מישהו הבין את הקטע בסוף עם הכספומט?

HaSha6

New member
מישהו הבין את הקטע בסוף עם הכספומט?

זתומרת כשהוא דיבר בטלפון, אל מי הוא דיבר, סתם מישהו?? ואם כן, אז הקטע הוא שרק מלשמוע את השיחה של נמרוד, האיש הזה "שוכח" את הכסף? מה הקטע? תנו הסברים

Lord VoIdemort

New member
הוא דיבר סתם אל הטלפון

והמידע נכנס לתת מודע של האיש שבדיוק הוציא כסף.

LittleFairy

New member
זה בטוח, אבל יש לי שאלה.

לך נעים ולכל שאר הפורום, אם הוא היה חושב על הדאגות שלו והראש שלו היה בכלל במקום אחר, אתם חושבים שגם אז זה היה נכנס לו לתת מודע? סתם מתעניינת לשמוע את דעתכם:)

Lord VoIdemort

New member
ברור

זה כמו הפעם שנמרוד הראל אמר לחשוב על מספר ו95% חשבו על אותו מספר כי מישהו עם המספר הזה הלך מאחורה כשהוא רשום לו על החולצה, התת מודע קולט הכל :)

LittleFairy

New member
הא כן אני זוכרת את זהP:

זה שיגע אותי לגמרי

MasterCool

New member
זה לא בדיוק נכון.

זו שיטה מתמטית כזאת, הרבה חושבים על המספר 37 (כן זה המספר שהוא רצה שתחשבו, אזכרתי לכם.) כאשר אומרים להם לבחור שתי מספרים אי זוגיים ב 1 ל 100, אז לא 95 אחוז חושבים ככה אלה יותר לכיוון ה 70 אחוז.. התוספת של החולצה מאחורה אני לא יודע כמה היא עזרה, אבל אולי גם. בכל מקרה זו שיטה כבר בפני עצמה וזה לא תמיד קשור לתת מודה, בכל אופן בעיניין הזה.

0Pandemonium0

New member
לא נכון. חבר שלי עשה עליי פעמיים את

התרגיל הזה, ופעמיים לא חשבתי על 37. נמרוד עשה את זה פעם אחת בטלוויזיה, ועבד לו.

achokler

New member
לדעתי הוא ניסה הרבה פעמים

פעם אחת הצליחה לו ורק את זו רואים בתוכנית

ליגלושה

New member
הסבר לכספומט.......

או.קיי ,הוא לא באמת "דיבר בטלפון" הוא עשה כאילו ואז הוא אמר לאיש הזה "תוציא מאתיים שקל ותשכח" כאילו הוא מדבר בטלפון והוא עשה לאיש מין שטיפת מוח הוא השפיע עליו ואז הוא באמת שכח...... לדעתי זה אמיתי כי נמרוד גם מראה בתוכנית שלו שזה פשוט והוא נותן לאחרים גם לנסות כמו בפלאפון......... רוצים לראות משהו ממש מגניב? זה משהו של כריס אנג'ל כנסו: http://www.youtube.com/watch?v=cYCYH-snnZY&mode=related&search=

למעלה