מישהו בבית ער בשעה כזאת
(דחוף)

מישהו בבית ער בשעה כזאת../images/Emo8.gif (דחוף)

זוכרים את הפריסה האחרונה לגבי פוטניאל עבודה ? אז דברים מתקדמים הרבה יותר מהר ממהירות האור לפעמים
מהבוקר ועד עכשיו זה מה שקרה: קיבלנו מכתב פיטורין (שהוא סיים את החוזה פה באוגוסט וה15 לאוגוסט יהיה היום האחרון פה) אחרי המכתב הגיע טלפון ממונטיראול קנדה - המנהלת אתר התעניינה, זה שהתקשרה אומר שהם לא פסלו אותו ואולי יש סיכוי למעבר לשם. אחר כך הבוס מהאתר השני פה הציע את ההצעה הבאה: להתחייב להשאר פה עד דצמבר, אם הוא מתחיב הוא לא ישתחרר לרילוקשיין(מעבר) למקום אחר. אם לא תהיה התחיבות ולא נמצא רילוקשיין באגוסוט נחזור לארץ. התשובה שלו צריכה להיות בבוקר כן או לא...... הוא נורא מתחבט עם עצמו, נראה לי די מבולבל, הוא קרא מה שכתבתנו בפורום עליו, אמר שהוא לא מאמין אבל היו לו הערות לעיניין
גם שאמרתי שאני אנסה להעזר בכם הוא לא פסל....
אז מי ערה להתמודד איתי עם שאלה ופתיחה ? איך שואלים ?

טוב אשמח לשמוע תגובות בבוקר על זה..

ניסנו את השאלה האם להגיד לבוס כן או לא...יצא קלף ואז לא ידעתי איך בכלל לפתוח אותו כראוי, הבנתי ששאלנו לא נכון. אז עירבבנו את הקלפים שוב ושאלנו האם לסרב לבוס על ההצעה הארוכת טווח להשאר פה (תשובת כן או לא)- זה מה שהלב שלו נטה להגיד), הוא משך קלף ויצא לו קלף הכוכב. בעיני הקלף הוא חיובי, כלומר "כן" - לסרב להצעה.

צ ל י ל 8

New member
קלף הכוכב ../images/Emo41.gif

קלף חיובי, אבל, תמיד צריך לנסח את השאלה לואפן החיובי, כלומר: האם להסכים להצעה? ולא: האם לסרב להצעה? כי אז התשובה מבלבלת. הפריסה בכל אופן, ממש לא נכונה ולא ברור מה עלייך לעשות אנא עשי שוב פריסה: האם כדאי לבעלי להסכים להצעה להישאר בעבודה לטווח ארוך?

הנה הפריסה

זה היה אתמול כל כך מאוחר, ואפילו אני כבר התחלתי להתבלבל
תודה על העזרה. שמונה מטות שמונה גביעים שישה מטות שלושה מטות עשרה מטות סיכום מלכת הגביעים (השארתי בכלל קלפי מטות
)

הנה הנסיון שלי

שמונה מטות - מסמל הווה לא הצלחתי להפיק מזה יותר שמונה גביעים ?? שישה מטות הבעל ככוכב עולה שלושה מטות - מייצג את השאלה האם להסכים ?? עשרה מטות - הדבר היחידי שהיה לי קל בפריסה הזאת, העבודה הזאת המטרה שלה אם נשאר הוא לעשות כסף כל כך נכון. הבוס במקרה של העבודה הזאת הוא אחד שלא נתן לו כלום, המעיט בערכו והלב שלי אישית אומר לא להשאר איתו. הקלף נתן לי איזה חיזוק. עדין היה לי מאוד קשה לחבר את הקלפים לפריסה אחת. קלף הסיכום: הקבף חיובי אך יש בו קשר אלי ? זה מה שקורה שהמוח טרוד מידי במליון דברים

batgalim

New member
הי עידית ../images/Emo140.gif

האם - שמונה מטות כדאי - שמונה גביעים לבעלי - שישה מטות להסכים להצעה - שלושה מטות להשאר בעבודה לטווח רחוק - עשרה מטות סיכום - מלכת הגביעים 8 מטות מבטא את תחושת ההתלהבות של בעלך והשאיפה שלו להצליח במקום. 8 גביעים מבטא עזיבה, חוסר רצון להשאר. בעלך המיוצג ע"י 6 מטות אכן מבטא את ההצלחה שלו והעידוד שהוא מקבל ונראה שכך בעלך רואה את עצמו במסגרת עבודה זו, או שמעסיקיו חושבים שהוא יצליח. 3 מטות לגבי ההסכמה לקבל את ההצעה מבטא את התקופה בה הוא מצפה ומייחל להמשיך במסע, יש לו תכניות לטווח הרחוק ונראה לי כי הוא מצפה להתחיל לעבוד שם. לגבי "הטווח הרחוק"... השאלה מהי הגדרת הזמן כאן. 10 מטות מבטא עומס אנרגטי, חוסר יכולת להתמיד מתוך קשיים. השאלה היא באמת מה הגדרת הזמן מכיון שאולי בשנה הקרובה הוא כן יצליח ואז יאלץ לעזוב מאותן סיבות שהוא עוזב את עבודתו הנוכחית (סיום פרוייקט), אך יתכן שהקלף אומר שיהיה לו קשה להסתגל למסגרת העבודה שם והוא יחוש שהוא לא מסוגל להחזיק שם מעמד. מלכת הגביעים בסיכום רומזת כי בעלך זקוק לכוחות נפשיים גדולים, הוא צריך להחליט את ההחלטה מתוך גישה מעשית למרות שיש כאן מעורבות רגשית (בכ"ז עבודה זו אומרת מעבר של כל המשפחה למקום חדש ולא מוכר). מאחלת לכם הצלחה בכל החלטה שתעשו.

בת גלים קודם כל תודה

הנה חידוד קטן העבודה לטווח הארוך תהיה פה באירלנד העזיבה למקום חדש אם תהיה (האופציות שעומדות על הפרק נכון לשעה זו, בחיי כל שעה הוא מדווח לי התפתחות
זה קנדה ודרום אפריקה) הוא אישית לא רוצה להשאר לטווח הארוך פה, הוא מעדיף לעשות את ההימוד, אם יהיה רילוקשיין טוב, לא יהיה 15 לאוגוסט על המטוס לישראל (עדין לאותה חברה) התחברתי לעובדה שיהיה לו קשה במקום החדש מבחינה אנרגטית כי האנרגיות שם כלפיו מאוד שלליות. חוץ מהבוס שלא מעריך, יש עוד שני אנשים שם שלא מסמפטים אותו, והאמת אף אחד מהישראלים לא מסמפט אותם
, וכולם ממתינים ליום שהם יפלו עם הפרויקט, ממש כך. אנשים רעים שמדברים רק דברים רעים (ולא נכונים). עזרתי במשהו לגבי הפריסה ? לגבי קלף הסיכום, התחושה נכונה, המעבר שלו חוץ מבחינה מעשית קשור מאוד מהבחינה הנפשית בגללנו, אף פעם לא הרגשתי שהוא נתלה בהחלטות שלי ומה שאני חושבת כמו אתמול. לגבי ה8 גביעים, הצלחתי להבין עזיבה, אבל אני מקשרת יפה את זה לשאלה. תודה.

צ ל י ל 8

New member
היי עידיתוש ../images/Emo68.gif

האם = 8 מטות כדאי = 8 גביעים לבעלי = 6 מטות להסכים להצעה = 3 מטות להישאר בעבודה לטווח ארוך = 10 מטות סיכום = מלכת הגביעים ריבוי קלפי המטות מעידים על נמרצות, יוזמה והרבה "אקשן" בנושא הנדון. 8 מטות בראש הפריסה מראים על הצורך הדחוף בתשובה. 8 גביעים בתוספת ל-10 מטות מראים שזה יהיה צעד לא כ"כ בטוח. נראה כי עליו לנטוש את הרעיון כי זה יפעיל עליו רק לחץ ואחר כך הוא יצטער. נראה לי שבעלך יצליח כמעט בכל מקום עבודה שבו הוא ידרוך, כך שלא נראה לי בעיה בשבילו לעזוב. יש לי שאלה אלייך... מה את חושבת על זה? לדעתי קלף הסיכום מציע לו להקשיב למה שיש לך להגיד בנושא. מה את חושבת?

צליל את גדולה מהחיים

כתבתי בדיוק שורה למעלה שאף פעם לא הרגשתי שהוא נתלה בתשובה שלי כל כך
אני אמרתי לסרב, והלב גם אמר אתמול ישר להגיד לא - ולו רק מהסיבה שהוא לא מוערך מספיק שם, ואני חושבת שאני היחידה שמאמינה בו תמיד לאורך כל הדרך גםש הוא עצמו לא מאמין בעצמו כל כך.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo24.gif

לפעמים אני אפילו לא קוראת מה אחרים כותבים
בכל אופן, אני חושבת שהוא צריך להקשיב לאינטאיציות הנשיות שלך. ואת צודקת כשאת שלילית בעניין. שיהיה רק טוב.

למעלה