מישהו הולך לאוניברסיטה היום?

lunna747

New member
מישהו הולך לאוניברסיטה היום?

ויודע עוד פרטים כמו כמה עולה ואם זה פתוח לכולם?? תודות

bזוהר

New member
באתר של האוניברסיטה כתוב שזה עולה 100

לאנשים רגילים, ולסטודנטים 50..

מיץ פזי

New member
זוהר מוסרת בינתיים

שמדהים!! (בזה של האוניברסיטה) ואת השאר אני אתן לה לכתוב לכשתחזור.. :)

Loosing my life

New member
זאת זוהר!!!!היה מדהיםם!!!

רונה הייתה מחודשת בתספורת חדשה ו"לעצור בפינת רחוב" בלי נקודה ב-פ'... וסליחה אם זה לא קשור לשירים אבל היא הייתה פשוט מהממת.. בלי הקוקו קולטים? חח טוב, היא שרה את עיניים זרות מבול וגלויה, ואת "הג'ינג'יות" עם ברי סחרוף! (זה היה ממש יפה!) ("אני רוצה!להזמין!לבמה!את ברי!סחרוף!") ובסוף היא עלתה ביחד עם שאר הנשים שהשתתפו במופע וכל אחת שרה מונולוג של אישה באנגלית.. השילוב עם הפסנתר של שלומי ועם ברי וזה זה היה פשוט מדהים..והיא הייתה ממש בעניין וזה,ברי ושלומי וזה,ראו שהיא ממש שמחה:) הערב היה ממש יפה,חוץ מרונה במיוחד שלומי היה ענק..ואפרת גוש זוועתית, עולה על פסנתרים ושרה כמו אמממההה בכל מקרה, רונה..אחח...

Loosing my life

New member
נ.ב- יום ראשון רונה מופיעה בקיבוץ דורות

ביום ראשון הקרוב ב 09.03.08 החל מהשעה 17:00 יערך מופע הזדהות ותמיכה בתושבי עוטף עזה בהנחיית פרופ' ניסים קלדרון ובהשתתפות: שלומי שבן, רונה קינן, ערן צור, נעם רותם, פונץ', שרון מולדאבי, דן תורן, סגול 59, דויד פרץ ואחרים. אולם התרבות, קיבוץ דורות, 09.03, 17:00. כניסה חופשית. הסעות מאורגנות יצאו במשך כל הערב ממכללת ספיר ומצומת "שפע שוק" בצפון שדרות, בתדירות של חצי שעה.

bזוהר

New member
קארה עם פוני:)

חח סתם,האמת שהתכוונתי לתסרוקת ולא תספורת..יש לי תמונה לא ברורה כ``כ אבל אשים בכל מקרה כשאהיה בבית..

bזוהר

New member
טעות בשירשור-זה היה מכוון לשירה

והנה התמונה הלא ברורה

מיץ פזי

New member
איזה הזוי!

כל כך מוזר לראות אותה ככה! אבל זה ממש יפה לה, אפילו שלא רואים כלום :) איזה כיף שנהנית! נשמע שהיה ממש כיף ומרגש.. אני שמחה שהלכת וששמחת :) איפה זה קיבוץ דורות?

noa08128

New member
יאוו איזה אדיר!!!

אני אפילו הגבתי אחרי שנות אור שלא הגבתי פה מרוב שזה מרגש.. נשמע שהיה מדהים. לא כמו הקלקול בעשן הזמן.. חחח

bזוהר

New member
טוב נו...עדיף שלא תראו איך אני הגבתי...

אחותי: "אהה!רונה!" אני: "רונההה!! יא אהבלה.. זאת לא רונה!!... רגע, אומייגאד...רונהההההההה?????????????" אחותי: "רונההההה את עם קוקווווו!!!" אני: "יא סתומה היא תמיד עם קוקו!!" אחותי: "אהה נכון!!!יו היא שינתה!!!" אבל תירגעו..כולה שיער..שיואו...חח. סתם:)

bזוהר

New member
יו אתם יודעים על מה עליתי?

לפני כמה זמן היה את האירוח שלה בוואינט ואיזה מעצב שיער אמר לה שם לשנות את התספורת והיא ענתה לו שהיא ברצינות תשמח להצעות חחח אולי זה בגללו

SheIIy

New member
חחחח!

מישהי יכולה אולי לתאר מה היא בדיוק עשתה בשיער? קוקו גבוה עם פוני? חחח... האינטרנט שלי מת ואני לא יכולה לראות תמונות דרך הפלאפון...

טל 2007

New member
זה כל כך יפה לה../images/Emo99.gif

יש למישהו אולי תמונה יותר ברורה?

למעלה