?Nothing but the truth
אני לא בכולופן?Nothing but the truth
רעיון טוב, תיכף אבדוק.אני לא בכולופן
בדקת אם לא נחסם ?
כנראה נחסם, אצטרך לחפש הודעה/תגובה שלו כפי לראות מי חסם אותו, ולפתוח את חסימתו.אני לא בכולופן
בדקת אם לא נחסם ?
אשמח אם תעזרו לי לחפש תגובה שלו, ותשלחו לי קישור.?Nothing but the truth
אשמח אם תעזרו לי לחפש תגובה שלו, ותשלחו לי קישור.
היית זריז ממני.![]()
מחשש שהחיזבללה יוריד את מטוסים שלנו
לא העלו מטוסים לחפש את הילדה שנעלמה בצפת. רק בארץ ישראל פתאום נעלמת ילדה, וחוששים לעלות מטוס. שלושה ימים להיעלמות הילדה בת ה-9 היימנוט קסאו מצפת ועוד אין קצה חוט לתעלומה. היימנוט נצפתה במצלמות האבטחה נכנסת לבניין בצפת אך לא נראתה יוצאת ממנו ומאז יום ראשון אין שום מידע על הילדה. לקח הרבה מאד...www.tapuz.co.il
איך הצלחת ?היית זריז ממני.
לא רעננתי לפני שהגבתי.
גוגל על השם בגרשיים והמילה תפוז.איך הצלחת ?
כשאני הלכתי לחיפוש ורשמתי שם את הניק רשם לי את ההודעה המפורסמת
Oops! We ran into some problems
על זה לא חשבתי באמתגוגל על השם בגרשיים והמילה תפוז.
ככה זה, כשהחיפוש בתפוז לא עובד מוצאים מעקפים.על זה לא חשבתי באמת
לבקש מגוגל שיעזור לחפש בתפוז![]()
רעיון טוב, תודה.גוגל על השם בגרשיים והמילה תפוז.
סביר שזה שאריות של מלחמת החסימות שהיתה כאן.חסימה ישנה, פניתי לאדמין שיפתור את הבעיה
תודה לכם.
גם אני נפלתי בין הכיסאות והייתי חסום כ-10 ימים, לא הייתי בין המקורבים לצלחת שזוכים לשחרור מיידי.סביר שזה שאריות של מלחמת החסימות שהיתה כאן.
פניה למנהל שחסם תהיה מהירה יותר.
היום הדברים מתנהלים אחרת.גם אני נפלתי בין הכיסאות והייתי חסום כ-10 ימים, לא הייתי בין המקורבים לצלחת שזוכים לשחרור מיידי.
זה לא רק עניין של מקורבים לצלחת אלא יכולת פניה בערוץ אחר למנהלגם אני נפלתי בין הכיסאות והייתי חסום כ-10 ימים, לא הייתי בין המקורבים לצלחת שזוכים לשחרור מיידי.
היום הדברים מתנהלים אחרת.גם אני נפלתי בין הכיסאות והייתי חסום כ-10 ימים, לא הייתי בין המקורבים לצלחת שזוכים לשחרור מיידי.
זה לא רק עניין של מקורבים לצלחת אלא יכולת פניה בערוץ אחר למנהל
ערוץ אחר יכול להיות מייל, טלפון, ניק חלופי, בקשה מגולש אחר אותו מכירים לפנות למנהל ובטח עוד כמה אפשרויות.
גם לצורך פנחה לאדמין מי שחסום צריך ערוץ אלטרנטיבי.היום הדברים מתנהלים אחרת.
האדמין קשוב לכל בקשה.
![]()
מה לעשות שיש לי רק את הכינוי הזה ואין לי ערוצים אחרים, לא דוא"ל, לא מס' טלפון ולא שום ערוץ אחר.זה לא רק עניין של מקורבים לצלחת אלא יכולת פניה בערוץ אחר למנהל
ערוץ אחר יכול להיות מייל, טלפון, ניק חלופי, בקשה מגולש אחר אותו מכירים לפנות למנהל ובטח עוד כמה אפשרויות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.