מישהו בבקשה יכול להשלים לי בקיצור

Logan16

New member
מישהו בבקשה יכול להשלים לי בקיצור

את החסר בספיידרמן אולטימט מה קרה מחוברת 29-22 בתודה מראש

Silver Surfer

New member
ממ ספויילר

אני יכול לסכם לך את 22-28 כי לא עדיין לא הגיעה אלי בחוברות 22-27 מסופר על זה שהגובלין חוזר, הארי חוזר, ואז הגובלין בא לספיידי ומצווה עליו להיות עובד שלו (כי הוא שייך לו ובגללו הוא נהיה ספיידרמן וכו´) ואז ספיידי בורח. אח"כ פיטר מנסה לדבר עם מרי ג´יין על כל הסיפור אבל הוא לא מצליח (כל מיני סיבות), אח"כ ניק פיורי בא לביה"ס שלו ומספר לו שהוא יודע שהוא ספיידרמן (!) ואז הוא אומר לו שהוא יודע שהגובלין ינסה לשכנע אותו להרוג את פיורי ואז פיטר בורח ובאמת הגובלין אומר לו שהוא רוצה שהוא יהרוג את פיורי, וכמובן שהוא לא הורג, ואז יש מכות בין הגובלין שחטף את מרי ג´יין לבין ספיידרמן שרוצה להציל אותה וגם כמה הליקופטרים של שילד שרוצים להשמיד את הגובלין ואז הגובלין מתחזק (ע"י לקיחת הסם oz בכמויות) ואז הוא נלחם נגד ספיידי בבית שלו ובסוף הארי שהיה שם (מן הסתם, זה גם הבית שלו) לקח חלק מחלון ותקע לגובלין/נורמן אותו בגב. ואז פיורי אמר לפיטר שכשהוא יהיה בן 18 הוא יהיה שייך לשילד. בחוברת 28 (חוברת ממש טובה) מסופר על יום שיגרתי בחייו של ספיידי, פיטר לומד בסיפריה בזמן שאם ג´י באה אליו ואמרה לו שיש אחד (ריינו) שעושה טרור בעיר, אז ספיידי מנסה להגיע לשם אבל הוא לא מצליח עקב הרבה סיבות (הדודה שלו באה לבית ספר לדבר עם מורה, גוון בכתה שאמא שלה רוצה לעזוב את הבית, הילדים בכיתה של פיטר רצו להרביץ לו כי הוא העיף להם את הכדור, וכו´) אח"כ ספיידרמן מגיע אבל קצת מאוחר מידי...

Logan16

New member
תודה אחי ...

אין משהו אם גוון סטייסי חוץ ממה שאמרת ?

The Flash

New member
29

ב29 מה שקורה זה שיש איזה אחד ששודד בנקעים ועושה פשעים והוא מתנהג בדיוק כמו ספיידי ולובש את התחפושת שלו וספיידי מנסה לברר מי זה בעוד ג´יימסון חוגג במקביל בחייו הפרטיים של פיטר אימא של גוון באמת עוזבת וגוון עוברת לגור אצל פיטר לכמה ימים משום מה ומרי ג´יין כועסת אחר כך ספיידי מגלה בחדשות שהספיידי המתחזה שודד עוד בנק והמשטרה במקום הוא הולך לשם וזה מה שקורה(אני מעלה את ארבעת הדפים האחרונים של החוברת)

Silver Surfer

New member
מאיפה התמונות?

סרקת? או שזה מאתר שיש בו קוויק פיק? אם זה אתר, אתה יכול לתת את הכתובת?

Logan16

New member
לך וכל מי שעוד לא יודע

יש 2 אתרים שמהם אפשר להוריד את תמונות השבוע בקומיקסים שיוצאים לאותו שבוע אפשר להוריד 4 עמודים ראשונים + קוור www.milehighcomics.com אבל אני אישית מעדיף את http://www.comicscontinuum.com/ מדעכן יותר מהר

Silver Surfer

New member
יש

כשפיטר ניסה לדבר עם אם ג´י בטלפון על זה שהוא ראה את הגובלין גוון הגיעה אליו הביתה והוא היה צריך לנתק כי היא אמרה שהיא רוצה להתאבד וכאלה, ואז הגיע אבא שלה ואמר תודה לדודה מאי שהכינה לה אוכל. אח"כ בביה"ס גוון קפצה על פיטר ואמרה לו שהיא מעריכה את זה שהוא טיפל בה בלילה (עוד סיבה שבגללה פיטר לא הצליח לספר לאם ג´י על הגובלין)

למעלה