מישהו אכל/הכין פעם סייטן?

motior

Member
א. כן ב. על טעם ועל ריח

אכלית והכנתי בייטן מספר פעמים. הטעם שלו הוא בצקי משהו - עיקר הטעם מגיע מהרוטב / מרינדה. אני בסה"כ אהבתי את מה שאכלתי, אבל זה אינדיבידואלי
 

p e b b l e

New member
הכנתי, אכלתי, טעים לי

וכמו שאמרו לפני, הצלחת הסייטן קשורה מאוד לצורת ההכנה והתיבול.
 
טעים אבל לא לקיבה שלי

באיזשהו שלב התחלתי לפתח רגישות לסייטן (כמו להרבה מאכלים אחרים) והגעתי למצב שאחרי כל אכילת סייטן היו לי כאבי בטן איומים, אז הוצאתי את זה מהתפריט שלי. אבל המקרה שלי כמובן לא מעיד על הכלל
 
כן, בטוח

עשיתי פעם בדיקה לציליאק (בין יתר הבדיקות שעשיתי לקיבה) והיא יצאה שלילית.
 

איילת1974

New member
אני אכלתי, ואני אוהבת מאוד

כמה דרכים לעשות: לקחת נתח סייטן, בערך בעובי של שניצל, להשרות במרינדה של סויה, פלפל שחור ומעט סילאן, לצפות בטחינה ופירורי לחם מטובלים, ומשם לתנור. חוץ מזה אפשר לעשות כמעט כל מתכון סיני של עוף עשיתי סייטן באננס ממתכון של יוף באננס ויצא ממש טעים, לרבות לדבריי גיסי שהוא קרניבור מושבע שאוכל כל דבר חיי, למעט אנשים (ואולי גם למעט כלבים וחתולים).
 
למעלה