מישהו בבית ? הלו ?
שובו של גוי ואבוי Well-known member 26/3/14 #1 אל תדאג אני אשאיר אותך ואת שאר הבהמות להנות פה עד שהפורום ייסגר ממילא בזכותכם
ד דאבל תפוח New member 26/3/14 #5 אני כמעט ולא נמצא כאן, הדיקטטורים של הפורום חיסלו אותו. אם לבהמות האלה התכוונת, אז צדקת.
שובו של גוי ואבוי Well-known member 27/3/14 #1 לא התכוונתי לזה שיש פה כינויים שכל המטרה שלהם פה זה לעורר פרובוקציות תוך עפעוף עיניים תמים, ומה שאני בסה"כ אומר שהצלחתם לחסל את הפורום הזה אחרי הרבה שנים -זה הישג מכובד..
לא התכוונתי לזה שיש פה כינויים שכל המטרה שלהם פה זה לעורר פרובוקציות תוך עפעוף עיניים תמים, ומה שאני בסה"כ אומר שהצלחתם לחסל את הפורום הזה אחרי הרבה שנים -זה הישג מכובד..
א אשי 1 האחת New member 26/3/14 #6 ממש לא ציפיתי לתגובות כאלה ולא ייחלתי לכאלה הודעות כנראה שהרוב השפוי נטש ונשארתי לבד
א אשי 1 האחת New member 27/3/14 #8 יפרחתי פיק זה מה שנשאר! כל כך הרבה שנים עברו ועד היום לא הצלחתי להבין אותך
E Emile Zola New member 28/3/14 #9 מאד משונה מה שאת אומרת מעולם לא הסתרתי את דעותי, תמיד עניתי עניינית. ובניגוד לזה שאוהב את הערבים מרחוק, גוי ואבוי, בכיף אשב איתך על ומילדות.
מאד משונה מה שאת אומרת מעולם לא הסתרתי את דעותי, תמיד עניתי עניינית. ובניגוד לזה שאוהב את הערבים מרחוק, גוי ואבוי, בכיף אשב איתך על ומילדות.