מישהו דיבר פה על הגירה מרצון...

small@ani

New member
מישהו דיבר פה על הגירה מרצון...

מה קרה עם זה? למה הימין לא מהגר אותם בהסכם, בכבוד? כי אי אפשר? מעדיפים למגר אותם בכח? לכפות עליהם שליטה מרצון? מה הפיתרון שלכם בכלל?

כבר עניתי על זה כמה פעמים...

לגביהפיתרון- כבר עניתי, אין טעם לחזור. תריץ חיפוש בפורום על המילה "אוטונומיה". זה כבר יתן לך את התשובה. ועצה לחיים: אם תטרח לקרוא מה שאחרים כותבים, לא תזדקק להציג שאלות מיותרות.

small@ani

New member
כלומר לכפות עליהם את שלטתך

עם כל הכבוד, אתה הרי לא מצפה ממני שאקרא בפורום הזה את כל ההודעות... בדרך כלל ריפרוף בשתיים שלוש הודעות מספיקות להבין את הרוח... ואני חוסך ממך את הסופרלטיבים.

אד

New member
שרון יקים מדינת פלשתין

הליכוד מתחפר ומגמגם,מאשים את פרס בחתרנות כאשר שרון עצמו הוא שיקים את פלשתין.הליכוד בלחץ ואין להם תשובות אפילו לעצמם. העולם הישתנה להם והם אי שם בהיסטוריה,בתנ"ך. הליכוד נילחם בעצמו על הרעיון איך לצאת ולהודות שזאת המציאות ותקום מדינת פלשתין.קשה להם בלי שליטה,בלי מילחמה,בלי אלימות,בלי השמצות,בלי הפחדות,בלי דמגוגיה,יהיה קשה לליכוד בימי שלום הם ישתעממו. מה הם יעשו??ידאגו לילדים שחיים מתחת לקו העוני,ילדים רעבים ללחם,ידאגו לחנוך לילדים משכונות מצוקה,ידאגו לרווחת העם בישראל,לנכים,לפיתוח שכונות מצוקה,עזוב משעמם,באמת משעמם,מה זה לעומת F-16 שמפציץ בעזה להעלאת המוראל?? טוב שיש פרס לכיסוי. רק שלום יביא ביטחון

רק שלום יביא בטחון. סילבן שלום.

לי זה בכלל נראה כאילו אד יקירנו מריץ את שר האוצר לראשות הממשלה. אד - הפריימריס בליכוד עוד לא באופק הנראה לעין, יש עוד מספיק זמן. אל תדאג - קצת לפני שפנקס הבוחרים יסגר, אני אפקוד אותך באופן אישי למפלגה, ואני אסיע אותך גם אישית לכינוס המרכז הראשון. ההוצאות הרפואיות על חשבונך

לכפות את שליטתי? הצחקתני

איך בדיוק אני כופה את שליטתי אם אני מעניק להם זכות לנהל את חייהם כמעט בכל תחום אפשרי? האם אי פעם מישהו העניק להם אפילו רבע מהזכות הזאת? איך אני כופה את שלטוני אם הם לא אמורים לראות לעולם חייל של צה"ל בעריהם, כל עוד לא ינקטו בטרור? תגיד, קראת מה שכתבתי כאן בעניין האוטונומיה? הרצת חיפוש כמו שביקשתי? או שכרגיל התחלת לתקוף בלי לדעת בכלל מה אני מציע? סופרלטיבים ממך אני באמת לא צריך, עם כל הכבוד (ויש לי הרבה). יש כאן את אנשי הליכוד, הם אלו שמוסמכים מבחינתי לתת לי סופרלטיבים, תשבחות וביקורות.

למעלה