מישהו הולך עם הילדים להצגה/פסטיבל/מוזיאון/

מישהו הולך עם הילדים להצגה/פסטיבל/מוזיאון/

או כל ארוע דומה בחנוכה? יש לכם מנהגי חג כאלו שכל שנה קונים כרטיסים דרך הוועד ונוסעים לעיר הגדולה לראות מופע בחג? אתמול דיברתי עם חברה, היא אמרה שבעיקרון היא לא יוצאת עם הילדים שלה בחופשות של חגים למופעים.היא מעדיפה את הזמן של החופשים לנצל לחיזוק קשרים עם חברים שלהם - באירוח ובבילויים משותפים.

akavishon

New member
גיסי לקח את הגדולה עם הבני דודים שלה לפסטיגל

נראה לי הסבר די מוזר. כמה שעות של הצגה לא צריכים להפריע לחיזוק הקשרים החברתיים שלהם, במיוחד עם הולכים עם חבר או שניים למופע. גם הצגת ילדים או ביקור במוזאון יכולים להיות בילוי משותף.

היא מזמינה אליהם לישון והילדים שלה הולכים

לישון אצל חברים (ובני משפחה שגרים רחוק).

Master Stav

New member
ברור

פסטיגל מוזיאון המדע עיר המלכים 2 סרטם לפחות

איזה סרטים ראיתם כבר?

בולט? דמדומים? לנו מתוכנן יום משפחתי ביום א', רצינו ללכת לנמל תל אביב ולעוד מקום. עוד לא החלטנו איזה "עוד מקום"ואם יהיה גשום מה לעשות במקום הנמל בתל אביב.

hag70

New member
אנחנו נטולי חופש

כי בכל יום שיש חופש בבית הספר יש לנו פעילות מסודרת בישוב (8-16 ובימי ששי ובערבי חג 8-13). בחצאי ימים בבית הספר (הוא בדרך כלל עד 4) יש השלמה עד 4. מה שאומר שכל סרט או הפעלה אחרת זאת חת'כת אופרציה
(דווקא עכשיו רציתי לקחת אותה למדגסקר 2 ואין לי מושג מתי
). אבל אני חייב לציין שבגדול אנחנו ממש מרוצים כי זה לא דורש מאיתנו לקחת חופש מהעבודה (במיוחד אחרי התקופה האחרונה שדורשת מאיתנ ועכשיו הרבה השלמות).

schlomitsmile

Member
מנהל
שני הגדולים עכשיו עם אבא באוליבר טויסט ואני מחר עם הפשוש בטופלה טוטוריטו. חוץ מזה יש לנו חגיגות וביקורים... הערב סנטה יבוא, וההתרגשות בעיצומה ../images/Emo13.gif

hag70

New member
../images/Emo136.gifFrohe Weihnachten../images/Emo139.gif

(אני מקווה שלא טעיתי בהעתקה
)

schlomitsmile

Member
מנהל
Danke ../images/Emo13.gif לא טעית ../images/Emo45.gif מוסיפה שיר (באנגלית) באוירת החג, מהלהיטים אצלנו. נראה לי מתאים לכאן, כי החבורה ששרה אותו- הדבר הלוהט באוסטרליה מסתבר, היו, כך נראה לי, משתלבים יפה בפורום ../images/Emo8.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo9.gif פעם שלישית ../images/Emo135.gif ../images/Emo57.gif מנסה לעשות ונתחכמה לו... אם לא עובד, מתנצלת...

hag70

New member
ומאד אהבתי את השרשור על חנוכה/חג מולד

עם התמונתו והשירים

הבת שלי היתה בהופעה שלהם לפני 7 שנים.

הם מדהימים.ריגשו גם אותי בתור אמא. הבת שלי העריצה אותם בתור קטנטונת בת שנתיים- היו לנו קלטות ומוצרים שלהם.יש לנו מגנט שלהם עד היום. טוב, הולכת לשקוע בהקשבה והעלת זיכרונות. אני חייבת למצוא את התמונות מההופעה.

למעלה