מישהו בבקשה יכול.....

Jade 1

New member
מישהו בבקשה יכול.....

לשים לי פה תמונות של ה"נאזגול"? (הפרשים השחורים) אבל בגרסה טובה ושרואים אותם היטב וגם את הדרקון המעופף הזה של המלך המכשף. תודה מראש למי שעוזר!

Lordonya

New member
לא דרקון

יותר סוג של ציפור שחורה ואימתנית משולב עם דרקון

Jade 1

New member
תודה רבה.....

יש לעוד מישהו תמונה של הדרקון או הציפור מה שלא יהיה?

Jade 1

New member
תודה רבה!

באמת יש פה אנשים נחמדים! אני שמחה שאני נמצאת בפורום הזה!

FRAIFY

New member
"דרקון מעופף"?

"סמוג" היה הדרקון נושף האש והאדיר האחרון שנותר והוא מת בשנת 2941 מחץ של אלף{אתה תראה את זה בסרט "ההוביט"}. בכל אופן על מה שה"נאזגול" רכבו אלו בהמות מכונפות,מין הכלאה של יצורים+כוח הכישוף של סאורון,ידוע מאוד שהבהמות המכונפות היו מהירים מאוד{גאנדאלף היה זקוק לעיטים המהירים ביותר בשביל להתחרות בכנפי הנאזגול בדרך למורדור}וגם הטילו אימה רבה,בשל צורתם. בכל אופן סביר להניח שהם נוצרו כדי להוות מין כלי תחבורה מהיר לנאזגול שיהיו זמינים בכל נקודה שסאורון רצה במהירות הרבה ביותר,חוצמזה אל תשכח שמתואר כי הם שמרו על גבולות מורדור-אז זה מעיד גם על יכולתם הפיזית. אגב התמונה שצירפתי היא עריכה שלי,אם אתה רוצה אני אוכל לצרף עוד תמונות...

FRAIFY

New member
זה מה שקורה שלא יושנים בלילה:\...

הזיכרון והבילבול גורמים לכאלה מקרים... בכל אופן! התכוונתי לבראנד שהוא כמובן אדם{וגם מלך דייל בשלב מאוחר יותר...}

אלרוס

New member
לא רק

אני חושב שליצורים כאלה הרבה מטרות: א. הסיכוי לפגוע באחד כזה נמוך מהסיכוי לפגוע בסוס (הרי הוא מעופף), לשמש כמעבר יעיל למקורות מים (סל"ן), לעזור בפיקוח על השטח, לעזור בלחימה ולעזור בהשררת הפחד.

FRAIFY

New member
אפשר בקלות לפגוע בהם

אני מאמין שבקרב בין עיטים לבינהם העיטים היו מנצחים,הבהמה המכונפת היא יצור ענקי ומסוכן מאוד אבל יכולת התמרון שלו היא מוגבלת מאוד,משום שהוא כל כך גדול וכבוד קשה לו לתמרן באוויר כמו לעיט. חוצמזה אל תשכח איך איאווין הרגה אותו בפלנור. אני מאמין שקשתי אלפים ברמה גבוהה היו יכולים ללא בעיות לפצוע ואף להרוג יצורים אלו.

אלרוס

New member
אבל

גם העיטים וגם איאווין היו הורגים גם סוס, לעומת זאת פרשVS. חיה כזאת, די ברור מי היה מנצח, ודווקא לחיות המוזרות היתה יכולת תמרון יחסית טובה... אני לא בטוח לגבי העיטים נגדם...

למעלה