מישהו ביקר פעם בניו זילנד?

shiRan WP

New member
מישהו ביקר פעם בניו זילנד?

בבקשה, ספרו לי איך שם? איך ניו זילנד? יפה? איזה עיר הכי יפה? אני מתכננת לנסוע..טוב, אז יש עוד זמן, אז מה?
מותר לבנאדם לחלום:)

THANATOS

New member
גם אני נוסע לניו-זילנד- אחרי השירות

אולי נארגן טיול קבוצתי של זינאים? טרקים+ספורט אדרנלין+ביקור באתרי הצילומים של זינה
(_______MORT

ErikaG

New member
רעיון לא רע בכלל!!!!!!

במיוחד למישהי שמתה לנסוע לניו - זילנד וחולת אדרנלין + זינה!!! (כמוני..)
אבל הסיכוי שזה באמת יקרה לי קלוש ביותר.. ואם כבר זה יקרה לי, אז זה יקרה בעוד מינימום 5 - 6 שנים..
אבל... כפי שאמרה shiRan WP - מותר לחלום.. והיא צודקת... לא??

milford

New member
הייתי שם!!!!

הייתי השנה שם - בניו זילנד לגבי השאלה איזה מקום הוא יפה - אז התשובה - כמעט כל ניו זילנד יפה - והייתי בשני האיים. באי הדרומי יש פחות תושבים ויותר טבע פראי אז זה מיוחד ובאי הצפוני יש יותר תושבים ובאוקלנד - אי אפשר להגיד שמרגישים שיש הרבה תושבים אירופאים מאחר ויש המון אסייתים וכשהולכים ברחוב קוויןהם ממלאים את הרחוב וגם בחנויות לא יצא לי לנסוע לאתרים שבהם צולמה הסדרה מאחר וכדי להגיע לשם הייתי צריכה לקחת יום שלם וזה היה אמור לעלות לי המון כסף אז נסעתי למקום אחר במקום ולא הצטערתי כי ראיתי הר געש...משהו מדהים ובכלל, בניו זילנד מגיעים למצב שכל מקום נראה יותר מהמם מהקודם אז קשה מאד להחליט מה יותר יפה והכי טוב להגיד שהכל יפה אז פותרים את הדילמה. ועוד משהו - לדעתי לא חייבים לבקר באתרים שבהם צולמה הסדרה מאחר והיו לא מעט מקומות שבהם הרגשתי שהיה דמיון בינם לבין המקומות שבהם צולמה הסדרה.

shiRan WP

New member
כנס בבקשה:)

רציתי לשאול כמה טיול נחמד כזה כמו שאתה עשית יכול לעלות לי אני מתכננת לנסוע עם חברה ועוד דבר, זה ממש מפחיד לטוס 20 שעות בערך לא?!

למעלה