אני מביט בתמונה, ורואה שם את אשתי לפני עשר שנים, כשהיתה חיילת. קראתי לה. הראיתי לה את התמונה, והיא אמרה [ציטוט]: "אם היו אומרים לי שזו אני, הייתי מאמינה". מפחיד. אעלה מתישהו תמונה שלה מהצבא.
לייייייייי אתה עובד עליי? הייתי קורסיסטית בטכני מחודש אוגוסט עד ספטמבר אני מתגעגעת לשם [חוץ מלהילטונים] במיוחד לשק"ם הנהדר,לקוראסונים בחמש שקל ליחידה. אני חוזרת לטכני לשלב תשע,כשיהיה לי שנה ותשע בצבא,אולי נתראה אם עוד תהיה שם. תגיד אתה מכיר חבר'ה מהיב"א במירון?
סיימתי שם לפני חודש בערך, ועכשיו תל נוף... אני מכיר מהיב"א את המפקדת בסיס אבל לא של חיל האויר אלה של מודיעין... ד"א אכלת פעם ארוחת בוקר בטכני? אני הייתי שם 3 חודשים ורק פעם אחת נכנסתי לחדר אוכל בבוקר..שלא לדבר על מסדרי השקמות וכו'. הקיצר בז=כבוד!!! =)
תאמין לי לעומת מקומות אחרים שהייתי בהם [אהמ אהמ מחנה 80] הוא הרבה יותר טוב. וואי המסדרי השכמה בעעעעעע. והתורנויות ניקיון בהילטונים בלעעעעעעעעע איזה כיף להיות בפיקוד צפון זה המקום לחיים הטובים
והמטוסים ששמת שם הם מטוסים מסוג F15 מדגם בז, הדגם הראשון, מטייסת 133 "אבירי הזנב הכפול" ואני משרת בטייסת הזאת. סתם גאווה אישית לשרת בטייסת שביצעה את המטס הישראלי היחיד מעל אוושויץ.
תמונה שלי מגיל שלוש עוד הרבה לפני שידעתי מה זה מחשב ומקלדת כבר ידעתי מה זה גז ומה זה הגה ומה זה אמברקס הטרקטורים היו אהבתי הגדולה באותה תקופה והנה אני על אחד הטרקטורים בקיבוץ שלי טרקטור המניטו