מישהו אמר תמונה שלי ולא קיבל?

טיפקסית

New member
מישהו אמר תמונה שלי ולא קיבל?

קבלו תמונה חדשה שצולמה אתמול אחה"צ לפני שיצאתי למשמרת ערב בבסיס. קבלו מצטערת על האיכות,המצלמה שלי די דפוקה לאחרונה. אבל זה מה יש

ixmix

New member
ממש מפחיד.

אני מביט בתמונה, ורואה שם את אשתי לפני עשר שנים, כשהיתה חיילת. קראתי לה. הראיתי לה את התמונה, והיא אמרה [ציטוט]: "אם היו אומרים לי שזו אני, הייתי מאמינה". מפחיד. אעלה מתישהו תמונה שלה מהצבא.

טיפקסית

New member
היי אתה בטכני?

לייייייייי אתה עובד עליי? הייתי קורסיסטית בטכני מחודש אוגוסט עד ספטמבר אני מתגעגעת לשם [חוץ מלהילטונים] במיוחד לשק"ם הנהדר,לקוראסונים בחמש שקל ליחידה. אני חוזרת לטכני לשלב תשע,כשיהיה לי שנה ותשע בצבא,אולי נתראה אם עוד תהיה שם. תגיד אתה מכיר חבר'ה מהיב"א במירון?

homos3

New member
הייתי בטכני...

סיימתי שם לפני חודש בערך, ועכשיו תל נוף... אני מכיר מהיב"א את המפקדת בסיס אבל לא של חיל האויר אלה של מודיעין... ד"א אכלת פעם ארוחת בוקר בטכני? אני הייתי שם 3 חודשים ורק פעם אחת נכנסתי לחדר אוכל בבוקר..שלא לדבר על מסדרי השקמות וכו'. הקיצר בז=כבוד!!! =)

טיפקסית

New member
אכלתי הרבה ארוחות בטכני

תאמין לי לעומת מקומות אחרים שהייתי בהם [אהמ אהמ מחנה 80] הוא הרבה יותר טוב. וואי המסדרי השכמה בעעעעעע. והתורנויות ניקיון בהילטונים בלעעעעעעעעע איזה כיף להיות בפיקוד צפון זה המקום לחיים הטובים

homos3

New member
חיטטתי קצת בפרטים שלך...

והמטוסים ששמת שם הם מטוסים מסוג F15 מדגם בז, הדגם הראשון, מטייסת 133 "אבירי הזנב הכפול" ואני משרת בטייסת הזאת. סתם גאווה אישית לשרת בטייסת שביצעה את המטס הישראלי היחיד מעל אוושויץ.

homos3

New member
תיקון טעות

רק המטוס הקרוב לתמונה (733) הוא מטוס מהטייסת שלי, השני הוא מהטייסת המקבילה שלנו.

irashady

New member
וואו...

באמת כבוד... רגע באיזה בסיס זה? אתה בקורס טיס?

homos3

New member
לא בקורס טייס, ולא קרוב לזה

בסיס תל נוף, ואני טכנאי/חמש של המטוסים האלה

טיפקסית

New member
טוב הנה משהו שאני חייבת

תמונה שלי מגיל שלוש עוד הרבה לפני שידעתי מה זה מחשב ומקלדת כבר ידעתי מה זה גז ומה זה הגה ומה זה אמברקס הטרקטורים היו אהבתי הגדולה באותה תקופה והנה אני על אחד הטרקטורים בקיבוץ שלי טרקטור המניטו

למעלה