מישהו בא לצ'יאט

cobainos

New member
נצל"ש

הגעתי למסקנה שהנהג הישראלי הוא פשוט חרא מניאק(סלחו לי על השפה) והוא גם לא יודע לנהוג ברוב המקרים. למה אנשים לא יכולים להיות נחמדים,עזבו זאת בקשה מוגזמת,למה אנשים לא יכולים להיות סבלניים לפעמים???לצפצף כשהרמזור עוד צהוב,או כשאני עוצר להולכת רגל או נותן לאוטובוס להכנס לנתיב לצפצף לי כמו משוגעים.מה הקטע??נשבע לכם שיום אחד אני ממש אתעצבן על בן אדם כזה ופשוט אצא ואתן לו עם אלת בייסבול בראש(ואני הבן אדם הכי לא אלים שיש,טוב אולי קצת) ויש עוד בלי סוף מקרים...זה מחרפן אותי. אגב,הייתי בא לצ'אט אם לא הייתי יוצא למשימת הסלקום שאמא שלי הטילה עלי.

Darkkk

New member
יו אתה כ"כ צודק

ותאר לך שאם לנהג רגיל הם מתנהגים ככה אז איך הם מתנהגים ל-למד... כל שעור מחדש אנשים חותכים עוקפים הכול
ואני מבינה שזה מרגיז לסוע מאחורי למד אבל גם שאני נוסעת במהירות בדיוק כמו שלהם הן מוצאים צורך לעקוף אותי ואז אני נאלצת לעצור ולהחליף הילוך (דבר שאני שונאת ואני אעשה כמעט הכול כדי להימנע ממנו חח)

cobainos

New member
אני תמיד צודק../images/Emo8.gif

דווקא ל[ל] אנשים מתנהגים קצת יותר בסבלנות..כאילו עוקפים וזה,ברור...כי לפעמים הם הססנים מידי והכל...אבל הכי הרגיז אותי ומרגיז אותי עד היום אנשים שמצפצפים ל[ל]...פשוט מרתיח,כאילו מה?להרוס לו?להלחיץ אותו?בטוח שהוא לא יסע יותר טוב או מהר בגלל זה...מזל שיש מורה שירגיע.

Darkkk

New member
../images/Emo51.gif

ונכון מלא פעמים קרה לי שציפצפו לי ובגלל זה נלחצתי והמנוע נכבה ואז הם היו צריכים לחכות אפילו עוד

cold fire1

New member
אמ... נעם

אתה יודעת שככה או מתאשפזים בטיפול נמרץ או נכנסים לכלא.. אבל תשמע תפיתרון הכיף.. למדתי מאבא שלי.. אל תתעצבן, פשוט בכל פעם שצופרים לך תאט קצת.. הציפצוף זה כמו כפרות שלוחץ על הברקס :) זה טוב

cobainos

New member
חחחחח נשמע לי אחלה פתרון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אנסה פעם...

למעלה