מישהו גלש על הK2 Recon Riser?

drz400e

New member
מישהו גלש על הK2 Recon Riser?

יש לי הזדמנות לקנות אחד מודל 2003 חדש עכשיו כשהחנויות פה מרעננות למודלים של 2004 ב379$ קנדי(משהו כמו 1150 ש"ח). הוא נראה מאוד סטיף,מה שרצוי אצלנו באיסט קוסט(ההרים נמוכים והשלג קופא בד"כ בלילה. אין הרבה פאודר) ויש לו את ההגבהות לבעלי רגליים גדולות(שלי לא ממש ...אבל המגפיים שלי נפוחות)ץ. בקיצור,רציתי לדעת אם מישהו התנסה בו או יש לו אותו.פה יש חוות דעת טובות,אבל רציתי לשמוע עוד. תודה

drz400e

New member
או קיי.-תרדמת קייץ......

אתם בטח כולם על הוייק בורדס והאופניים....אצלנו אחרי שכבר היה לילה של חמש מעלות אי אפשר לא להתחיל לחשוב על גלישה. בכל אופן,זה היה K2 NEMESIS 158, והוא כבר שוכב ליד המיטה מחכה לחורף.

yaircarel

New member
שששששששש....... ישנים ../images/Emo13.gif

היום היה קצת פחות חם ויש תחושה של סוף הקיץ כך שבקרוב כבר תתחיל הפעילות לחזור לנורמה. וווווווווווואי מתי כבר חורף. אני רוצה חורףףףףףףףףף.

liran87s

New member
היום שתי החלונות בחדר היות פתוחים,ח

שבתי שהפעילו מזגן, לא הבנתי למה לא אמרו לי לסגור חלונות ואז קלטתי שהוא בעצם סגור וזה המצב הטבעי

drz400e

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

אז זהו,פה בתאריך המדויק של סוף הקייץ נפלו הטמפרטורות (פחות או יותר 20 ביום), ובבת אחת כל חנויות האופניים מחליפות את התצוגה לסקי(וכך גם הזדמן לי הדיל על הסנובורד). אני חושב שנספיק להכניס עוד כמה סופי שבוע של רכיבה לפני ההתקררות הגדולה. צופים לנו חורף קשה במזרח, ואני מתפלל לכזה.הדיכאון הגדול הוא בסתיו-קר מדי לרכב ועדיין אין שלג לגלוש. מה עושים?(הפלייסטשן שלי בפניקה....הוא פוחד שאני אתיש אותו בתקופה הזאת)

למעלה