מישהו בא היום להופעה בבארבי? יהלי הבטיח שיהיו מלא שירים חדשים שהם עוד לא ביצעו שיהיו באלבום החדש
י יושי ב New member 25/10/02 #1 מישהו בא היום להופעה בבארבי? יהלי הבטיח שיהיו מלא שירים חדשים שהם עוד לא ביצעו שיהיו באלבום החדש
M moon light boy New member 25/10/02 #3 שאלה חשובה בקשר להופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני וחברים שלי מתכננים ללכת.... הבעיה היא.. שאין לנו כרטיסים, תהיה מכירה של כרטיסים לפני ההופעה?????? תענו לי מהההההר תודה
שאלה חשובה בקשר להופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני וחברים שלי מתכננים ללכת.... הבעיה היא.. שאין לנו כרטיסים, תהיה מכירה של כרטיסים לפני ההופעה?????? תענו לי מהההההר תודה
י יושי ב New member 25/10/02 #4 בטח שאני הולך אנחנו גם מתכננים כל הפורום הרשמי ללכת לשגע אותם אחרי ההופעה בטח שיש מכירה לפני ההופעה אף אחד כמעט לא קונה לפני.....
בטח שאני הולך אנחנו גם מתכננים כל הפורום הרשמי ללכת לשגע אותם אחרי ההופעה בטח שיש מכירה לפני ההופעה אף אחד כמעט לא קונה לפני.....
S space girl New member 25/10/02 #6 אני באה ...../images/Emo13.gif או לפחות אני מקווה 99% אחוז שכן ..... ובקשר לכרטיסים , אז אין מצב שייגמרו פתאום נכון ? ובקר לשעה הפתיחת דלתות היא בעשר , אבל אמרו לי שנוהגים לדפוק שם איחורים , אז באיזה שעה בערך אתם באים
אני באה ...../images/Emo13.gif או לפחות אני מקווה 99% אחוז שכן ..... ובקשר לכרטיסים , אז אין מצב שייגמרו פתאום נכון ? ובקר לשעה הפתיחת דלתות היא בעשר , אבל אמרו לי שנוהגים לדפוק שם איחורים , אז באיזה שעה בערך אתם באים