מישהו..אני צריכה עזרה..בבקשה..

RaVeN IYI

New member
מישהו..אני צריכה עזרה..בבקשה..

סבתא שלי מתה.. אני לא יודעת מה לעשות.. אני לא יכולה לעמוד.. אני לא יכולה לנשום.. אני בקושי מצליחה לכתוב פה.. לפני עשרים דקות לקחו אותה.. ואין לי סבתא.. אין לי סבתא.. שמישהו יעזור לי.. אור..אתי..מישהו.. מה אני אעשה..?

dark max

New member
תנחומיי ../images/Emo10.gif ../images/Emo11.gif

משתתפת בצערך
אין לי ניסיןו בזה, אבל אולי כדאי לך לנסות לא לחשוב עליה... אם תצטרכי תמיכה נפשית כלשהי אנחנו תמיד כאן כדי לעזור לך *חיבוק*

MichelleLev

New member
רייבן. ..

נשלח לי קישור לשרשור הזה. תנחומי, באמת :( את לא יכולה לעשות כלום עכשיו. מה שהיה היה. אי אפשר לשנות. אני גם עברתי את זה, לפני שנתיים ובאמת שאני מבינה אותך. את רק צריכה לנסות לעבור הלאה. את יודעת איפה למצוא אותי אם את צריכה. אני תמיד כאן בשבילך.

JeeChan

New member
רייבן צ'אן ;-; *חיבוק*

כנראה שאלוהים רצה את סבתך לצדו, כי היא אשה כזאת טובה ונפלאה. אין לי הרבה מה לומר ;-; ואנחנו פה בשבילך לכל דבר *חיבוק*.

shui chan

New member
תנחומיי.

אני אישית לא התנסיתי גם במצב כזה אבל אני חושבת שלחשוב עליה יכול כן לעזור. תחשי על כל מיני חוויות שעברתן יחד או דברים שעישתן יחד ואהבת. תנסי לזכור ממנה רק את הדברים הטובים. את יכולה אולי גם להוציא אלבום תמונות ולהסתכל בתמונות שלה דבר שיגרום לך רק לזכור ממנה. ואל תגרמי לעצמך להרגיש רע יותר כי אני בטוחה שבסופו של דבר זה היה מעוד מעציב אותה אם היא הייתה יודעת שאת מרגישה ככה. *חיבוקחםואוהב*

Ichimaru Gin

New member
ריבן ../images/Emo10.gif

אני משתתפת בצערך ): אני לא יודעת מה להגיד. אני לא טובה בדסרים האלו אני רק אגרום לך להרגישה יותר רע. ~חיבוקע~ דפנע אוהבת רייבן.

Sakura Kinomoto

New member
תנחומיי..... |../images/Emo7.gif|

אויש אני כל כך מצטערת...אני מבינה אותך זה קרה לי... ....

Violettecat

New member
אני משתתפת בצערכם

*חיבוק* היא נמצאת עכשיו במקום טוב יותר ,אל תדאגי,לפחות היא לא מתה ביסורים. יהיה בסדר,אל תדאגי, זה חוק עולם ש-"אין דבר בטוח בחיים חוץ מהמוות" זו דרכו של עולם.

RaVeN IYI

New member
תודה לכולכם.. עכשיו ההלוויה..

ואני שומעת אותם בוכים.. ורע לי.. ואני לא יכולה ללכת.. כי כואב לי מדי.. ואני לא מסוגלת ללכת לראות אותם.. קוברים אותה באדמה.. ואז מכסים.. ואם היא תחנק מתחת לחול..? ואם לא נעים לה..? מה אם היא קלאסטרופובית..? רע לי..

keep smiling

New member
רייבן...../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

בזמן האחרון חוויתי יותר מדי פרידות מאנשים צעירים יחסית, ככה שאני לא זוכרת כבר מה אומרים כשנפטר/ת סבא/סבתא לא עליינו... כל מה שאני יכולה לומר לך זה שאני איתך וכמובן גם כל הפורום. אנחנו אוהבים אותך ורוצים שרק תשמחי. אלוהים רצה אותה לידו והוא קיבל. תשמחי בשבילה. אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה לראות אותך עצובה. המון-המון חיבוקים ממני... קיפי.

RaVeN IYI

New member
תודה קיפע..

ותודה לכל האחרים שניחמו.. אין לי כח לכתוב לכל אחד בנפרד, כי הכל כואב לי.. הראש והגוף והמשקפיים..;; אבל יהיה בסדר, אני מקווה..

mike 666

New member
בסופו של דבר זה היה מגיע ..

תאמיני לי שטוב שלא היה לה מוות ביסורים . אני מקווה שתרגישי טוב , ואני מאחל לך את תנחומי תרגישי טוב , לא לתת לדברים האלה לשבור אותך , זה קשה , זה ברור , אבל להיות חזק זה יותר עוזר . אני גם בטוח שסבתא שלך מסתכלת מלמעלה ורואה את הנכדה שלה בתור בחורה גדולה כבר , והיא מעדיפה שאת תהיי חזקה בקטע הזה . מקווה רק לטוב בשבילך . תראי את זה ככה שעכשיו אין לה כלום על הראש , היא בשקט , היא מרגישה טוב יותר , הכל טוב .

RaVeN IYI

New member
צודק.

תודה רבה, זה באמת נכון. אני שמחה היא כבר לא סובלת. היא כבר לא סובלת עכשיו. יהיה לה טוב יותר ככה. ועדיין.. כואב שהיא הלכה. אבל אני מעריכה את זה. תודה. ~חיבוק~ ;;

mike 666

New member
אנחנו תמיד פה לצידך רייבן .

מתים עלייך פה , יש בעיות , פשוט תבואי לפורום ואנחנו ננסה לסדר את הכל . כל מה שניתן בשליטתנו . מקווה רק לטוב !!

Mrs Puff

New member
רייבן...

זה גם קרה לי.. בערך.. משתתפת בצערך.. את צריכה לשמוח בשבילה. היא עכשיו במקום יותר טוב. וחוץ מזה אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה שתהיי עצובה. אז תהיי חזקה.. אוהבים אותך המון המון *חיבוקמוחץ*

../images/Emo24.gif אוהפתותך ריי

*מחבקת חזק חזק* הייתי אומרת שאני מזדהה.... אבל לי אף פעם לא הייתה סבתא, שתיהן מתו לפני שנולדתי בכלל. אבל אני יכולה לדמיין כמה נורא זה בוודאי מרגיש. *חיבוק* *עוד חיבוק* בחיי שאין לי מה להגיד, אז תדמייני כמה חיבוקים שרק יש בעולם.

Jifannit

New member
רייבן שלי T.T

אהובתי, תנחומיי... אוי, דיי, אני לא יכולה לחשוב על זה שאת בוכה T.T עצובלי >': אני לאהוב אותך מאודמאוד >': לי מתה סבתא ומת סבתא, ועוד סבא מת לפני שנולדתי. עכשיו קוברים אותה, אבל הנפש שלה עדיין אתכם ותמיד תהיה. ואם לא אתכם, עם אלוהים, שפשוט רצה יותר טוב בשבילה, כי לצדו זה בטוח יותר טוב מכאן. ולמרות שזה כואב לאלה שאוהבים אותה, תחשבי שעכשיו יותר טוב לה. ואין הולואים, אז זה בסדר. [: לפחות היא עזבה אתכם ביסורים. ושוב, אנחנו כולנו אוהבים אותך פה הכיהכי, ואניאני לא יודעת עוד מה לומר :X *חיבוקמחיצה* ואני ממש משתתפת בצערך ומכירה לצערי את ההרגשה >': אבל את יודעת מה? עכשיו, כשאני חושבת על סבא שלי שנפטר כשהייתי בכיתה ג', כן, אני עצובה ומתגעגעת. וכשאני חושבת הרבה, גם קצת בוכה כמובן. אבל כשאני חושבת על סבא שלי, אני מחייכת. אני לא יודעת למה זה, אבל כשנזכרים בבן אדם אהוב שנפרד ממך, אז לאחר כמה זמן מחייכים כשחושבים עליו. אולי זה בגלל שמבינים כבר שטוב לו עכשיו כי הוא נמצא במקום טוב ומשקיף עליך משם, ואולי פשוט נזכרים בכל הרגעים הטובים אתו. וכל מה שכתבתי כאן יכול להיות מאוד קיטשי, כנראה >.> אבלאבל. אני אוהבת אותך, מותק >': *עודחיבוק*

Neon taichou

New member
-מוחצת-

אוף. הלוואי שהייתי יודעת מה להגיד במצבים כאלה. אבל אני לא. אני מצטערת נורא לשמוע. T__T לפחות היא במקום יותר טוב עכשיו.

Hell Dragon

New member
במקרים כאלה

תתנתקי. תתנתקי מהעולם ופשוט תנוחי עד שתרגישי יותר טוב. אני לא יודעת, כי זה לא קרה לי, אבל אני חושבת על זה הרבה. ומתכננת, מה אני אעשה כשזה יקרה. וזה מה שעלה לי לראש. ואנחנו אוהבים אותך! אל תעזי לשכוח את זה!

למעלה