מישהו הולך להשתתף בזה?

modz0r

New member
חשבתי על זה, אבל כנראה שלא

גם כי אני לא יודע עד כמה זה רציני\אמין\בטוח, וגם כי לא באמת בראש שלי העובדה שזה שייט ועוד בחדר עם 3 אנשים שאני לא מכיר.

yamenx

New member
אם מתארגנים 4 חברה...

אז זו לא בעיה... אבל זה נשמע ממש יקר לשלם 200$ ליומיים בחדר של 4... בקשר לאמינות הטורניר... אז בטח זה יותר אמין מהאינטרנט... ואין ממש אלטרנטיבות לטורנירים רציניים בארץ...

modz0r

New member
יותר אמין זה לא

כי פוקרסטארס ופולטילטפוקר, אתרים שקיימים שנים, הם הכי אמינים שיש, ויש גם עבר שמוכיח את זה. פה מדובר על משהו מזדמן, שאף אחד לא באמת יודע מי מריץ את זה, ואין מספר טלפון להתקשר אליו בשביל לשאול פרטים.. האפשרות היחידה זה להשאיר פרטים ושהם יחזרו אליך, וזה לא רציני. דווקא בקשר ל-200$ זה לא נראה לי יותר מידי. בסופו של דבר על ה-200$ אתה מקבל טיול קצר, אפשרות לשחק פוקר נורמלי בצורה חוקית, 4 ארוחות ביום ושתיה חופשית. ואם היו לי 3 חברים שהיו מוכנים לצאת להפלגה הזאת, יכול להיות שהייתי מסתכל על זה בחיוב :)

yamenx

New member
אני דיברתי על אמינות המשחק עצמו

הרי באינטרנט שליפת הקלפים היא ממש לא רנדומלית... וכשהם רוצים שתפסיד אתה תפסיד לא משנה כמה אתה טוב... לפחות באמיתי אי אפשר לזייף... וחוץ מזה אתה עולה על הספינה ונרשם בהפלגה... ז"א אם הטורניר לא נשמע אמין אפשר לשחק CASH

modz0r

New member
גם פה אני לא כל כך בטוח

אתרי הפוקר הגדולים נבדקים בצורה שוטפת על ידי חברות חיצוניות, ואם יהיה רק חשד שאתר פוקר מסויים מרמה הוא יפול. גם במציאות יש דרכים לרמות, וצריך להיזהר מזה. ואני לא מדבר רק על זה, אלא על כל עניין הכספים. מכיוון שאתה לא מכיר אותם ולא יודע מי הם, אתה לא יכול להיות בטוח ב-100% שהם לא יעשו בעיות עם הזכיות הכספיות. בנוסף, גם אם תשחק בשולחנות הכסף, אתה לא יכול להיות בטוח ב-100% שלא יעשו בעיות כשתלך להחליף את הצ'יפים בכסף. במידה והם כן יעשו לך בעיות, אין לך הרי למי לפנות, כי משטרת ישראל לא יטפלו בזה (זה קרה מחוץ לתחומי מדינת ישראל, ובתוך מדינת ישראל זה לא חוקי). אני לא אומר שהם הולכים לרמות אנשים ושכל השייט הזה הוא הונאה, אבל אני כן אומר שאין לי שמץ של מושג.

showmen

New member
הכי אמין וחוקי שיש ...

דבר ראשון חשוב לציין שאנחנו חבר'ה צעירים שבאים מתוך אהבת הפוקר ומתוסכלים שאי אפשר לשחק פוקר בארץ בצורה חוקית ועוד בטורניר גדול . אישור על קיום ההפלגה ניתן לקבל אצל כספי ספנות . הטורניר ינוהל בצורה המיקצועית ביותר ע"פ התקנון של הEPT הטורניר יצולם וישודר בערוץ אגו - אז אתה יכול להיות בטוח שהוא יהיה אמין ביותר וע"פ הסטנדרטים הקשיחים ביותר לגבי עניין הקאש : באניה קיים קזינו בכל ימות השנה ... מי מבטיח לך שהקזינו ייתן לך את הכסף ??? כנראה שאתה בוטח בכך שאתה נמצא על אנייה של חברה ישראלית גדולה ואם יירמו אותך עליה או על הקזינו שבתוכה תוכל להתלונן, לתבוע או כל דבר אחר .. ולכן ... משחקי הקש יהיו בתוך הקזינו וינוהלו על ידי הקזינו בלבד ובקיצור הסר דאגה מליבך ותצטרף לחווית הפוקר הכי גדולה שהייתה אי פעם בישראל או על אניה ישראלית :) לפני שיגמרו המקומות .... ( 600 שקנים בטורניר עבור כמעט חצי מליון שחקנים בישראל)

modz0r

New member
אהמ

זה טוב ויפה שאתה, כמו שזה נראה אחד מהמארגנים, אומר שזה בטוח.. אבל זה לא באמת מוכיח שום דבר. אף פעם לא הייתי באוניות קזינו, ובתי הקזינו היחידים שהייתי היו בחו"ל, ואני דיי בטוח באמינותם.

דם הבן

New member
באינטרנט יותר בטוח מלייב

בלייב המון פעמים משחקים עם אנשים שלא מכירים, והיה אצלי אירוע בבסיס ששירתתי בו, שחייל רימה כמה חודשים לפני שתפסו אותו. באינטרנט זה ממש לא ככה. אני חושב שאתרי הפוקר צריכים לפרסם את הקוד של התכנה שלהם, כדי שאנשים ירגישו יותר שקיפות. (כמובן, חוץ מהחלק של ההפקדות והמשיכות) ממש לא נראה לי שהאתרים מרמים- קורים דברים מוזרים כמו בכל דבר- כשאתה משחק 200-1000 ידיים ביום (ויותר, כמובן. 200 זה די מעט) יקרו גם דברים לא נורמלים.

yamenx

New member
אבל אם תבדוק סטטסטית כמה דברים מוזרים קורים

ברצף... אז זה די מחשיד חוץ מזה מה מבטיח לך שמי שמולך לא עובד עם האתר??

napox

New member
הוא דיבר על קוד פתוח תחת רשיון GNU

או כל רשיון דומה שהוא נגזרת של GNU המאפשר מתן הקוד כאשר הביטוי המתאים יהיה COPYLEFT בניגוד ל COPYRIGHT. יצאת קצת "חומוס" עם התגובה שלך :) תחפש על זה קצת ב google ותגלה עולם נפלא.

napox

New member
גם בפוקר online הצליחו לרמות

אני אתחיל דווקא מהשורה התחתונה, אני מאמין בסבירות גבוהה שאתרים כמו FTP ו PS אין רמאות אבל לעולם לא ניתן לדעת. אני בוטח בהם יותר מאשר מספר רב של מקום לא online אפלוליים. שני האתרים FTP ו PS נהנים מהכנסות גבוההות מעמלות וחשוב להם לשמור על אמינות ללא רבב בעיקר בתקופה הזאת שמספר שחקני הפוקר בעולם עולה בצורה מטורפת. פרשת רמאות גדולה היתה עם האתר Absolute Poker, והתוכנית 60 Minutes עשתה כתבת תחקיר על הנושא: http://www.youtube.com/watch?v=7yogusWjGak אני לא מאמין שאתר המרמה אנשים יחזיק מעמד לאורך זמן כאשר קיימת קהילה כמו 2+2 וכל שמועה נבדקת על ידי מספר רב של שחקני פוקר. לגבי הקוד הפתוח, בדרך כלל אני בעד קוד פתוח אבל דווקא כאן צריך לשמור על זהירות. אם התוכנה תשוחרר בקוד פתוח הדבר יאפשר לפתח מודים ו HUD מאוד יעילים שיתנו יתרונות לא הוגנים לשחקנים שיפתחו/ישתמשו בהם. נכון שקיימות תוכנות צד שלישי גם היום המאפשרות לאסוף מידע במשחקי פוקר ברשת אבל במקרה הזה היתרון יהיה גדול מידי.

דם הבן

New member
הכוונה שלי בקוד פתוח

זה רק לאלגוריתם של המשחק עצמו- של חלוקת הקלפים והידיים. אני לא מבין למה זה מסובך- החוקים של פוקר ברורים ומאד קל לכתוב אותם באלגוריתם למחשב. שיפרסמו את הקוד, רק בשביל להראות שאין בו שום דבר שלא אמור להיות.

Gohan SSJ2

New member
אתה לא צודק, יש פה עניין של מוניטין

אם יגלו שאתר כמו פוקרסטארס שינה קלפים למישהו כדי שיפסיד, הפרשה תתפרסם באינטרנט ואנשים לא יכנסו יותר לפוקרסטארס. העניין של המוניטין זה לא רק בפוקר, זה בכל דבר. כשאתה הולך למסעדה איך אתה יודע אם הסחורה כמו שצריך? אולי זו סחורה סוג ב' והבשר רקוב? כמובן שגם פה יש עניין של מוניטין ורוב המסעדות לא ירשו לעצמם לעשות את זה. לעומת זאת כשאתה הולך לאיזה משחק פוקר חד פעמי, כמו ההפלגה הזאת, אתה הולך למשחק שאתה לא שמעת על המארגנים שלו, והם מבחינתם יכולים לרמות אותך כי אין להם מוניטין והם כבר מקבלים הרבה כסף מההפלגה הזאת אז לא איכפת להם שלא יחזרו אליהם....

למעלה