מישהו הגיע ליום אימוץ שהיה בתל"ל אם כן, איך היה
A Adidush וזהו New member 16/4/05 #1 מישהו הגיע ליום אימוץ../images/Emo35.gif שהיה בתל"ל אם כן, איך היה
L LeeKo New member 16/4/05 #2 אני אימצתי... את עופר שכטר... נראה לי שהוא קצת מתרגש,יש לו גזים... סתם לא הייתי...
B ba890 New member 16/4/05 #4 ביחס לפעם הקודמת../images/Emo4.gif היו היום די מעט אנשים, והרוב מעריצות, עופר בא די מוקדם, ודיבר פב ושם עם המתנדבים, הוא דווקא נחמד, אבל מסטול.. לא אומצו הרבה כלבים וזה ממש חבל..
ביחס לפעם הקודמת../images/Emo4.gif היו היום די מעט אנשים, והרוב מעריצות, עופר בא די מוקדם, ודיבר פב ושם עם המתנדבים, הוא דווקא נחמד, אבל מסטול.. לא אומצו הרבה כלבים וזה ממש חבל..
י ילדה בלבן New member 17/4/05 #6 אנחנו הגענו מאוחר, אחרי SOS כל עם ישראל כבר הלך, נשארה רק המוזיקה הרועשת. כנראה שעשינו בשכל ונשארו האנשים הרציניים, כי הצלחנו למסור שם את אחת הגורות שלי לזוג מקסים מקסים אנשי תלל אמרו שהיו אימוצים, אבל לא הרבה יותר מאשר בשבת רגילה. רוב מי שהיה שם בא בשביל יעל ושו"ת.
אנחנו הגענו מאוחר, אחרי SOS כל עם ישראל כבר הלך, נשארה רק המוזיקה הרועשת. כנראה שעשינו בשכל ונשארו האנשים הרציניים, כי הצלחנו למסור שם את אחת הגורות שלי לזוג מקסים מקסים אנשי תלל אמרו שהיו אימוצים, אבל לא הרבה יותר מאשר בשבת רגילה. רוב מי שהיה שם בא בשביל יעל ושו"ת.