מישהו בקשה יכול להסביר לי ...

מישהו בקשה יכול להסביר לי ...

מה בדיוק הסיפור עם גי'מי(בעונה השלישית) די לא הצלחתי להבין מה האיש הזה רוצה ממנו. אם אפשר קצת תקציר של הסיפור בעברית כמובן.. תודה

Angelus

New member
../images/Emo58.gif מעלי!

בתחילת העמוד נעוץ שירשור בו מדובר על איך ומתי לסמן ספויילרים, למה להמשיך לרשום בלי להתחשב?

איימיס

New member
עונה 3../images/Emo58.gif

נו, ועכשיו כולם יודעים שבעונה השלישית ג'ימי יחזור... אני לא התכוונתי לדעת את העובדה הזאת כי עדיין לא סיימתי לראות את העונה השנייה אבל קראתי מה שכתבת וזה בהחלט הרס לי...

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif מעליי. תגידו מה קורה לכם?

הבנה בסיסית אין. פשוט אין.

טוב המקום הזה נהיה יותר מדי

מגעיל!!! אתם פשוט מחפשים להפיל את המתמשים הקטנים!!!!! תסבירו לי איך זה בדיוק הורס שג'ימי יחזור?!1?1

Angelus

New member
לא נכון,

אני ממש "לא מחפש להפיל את המשתמשים הקטנים" ולא רוצה לגרום לך להרגיש 'קטן' או משהו כזה, ממש לא. פשוט אתה מוכרח להבין שבתקופה האחרונה משתמשים (לרוב חדשים) נכנסים לפורום, ומתחילים לשאול שאלות שנחשבות לספויילרים. ספויילר נחשב לכל דבר שלא שודר, אפילו צבע השיער של ג'ולי קופר בעונה ה-8 ייחשב לספויילר, ובטח ובטח מה שרשמת על ג'ימי נחשב לספויילר - כבר אפשר להסיק המון ממה שרשמת. תקשיב, אני באמת לא רוצה שתרגיש לא נוח שאתה נכנס לפה, פשוט כל שאלה, תהיה, הערה, בנוגע לסדרה, בנוגע לפרקים שעדיין לא שודרו בארץ - תסמן
בכותרת ההודעה ואם אתה ממש רוצה להיות נחמד תסמן גם לאיזה פרק
(ככה שיותר אנשים יוכלו להגיב) סולחה?

תשמע.. אתה הראשון...

שבאמת איכפת לו... וואלה אני כבר חצי שנה בפורום הזה ואני גם מתבאס מכל החדשים ואני רוצה שהפורום הזה יהיה הכי טוב שיכול להיות כי לסדרה הכי טובה שיש מגיע הפורום הכי טוב שיש. ואתה צודק זה באמת ספויילר אבל אפשר להיות יותר עדינים

Angelus

New member
../images/Emo163.gif

מסכים איתך. צריך להיות יותר עדינים, והמשתמשים החדשים צריכים לקרוא ולהבין איך לשוטט פה בשביל שיהיה יותר נעים לכולם
לילה טוב.

R i s a

New member
זה מאוד הורס. ../images/Emo58.gif

אנשים שלא אוהבים ספוילרים לא רוצים לדעת שג/ימי יחזור עד שייראו בטלוויזיה את החזרה שלו. תביני שכשג'ימי חוזר בעונה ה-2 זה ספוילר מאין כמוהו.

almog500

New member
נצל"ש

איפה אפשר לנוריד את העונה השלישית חוץ מי האימיול... שישלח לי מסר ...

SpoKeN

New member
מה קרה לג'ימי...../images/Emo58.gif לפרק 3.

פשוט מאד, ג'ימי תיכנן למכור את הסירה שלו (לא ידוע למה, אבל אפשר לנחש כי יש לו בעיות כלכליות) והוא לקח מקדמה, בסוף הוא החליט לא למכור את הסירה אבל הוא כבר בזבז את המקדמה... עכשיו גימי מגיע חזרה ל Newport בתקווה שג'ולי תוכל לתת לו תכסף, אבל הוא מסתבך אפילו יותר כשהוא לוקח מהאיש הזה הלוואה ב 100 אלף דולר, ואז גימי בורח וככה הסיפור עם גימי והאיש הזה נגמר... לפחות לבנתיים.

למעלה