מישהו אמר הכל מכור?

For Martha

New member
מישהו אמר הכל מכור?

ההפקה המחורבנת של "השרדות" הגיעה גם לכאן,"מפרץ האהבה" ....yeah right,גועל נפש... אני אישית מודיע שאני מחרים את ההפקה המזעזעת שמשאירה את הג'וק השחור שם רק כדי שהרייטינג יתפוס וינסוק ולא מתחשבת ברגשות של אנשים גם אם הם שחקנים... והחו"ל עליו מדברים הוא לא אחר מזיכרון יעקוב,לא מאמינים? אשמח לתת הוכחות, חו"ל מחורבן.

מירב1210

New member
זיכרון יעקב

גם טוב להגיע לכה אתר. ללון בו להתפנק בו והכל ק כדי לפלוט שטויות שמעלות רייטינג. ללם מה פוזות גם אם את או אתה לא מר וגברת יונברס. גם קארין לא יפה אז מה כל הקטע עם דנה הא.... אני לא חסידה שלה אבל זה צדק פואטי! הם רצו לעשות תרגיל מלוכלך ובסוף מצאו את עצמם הבי....תה בחוץ!

For Martha

New member
יקירתי,

תרגיל מלוכלך של ההפקה ותו לא, ולמה בכלל את מסנגרת עליה? צביעות שלא תתואר, אופי שמבחיל עם שלם שיושב וצופה בתוכנית. מראה חיצוני שמבייש את העדה שלה , והדובדבן שבקצפת,המחשבה שעוברת לה בראש שהיא דוגמנית ולא ראויה לאף להמצא בחברת אף אדם בסביבתה הנעלה. ההפקה בחרה את הפרחה הזאת מבין קבוצה שלמה של אנשים, יש סיבה לכך - רייטינג עולמי. תזכרי את מה שאני אומר, דנה היא זאת שאוהבים לשנוא,ככה זה... שאי ברכה יקירתי, ולמדי קרוא וכתוב ויפה שעה אחת קודם.

../images/Emo45.gif,כל מילה בסלע.

הכי מכעיס אותי,הזלזול של ההפקה באינטיליגנציה של הצופה וברמת המשכל שלו. לפחות הייתם טורחים לחשוב על משהו מקורי יותר,שיהיה פחות שקוף. בהישרדות עוד מילא, ניסו להסתיר את זה איכשהוא,ועובדה שעד פרסום הכתבה בידיעות,אף אחד לא היה בטוח במאה אחוז בהתערבות של ההפקה במהלכים. אבל לשבור את כל החוקים,ולתת למתמודדת שהייתה ראויה בכלל לעוף,לנהל את המשחק כולו,ולחרוץ גורלות באופן כזה בוטה ונטול הגיון,זה כמעט כמו לבוא ולהגיד לנו בפרצוף - "אתם חבורה של טיפשים שאין להם מה לעשות בחיים,חוץ מלקנות את הבולשיט שאנחנו מוכרים לכם". פשוט מרתיח.

למעלה