מישהו אמר חופש?

gironi111

New member
מישהו אמר חופש?

אז כן, אני ילדה גדולה, וצריכה לדאוג לעצמי וכל זה, אבל רבאק! קצת חופש! אני עושה בגרויות באקסטרני שזה בערך יומיים-שלושה בשבוע ובשאר הזמן אני עובדת בכל מה שיוצא, תכלס זה עבודות שחורות... אני מנסה להוריד את ההורים מהגב שלי, אין סיכוי שהם יגידו לי מה לעשות עם הכסף שלי. הבעיה היא שבאקסטרני לומדים כל השנה, אמנם יש ימים פנויים, אבל אז העבודה נתקעת לי באמצע, וכל כך בא לי חופש... כל החברים שלי מהחטיבה נוסעים לים ואיפה אני?!...

yoni2gili

New member
תגובה לגירוני

הי גירוני, הגבתי לך גם בפורום תיכוניסטים, מקווה שלא תתעצבני...... מצד אחד את מתבעסת שאין לך "חופש גדול" אבל מצד שני את גאה בעצמך שאת עצמאית ומפרנסת את עצמך, מה שלא הרבה שאני מכיר יכולים לומר על עצמינו. אני אומר שכל החיים לפני ויהיה לי את כל החיים הבוגרים שלי לעבוד ולפרנס את עצצמי, אז בשלב זה אני מרשה לעצמי להנות מהתמיכה של ההורים. וכמו שכתבתי לך שם, אני לרגע לא מזלזל בהם. אולי את יכולה לקחת פסק זמן מהעבודה לתקופה מסויימת, אפילו שבוע שבועיים, ולפנות לעצמך זמן שבו שתחליטי שאת נהנית מהחופש עד הסוף, בלי לדאוג לדברים אחרים, אך ורק הנאה. תעשי את כל הדברים שאת חולמת לעשות ושרק בחופש אפשר. אחר כך נראה לי יהיה לך יותר קל לחזור לעבודה. זאת דעתי.

gironi111

New member
יוני או גילי?

הי, אני באמת גאה בעצמי, וכן, גם די מבןאסת מהמצב. מסתבר ששני הפכים יכולים להתקיים בו זמנית. למה להתעצבן? לא כ"כ הבנתי... ד"א, אתה יכול לתת לי שוב את הלינק לאתר הזה, אני לא מוצאת את זהעכשיו...

yoni2gili

New member
יוני ../images/Emo6.gif

גילי זאת חברה שלי. לפעמים היא נכנסת למחשב שלי אבל לרוב זה אני. זה הלינק שצירפתי אז בנוגע לפלאפון, אגב ניסית את זה?

gironi111

New member
הי

זה קצת בעייתי, כי מילא לא ללמוד, אבל גם לא לעבוד וגם להוציא כסף... :( אני צריכה לבדוק אם יש לי אפשרות. יש מצב שההורים שלי יסכימו לעזור, אבל ממש לא בטוח...

W e n d u s h

New member
זה הרעיון של חופשה

לא לעבוד, לא ללמוד. וכן, גם להוציא על זה כסף. כדאי להנות, אחרת זה באמת לא ממש כדאי. ------------ לא דיברתי על שבועיים, קחי חופשה קצרה. כזאתי של 4-5 ימים.

למעלה