מישהו בבקשה מוכן להסביר לי....

מישהו בבקשה מוכן להסביר לי....

למה נדחה כנס של מחוז תיכון????????? חוצמזה....בורכוב....אני באמת מבקשת שתדחקו בחניכים שלכם להרשם לכנס כי לא הרבה נרשמו ואלי זאת הסיבה שדחו אותו....אנחנו (צפון המחוז) קינים יחסית קטנים (אבל שולטים ללא ספק) ואחנו מוציאים יותר חניכים מכם ומשתדלים (הרבה) יותר מכם... תרשמו!!! קן זכרון אמפריה!!!!......הוורודים לשלטון (ולא אנחנו לא פקצות או פינקרים...טוב נו אולי כן) שני

יופי שני....

קודם כל- הכנס לא נדחה בגלל חוסר חניכים מבורכוב (למרות שתמיד כיף להאשים אותם...). בהתחלה הקומונר השמן שלי (אייל) אמר שבגלל כל מיני סיבות, ולא רצה לפרט. אחר כך נידנדנו לו והוא אמר שבגלל המצב הביטחוני ומזג האוויר... אז כנראה שאי אפשר לדעת חוץ מזה אין שום סיכוי שבעולם שהכנס נדחה בגלל חוסר חניכים, כי שכבת ט של קן עתלית יוצאים וכידוע הם ה-מ-ו-ן-!-! חחחח אבל שני חמודה.... לא נורא יש כבר תאריך חדש לכנס (28-29) אז ניפגש כולנו שם חוץ מזה אני באה לעזור בחנוכיאדה שלכם אז אם תהיי שם ניפגש לאב יו ביי ביי

אבל ליקוש!

זה מה שהקומונארית שלי מכרה לנו שלא נרשמו מספיק חניכים לתפעל את הכנס.....תשמעו גרעין סופלה אתם צריכים לתאם עמדות לפני שאתם יוצאים לחניכים עם תשובות!!! ו....תבואו לחנוכיאדה יהיה מגניב......... טוב נו כולם חוץ מכרמי...........סתם סתם סתם.......כמה שיותר יותר טוב! צפון מחוז תיכון אמפריה לוב יו! שני

כחחחחח.....

איזה קומונצנצים מטומטמים..... באמת צריך לתאם גירסאות לפני.... אני חושבת שרק אני באה לחנוכיאדה שלכם אבל אני זה כמו כל קן עתלית ביחד, ויותר ממלכה כמוני אתם לא צריכים!!! :) ביי ביי- נתראה

למעלה