מישהו דיבר על אוכל סיני??

Dublinoa

New member
מתה על 42 ../images/Emo3.gif

זה לא סיני בלבד, זה סיני עם השפעה תאילנדית

אMור

New member
אגב, אוכל סיני - במיוחד לעבוד:

תמונה שצילמתי להמחשת הארטיק בטעם שעועית אדומה, במקרה ומישהו לא האמין שדבר כזה אכן קיים... מחירו, אגב - 5 מאו (1/2 יואן)... בתיאבון

אMור

New member
כן. טעמתי.

כשקניתי אותו, לא הסתכלתי באיזה טעם זה, פשוט ציפיתי לטעם של גלידה כלשהי... קיבלתי חלחלת בביס הראשון, אך כמי שכבר טעם 2 או 3 דברים כאן, החלטתי לא להתייאש ולהמשיך. אחרי 1/2 - התייאשתי.
?

lindens

New member
אז מנצלש"ת לסקר: מה המנה הכי

מוזרה שאכלתם במקום בו אתם גרים ? בשבילי למשל היה מוזר לאכול סטייק קנגורו, אבל אני מניחה שבסין למשל יש המון מנות הרבבבבבבבה יותר מוזרות. הבעל למשל דיווח כי בנסיעה שלו לבייג'ין לקח אותו הלקוח למסעדה מפוארת והזמין עבורו מרק "שפתי כריש"
רק למשמוע את זה התחלחלתי, שלא לדבר על לאכול את זה...

gao xing

New member
אני לא אמיצה.....

לפני שהגעתי לפה הייתי חדורת מוטיבציה לנסות ולטעום כל דבר. עם החלטתי להפוך לצימחונית (אחרי טבח במסעדות מקומיות לנגד עיני
) לא נותרו הרבה דברים מוזרים לאכול למעט גלידת אפונה ושעועית אדומה (מזעזע) וסלט מדוזה שחשבתי בטעות שזה נודלס (עוד יותר מזעזע
)....

אMור

New member
אכלתי סטייק קנגורו בווילס

לפני שנים. זכור לי סטייק עסיסי ומתקתק... אני מאמין שזה די נפוץ באוסטרליה וגם לא יקר... בווילס זה היה יקר רצח, אבל הייתי חייב לנסות... וואי, איך אני מתגעגע לסטייק טוב...

A Wang

New member
שיר שכתבתי על אוכל סיני ../images/Emo168.gif

לפי הלחן של "אני אוהב" של יהונתן גפן
אני אוהב צפרדעים וביצים שחורות וארטיק RED BEANS ותולעים וקיבת פרות אני אוהב מון קייק ועיני דגים ואת הכריש ואת ואת המדוזה וגם כמה חרקים אני אוהב העור של הנחש ושל הדג ואת המוח של החזיר ואת מה שבקרביו אני אוהב קונג'י בעיקר עם נחש ואת זה עם הקוצים ואת זה שנקרא כאן עש אני אוהב סטינקי-טופו ודוריאן גם ואת הקרישה של החזיר שעשויה מדם אני אוהב כל דבר, אז מה אם זה לא בריא אבל הכי הכי הרבה - אני אוהב להקיא

takano

New member
../images/Emo19.gifפוגו-הכי מסוכן והכי דומה לזרע|ק

היה טעים! אגב ,תגידו לי,מישהו בכלל פתח את הקישור שלי בתחילת השרשור? {אייקון של סיני} ------------------------{אייקון של חבל}---------------------------- {אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה} {אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}{אייקון של אריה}

takano

New member
וקצת תיקוני אנימציה:

הסיני --------------------------------------------------------------------- (החבל צריך היה להיות ארוך יותר,עמכם הסליחה כ"כ עוד כמה אריות)

gao xing

New member
אתה קרוע לגמריי......./images/Emo6.gif

אני לא אשכח אף פעם שאMור כתב לך שמצבך כל כך קשה ושבכדי להיגמל מ"המחלה" הסינית שצריך להחזיר אותך הביתה לאמא- כבול וקשור למיטה סטייל חניבעל לקטר משתיקת הכבשים..... אני מודאגת..... האם גם אני בעוד 3 שנים פה בסין אככב במסעדה מקומית ואטעם כל מיני זועת למינהם ואטען באמת ובתמים שזה טעים לי?? אני חושבת שאנחנו צריכים להזמין אותך לארוחות ערב לעיתים תכופות....להזכיר לך מהי אנינות טעם.

למעלה