מישהו בבית? (הודעת פרידה)

hodayoyo

New member
מישהו בבית? (הודעת פרידה)

חברים יקרים, הפורום בתקופה לא משהו והרבה מזה בגלל שלא הייתי כאן זמן רב, ועכשיו, אחרי שלוש שנים, הגיע הזמן לפנות את מקומי בניהול למנהל חדש שיהיה לו זמן להשקיע בפורום ולהחיות אותו יחד איתכם. אז תשמרו על הפורום ותהיו נחמדים למנהל החדש, מי שזה לא יהיה
עוד נתראה
, הודיה.

היי

לא ממש הכרתי אותך אבל יישר כוח על כל ההשקעה והשנים שכן השקעת בפורום. אני גם רציתי להגיד לך שאין אדם אמיץ וחזק יותר מזה שמודה בכשלונות (לא שכל הזמן היה כשלון היו גם תקופות יפות לא מעט בזכותך.... נראה לי
...), ואני ממש מעריך אותך על כך. יישר כוח על תקופות נפלאות ודרך צלחה...

LOLI152

New member
:-O

היית מנהלת נפלאה:) אני פה עוד מתקופות קצת יותר.. חיות של הפורום.. כמו למשל לפני שנה (בדיוק) כשרק עמד לצאת הדיסק המופלא והחדש(כבר לא כל כך) וכמו שאומר היקר, ומצוטט יפה בחתימתך "אני לא מאמין בסוף של מוות, כי יש עוד כל כך הרבה לחיות.." בהצלחה בהמשך!:)

idanri

New member
הודיה...

היה מאוד נחמד להכיר אותך. גם אני מכיר אותך תקופה לא קטנה,עוד מהתקופה שהפורום באמת היה ממש פעיל. תשמרי על עצמך ושיהיה הצלחה בהמשך הדרך.
עידן

הודיה יקרה

באמת שלא היית פה המון זמן... מצב הפורום הוא לא כל כך באשמתך - איכשהו כולם הלכו... זכיתי להכיר אותך קצת מאחורי הקלעים וכל מה שנשאר לי להגיד לך זה : בהצלחה יקירתי בהמשך הדרך היה נחמד נקווה שיהיה טוב והפורום יחזור להיות כמו פעם - מגיע לדניאל יותר מזה. וגם אם לא תהיי כחולה יותר, don't be a stranger ...

אנו מודים ל-hodayoyo

על ההשקעה בניהול הפורום ב-3 השנים האחרונות ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo214.gifבבקשה אל תעזבי את הפורום..

את היית מנהלת מדהימה, וחבל שלפעמים יש דברים שלוקחים לנו את הזמן לניהול עקבי של הפורום.. בכל אופן, עשית פה תקופות של ימים פעילים במיוחד והיית מנהלת נפלאה
תקפצי לביקור מדי פעם
את מדהימה!

י yuval

New member
היית מנהלת מדהימה!

דרך צלחה בהמשך.. :) תודה על ההשקעה בנו, בדניאל.. תודה :) יובל..

למעלה