באיזשהו שלב התחלתי לפתח רגישות לסייטן (כמו להרבה מאכלים אחרים) והגעתי למצב שאחרי כל אכילת סייטן היו לי כאבי בטן איומים, אז הוצאתי את זה מהתפריט שלי. אבל המקרה שלי כמובן לא מעיד על הכלל
כמה דרכים לעשות: לקחת נתח סייטן, בערך בעובי של שניצל, להשרות במרינדה של סויה, פלפל שחור ומעט סילאן, לצפות בטחינה ופירורי לחם מטובלים, ומשם לתנור. חוץ מזה אפשר לעשות כמעט כל מתכון סיני של עוף עשיתי סייטן באננס ממתכון של יוף באננס ויצא ממש טעים, לרבות לדבריי גיסי שהוא קרניבור מושבע שאוכל כל דבר חיי, למעט אנשים (ואולי גם למעט כלבים וחתולים).