מישהו הולך להופעה ביום בקמלוט?

BaRbiK

New member
מישהו הולך להופעה ביום בקמלוט?

20:30-קמלוט הרצליה דניאל מארח את MC קרולינה מישהו הולך לזה?

hodayoyo

New member
את החדשה, את צריכה לספר../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

סתם, אני הודיה, בת 18 ממודיעין. המ... מה עוד את רוצה לדעת?

היי רעות ברוכה הבאה ! אני אלה

בת 28 מירושלים... רציתי להגיד לך שלדעתי תיארת במדויק את מה שכל אחד מאיתנו הרגיש/מרגיש אחרי הופעה של דניאל- פשוט מאוד. ריגשת אותי, ומובן ששמחתי לשמוע שנהנית. אם את מראשון- למה נסעת עד התו השמיני??? ואני כבר חשבתי שאת ירושלמית כמוני ...
ברוכה הבאה אלה

תגידי, את יכולה להרחיב קצת על מה

שהוא דיבר בין השירים ? אמרת שהוא דיבר על החג והמשפחה, על אהבה, סוגי הערצה וכאלה? בתמונע הוא דיבר על זה שבעקבות הפרסומת, אנשים ניגשים אליו ואומרים לו "נו, תגיד לה?", וששואלים אותו כמה הוא קיבל על הפרסומת... לגבי החגים... הוא קרא את ההגדה? אני יודעת- כנראה שיצאתי מדעתי- תיכף אשוב...

אני לא יודעת אם הוא קרא את ההגדה

או לא אני יודעת שהוא אמר שבזמן חגים אנשים נפגשים עם המשפחה שלהם ולכן זה מקרב אותם לעצמם והם לא תמיד רוצים להיות קרובים לעצמם הם יכולים לבדוק האם הם התרחקו / התקרבו מהמשפחה ממה הם הופעו ועוד הוא גם דיבר על הפרסומת הוא אף סיפר שמישהו שלח לו מייל שדרך השיר הוא רוצה שדניאל יחזיר לו את החברה והוא מוכן לשלם לו על זה דניאל אמר אני מוכן לעשות זאת לא בשביל הכסף כמו בשביל להתקרב ולנסות לעזור לו כי שיר לא פותר אהבה הוא גם דיבר על תאונת הדרכים שזיעזעה אותו וטענו שנהג היה עו"ד חשוב והוא אומר שזה לא עושה אותו לסגן של ה' אני מאמינה שעוד אך זה מה שאני זוכרת

למעלה