מישהו במקרה יודע...

D a r k S u n

New member
מישהו במקרה יודע...

מישהו יודע אולי מה הולך עם מרוץ לפיד?, כי לפי המצב כרגע זה נראה שיהיה לימודים בזמן חופש חנוכה, אבל עדיין הרכזים הלכו לטיול הכנה, אז אם למישהו יש מידע על זה אני ישמח.... :)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifגמאני חשבתי על זה היום..

לדעתי המרוץ יתקיים.. ז"א- אין מצב שיוותרו על מפעל של 63 שנה בגלל שביתה... וגם לא נראה לי שילמדו בכל בתי הספר בארץ באותו תאריך ומי יודע-אולי לרוע מזלנו השביתה גם תימשך באותם ימים:-\ אני חושבת שככל שהתאריך יתקרב סופית אנחנו נדע [למרות שעוד שבועיים כבר נפתחות הרשמות, נו טוב..] אגב, אותו איום גם עומד בסימן נושא קורס ההעשרה בפסח! וממש לא בא לי ללמוד במקום לצאת אליו חח.. אוףף חח לא נראה לי שעזרתי ממש חח, יצאתי ברלה

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח קוזניץ..

זה לא יפה..-\ חח ומוזר לראות אותך לא כחול [בשם משתמש כאילוו!!]

אין לי מידע...

כמו שרביד אמרה. יכול להיות שיהיה רק מירוץ חניכים, כמו לפני שנתיים, שבראשון היה גשר בין שני חגים בתחילת שנה, ואז קיצרו מחופש חנוכה... וכל החניכים הפסידו יום לימודים באישור.
אבל אין לי מושג. סתם השערה.

יצאתי לא ברורה..

יכול להיות שיהיה רק מירוץ חניכים ויהיה אישור מיוחד לצאת.

maymay24

New member
אבל לפני שנתיים כן היה מירוץ לפיד בוגרים

אני הייתי כל שנה במרוץ לפיד בוגרים אני לא זוכרת שהייתה שנה שלא היה מרוץ בוגרים

ידעתי שיצאתי לא ברורה..../images/Emo3.gif

אמרתי שיהיה רק מירוץ חניכים... ויהיה אישור מיוחד לצאת אליו כמו שהיה אישור מיוחד לפני שנתיים. אני יודעת שהיה מירוץ בוגרים. הייתי בו.

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו חילקנו אתמול אישורים לחניכים.. ולפי מה שהבנתי מהוניגמן יש גם מירוץ בוגרים וגם חניכים =]]

סופי.

המרוצים יהיו כרגיל (קחו בחשבון שחניכים לא שובתים..) וזו החלטה שלך אם ללמוד בזמן המירוץ או לא..(במידה ויהיו לימודים).

למעלה