מישהו הבין מה ענבר עכשיו לחשה בחדר של הבנות?
K Klayhamn New member 5/8/11 #3 קשה לתמצת את זה בכמה משפטים תעבור על העדכונים בוואלה, זה יתן לך מושג כללי
A andy181 New member 5/8/11 #4 אין לי משהו אישי נגדה, אבל אף פעם לא הייתי בעדה... נראה לי שמה שמפריע לרוב האנשים זה ההתחברות לציר הרשע והיותר מידי נחמדות לאנשים. (כלומר, סוג של אומרת לאנשים דברים שהם רוצים לשמוע).
אין לי משהו אישי נגדה, אבל אף פעם לא הייתי בעדה... נראה לי שמה שמפריע לרוב האנשים זה ההתחברות לציר הרשע והיותר מידי נחמדות לאנשים. (כלומר, סוג של אומרת לאנשים דברים שהם רוצים לשמוע).
ד דידי 9 New member 5/8/11 #10 קיק מה זה משנה? כולם=גם אתה! אתה הרי יודע שזה מה שיהיה, ושיקול הדעת לא קיים. כולם עכשיו שונאים את ענבר איילת וענת. אז אל תחשוב- גם אתה וזהו. הרי ככה זה יהיה חחח
קיק מה זה משנה? כולם=גם אתה! אתה הרי יודע שזה מה שיהיה, ושיקול הדעת לא קיים. כולם עכשיו שונאים את ענבר איילת וענת. אז אל תחשוב- גם אתה וזהו. הרי ככה זה יהיה חחח
ק קייזר סוזי New member 5/8/11 #14 היא לאט לאט בחרה להתקרב לבנות "המקסימות". שכחה איך זה שעד עכשיו היא לא נכנסת לבריכה בגלל מה שאתי אמרה לה.. הכל כדי להיות במקובלות? כל מה שחיבבנו בה, עם הזמן התנפץ. והשיא, היום היא נתנה 2 קולות בהצבעה לקרן.
היא לאט לאט בחרה להתקרב לבנות "המקסימות". שכחה איך זה שעד עכשיו היא לא נכנסת לבריכה בגלל מה שאתי אמרה לה.. הכל כדי להיות במקובלות? כל מה שחיבבנו בה, עם הזמן התנפץ. והשיא, היום היא נתנה 2 קולות בהצבעה לקרן.
ק קשקשה9 New member 5/8/11 #6 ועכשיו ענבר הפכה למרגלת -כנראה שהיתה עדה לקטע שיחה בין אורטל לאיתן והיא אצה רצה לספר על כך למי? לקרן כמובן
ועכשיו ענבר הפכה למרגלת -כנראה שהיתה עדה לקטע שיחה בין אורטל לאיתן והיא אצה רצה לספר על כך למי? לקרן כמובן