מישהו הולך למשחק של הנבחרת
X X יו יו S New member 8/10/04 #4 מה כבוד בזה?../images/Emo68.gif זה לא מה שכולנו צריכים לעשות? ואני עוד פחות מחודש 20
א אפמינונדס New member 8/10/04 #6 אני חושב ללכת אני לא יודע אם זה ייצא לפועל אבל ממש הייתי רוצה להיות שם.
מ מוצארט New member 8/10/04 #8 חחחחחחחחחחחחח מפחיד? מה בדיוק מפחיד? גמאני שוקל להגיע למשחק. נחיה ונראה...
Z zuli4 New member 8/10/04 #9 מפחיד בגלל המצב הבטחוני.. אחרי מה שקרה בטאבה, הכל יכול להיות.. אבל עדיין נראה לי שאני יילך...
R RED OR DEAD BS New member 8/10/04 #10 למי שיכול ללכת, תלכו זה חוויה לא נורמלית, רואים רק כחול לבן ובכל מקום דגלי ישראל, והיכ כיף לצעוק מוות ל*****, סתם, אבל זה באמת כיף מי שיכול ללכת, זה כדאי.
למי שיכול ללכת, תלכו זה חוויה לא נורמלית, רואים רק כחול לבן ובכל מקום דגלי ישראל, והיכ כיף לצעוק מוות ל*****, סתם, אבל זה באמת כיף מי שיכול ללכת, זה כדאי.
Z zuli4 New member 8/10/04 #11 אני יכולה ללכת אבל מפחדת.. לא יודעת..במדינה הזאת יכול לקרות כל דבר ובכל מקום..
R RED OR DEAD BS New member 8/10/04 #12 אז צריך להפסיק את החיים?! אסור לתת לטרור לנצח, ואם לא בטוח לנו במדינה שלנו אז איפה יהיה? וכדאי מאד ללכת, מה זה משנה בב"ש מסוכן כמו בת"א, ירושלים ורמת גן אז אם תישארי בב"ש או תיסעי לרמת גן אותו דבר...
אז צריך להפסיק את החיים?! אסור לתת לטרור לנצח, ואם לא בטוח לנו במדינה שלנו אז איפה יהיה? וכדאי מאד ללכת, מה זה משנה בב"ש מסוכן כמו בת"א, ירושלים ורמת גן אז אם תישארי בב"ש או תיסעי לרמת גן אותו דבר...
R RED OR DEAD BS New member 8/10/04 #14 או בכל מקום אחר, פשוט אנחנו בפורום הפועל ב"ש, אז רוב הסיכויים שאת באר שבעית ואם לא אז זה לא משנה בכל מקום מסוכן...
או בכל מקום אחר, פשוט אנחנו בפורום הפועל ב"ש, אז רוב הסיכויים שאת באר שבעית ואם לא אז זה לא משנה בכל מקום מסוכן...