מישהו אכל בפלאפל ביצ´י ??

לי יש ביקורת!!!

הייתי שם עם חבר לפני שבוע וראינו מחיר זול אז הלכנו על זה! הסלטים מצויינים (בעיקר הטחינה)! אבל השירות על הפנים!!! אפילו טיפ לא הסכמנו לתת רק הביא פלאפל וזהו! בלי לשאול אם צריך משהו, בלי לשאול איך היה, זה שירות זה???

liti

New member
לתת טיפ בפלאפל???

כנראה שאני לא מעודכנת, אבל- למה לתת טיפ בפלאפליה?

מיכלי56

New member
מה מושלם....?

לא באו כל דקה ושאלו אם "הכל בסדר"? ואחרי שלא נתת טיפ ,לא כעסו עליך ושאלו למה? קיסמים קיבלת? ובכלל פאלאפל זה סוג המזון שאתה אוכל בגלל גחמה ,פתאום אתה מרגיש צורך מטורף לזלול מנה אבל... אחרי שסיימת ,אתה מקלל את עצמך על הרגע המר והנמהר והצרבת ,אח הצרבת...

../images/Emo6.gifשתייכן נפלתן../images/Emo6.gif

בנות, בנות... אם לא שמתן לב יוחאי כתב את ההודעה בציניות וכנראה התכוון לטון המתנשא שבו כתובות חלק מהביקורות בפורום(לא שיש לי בעיה,להיפך) אז לשאלה צינית כתבתי תשובה צינית, אני בכלל לא אוהב פלאפל... מה שכן אם אנחנו בנושא אז אפילו אני שלא אוכל פלאפל לא יכול לעמוד בפני הפלאפל המצוין שמוכרים ב"פלאפל המעיין" שנמצא בכיכר המעיין בנצרת!!! מי שבצפון חייב לעבור שם!!! פלאפל זהובים חמים ואתם יודעים מה? אני אצא באימרה יומרנית! "פלאפל המעיין בנצרת הכי טוב בארץ!!!"

liti

New member
אם כבר פלאפל- אין כמו נידאל במסעדה!

פלאפל מעולה עשוי מפול, כל כך טעים שקשה להפסיק ולאכול. חוץ מזה לנידאל יש את הלבנה הכי טובה בארץ ותמיד כשאנו שם אנו מצטיידים בשמן זית שעשוי מזיתים סורים, בעל טעם דומיננטי מאוד שמתאים לתבלון סלטים בעיקר. האמת שלגבי שם המקום אני ממש לא סגורה, מדובר על חומוסיה שנמצאת במסעדה (הישוב הדרוזי) בגולן, ברחוב הראשי של מסעדה (הכי פשוט זה לעצור מישהו ולשאול איפה נמצאת החומוסיה של נידאל). אני מאוד אוהבת פלאפל ואשמח לשמוע המלצות על פלאפליות נוספות!

אני רוצה להמליץ לכולם על

פלאפל המלשינים ברחוב בן גוריון צומת עם שדרות ירושליים ברמת גן אבל המניאקים לא נותנים צ´יפס וחובה להמליץ גם על שמש הכי נדיר בארץ בזבוטינסקי ונראה לי המאפייה מתכנסת שם כל חמישי בלילה ותמיד שומעים מזרחית וגם כולם שם שחורים אז זה תואם את החשד יאללה בעיי חברים

מיכלי56

New member
גם מלשינים גם מאנייקים...

וגם תאומים? אבל תודה שהם שרמנטים ומספקים פאלאפל תעשייתי במהירות שיא. חוויה לראות כל ערב בתשע איך התאומים מצחצחים את הדלפקים ועושים שיטפון בכל רחוב בן גוריון. הפאלאפל שאני הכי הכי חובבת ,אצל האחים קלבוני ביפו - פאלאפל ירוק אמיתי ואיכותי . הנקיון.... נו טוב ,לא מי יודע מה...

פרנקלית

New member
"מלכות הפלאפל" ט-ע-י-ם אבל יקר ..

יקר ... יחסית לפלאפל כ 16 ש"ח למנה. קודם כל הפיתות נאפות במקום, טריות, בשרניות ורכות. יש להם תוספות מגניבות כמו למשל עלי רוקט, סלט כרוב עם דבש וגינגר, כדורים כתומים עם בטטה וכו´... זה בהחלט פלאפל פלצני, אבל נחמד לראות (ולאכול) משהו שונה מהסטנדרט שהורגלנו אליו .. מי שרוצה לנסות - רח´ יהודה הלוי ת"א.

liti

New member
יש עכשיו סניף גם בהרצליה פיתוח

ליד מסעדת "עד העצם".

פרנקלית

New member
אה, ושכחתי גם את הסביח של עובד

או בשמה הרשמי "המנה הטובה ביקום" .. זה נמצא בר"ג גבול גבעתיים ולא משנה מתי תעברו, תמיד יש שם תור ארוך ... המקום הפך ממש למקום עלייה לרגל. יש לו אפילו אתר אינטרנט, שמשום מה לא פעיל (יש לינק באתר CRAZYSHOP). יש לו שפה משעשעת משלו לשאול כמה כמויות לשים לכם במנה מכל דבר : חומוס, טחינה, פטרוזיליה, חריף וכו´ .. אני אישית נלחצת מלזכור את הכל, אז עם אנשים כמוני הוא מדבר עברית רגילה. מאוד טעים ומאוד מומלץ.

אגב סביח

הסביח המקורי האמיתי אמיתי הראשון, שהיה לפני המון שנים בבוטקה בכניסה לגינת בר אילן, בפינת שד´ ירושלים ועוזיאל - חי וקיים!! היום הבן שלו מנהל אותו, ברח´ הרואה מול רח´ חיבת ציון, ליד בנק לאומי. טעים, נוסטלגי, ובעל המקום חביב ומסביר פנים, מה שרק משפר את הטעם

../images/Emo13.gif הו, ר"ג - כור מחצבתנו!

זכרון ילדותנו העשוקה... אם תישכח ר"ג עירי - ידבק סביחי לחכי! אגב, אין לי הסבר לתופעה: עיר שהיא אחת מהגדולות בארץ, עם אוכלוסיה די מבוססת, ואף לא מסעדה או בית קפה אחד שראוי בכלל להזכיר! הדבר הכי קרוב לזה שיש בסביבה זה ויולה, אבל זה בגבעתיים! מישהו מבין למה?

מיכלי56

New member
למה מבקרת??

כיוון שר"ג היא עדיין הכור הגרעיני שלי ,לא נותר לי אלא להצטרף לתמיהה. נקודת האור היחידה באיזור היא קונדיטורית דומיניק במתחם הבורסה.(טוב ,לא בדיוק רמתגן אבל דומה...) אגב ,זוכרת המבקרת את הפיתות העיראקיות בכוך ההוא במעלה הבנים?

meravbr

New member
ולא לשכוח

את הברד המצוין של המלכות (אשכוליות וערק / תפוזים וקמפארי) ואת כדורי השוקולד המצוינים שלהן לקינוח אנרגטי ....

avitalst

New member
פלאפל פסטו ברעננה

אפשר גם עם פלפלים קלויים וממרח פסטו. נורא טעים!

למעלה