגן לא קיבל כמעט אף פעם ביקורת טובה והנגן לא רציני ככל הידוע לי. אני לא ממליץ לקנות אותו אך זוהי בחירה שלך.

אקיטה

New member
תודה רבה!!

אבל לא נראה לי שאני רוצה להשקיע הרבה כסף בנגן. אם יש למישהו המלצה על נגן לא יקר שיותר בטוח ללכת עליו אני ישמח להצעות! בינתיים ממש ממש תודה לכל המייעצים אתם אחלה!

crazy froyd

New member
כן.. יש לי כזה..

לא הכי הכי. אבל ממש בסדר. משמיע מוזיקה.. יש בו רדיו..

למעלה