מישהו הוסיף בטאין HCL בתור חומצת

razgalili

New member
לא ניסינו

אבל לנגפורד ממליץ על זה (מה שאומר שהוא ראה את זה עוזר להרבה ילדים) ניסית כבר אנזימים דנהדדה? והאם התקשרת עם תלמה בקשר לגלוטטיון?

dandaa

New member
ניסינו אנזימים בצורה המקובלת עלינו

לנסות, שזה אומר, לקנות, לתת, ואם זה לא עוזר אחרי יומיים פונים לנס הבא...לא , ברצינות עכשיו. נתתי את קירקמן ולא ראיתי שינוי, עכשיו קניתי את יוסטון, את ה"zyme-prime". גם כן לא ראיתי שינוי לא לטובה ולא לרעה. הענין הוא שלבן שלי ישנה בטן תפוחה מאוד- אני מצפה לנכד ממנו בכל רגע. מישהו בקבוצה אמריקאית של התסמונת של הבן שלי (כאן המקום להגיד שהבן שלי לא נמצא בספקטרום כלל, בזמנו היו לו תופעות אוטיסטיות אך הן חלפו כשהורדנו אותו מחלב) - בקצור הבנאדם הזה מהקבוצה האמריקאית לקח אנזימים מסיבותיו הוא , והוא כתב לי שרק כשהוסיף להם את החומצה הזו -הבטן הענקית שלו ירדה. אז לי ישנה הרגשה שהאנזימים לא עובדים טוב אצל הבן שלי בגלל חוסר חומציות קיבה ולך תתווכח עם הרגשה של הורה...

dandaa

New member
בסדר..תודה...הסתדרתי...הוא

מציע כתחליף ל- HCL שתיית מיץ לימון במים או חומץ תפוחים לפני כל ארוחה.אז הפשוש מקבל לפני כל ארוחה תרכובת מוזרה של מיץ לימון ומים עם כדורים...ויטמינים... תוספי מזון ואנזימים. ורק אז הוא מתחיל את הארוחה.הוא - לנגפורד - מציין שעם כמות מספקת של HCL הסקרטין מיותר, ועם כמות אפסית של HCL הסקרטין לא יעבוד כלל. לסולגאר יש בטאין HCL אך לצערם לא בארץ כרגע...

razgalili

New member
בטן נפוחה

לילד של החברה שלנו, מ. ילד בספקטרום בן 5, היתה בטן נפוחה מאד במשך שנים. הבטן מאד מאד השתפרה מאז שהם עברו להשתמש בסקרטין ויש שיפור אדיר במצב הילד.

uziop

New member
בטן תפוחה

שלום לכולם בטן תפוחה בילדי הספקטרום מקורה בעודף אויר/גזים במערכת העיכול מקור האויר כנראה בחיידקים בכמות עודפת במערכת העיכול שניזונים היטב מפחממות בעודף - אם בגלל עודף בתזונה או בגלל פירוק אינזימטי לקוי. הדרך לטפל בתופעה היא בהגבלת פחממות פשוטות , הוספת אינזימים המפרקים דו-סוכר (דיסכרידזות )והוספת חומצת קיבה עם צריך . בהמשך צריך גם לטפל בעודף החיידקים (דיסביוזיס)באנטיביוטיקה ותכשירים אנטי פטרייתים שאינם נספגים ממערכת העיכול. מכאן גם החשיבות של דיאטה נטולת קזאין וגלוטן . אנא נסו זאת בשלב ראשון בברכה

Freed1

New member
דיאטה נטולת פחמימות - SCD

כאשר עושים דיאטה GFCF, עדיין יש הרבה פחמימות (הבן שלי אוכל המון אורז, תפוחי אדמה ולחם נטול גלוטן). האם אתה מכיר את דיאטת ה specific carbohydrate diet SCD?, ההרצאה בנושא נמצאת על האתר של ה webcast של ה DAN. אשמח לשמוע אם מישהו ניסה וממליץ. זה נשמע מאד קשה, אהל התגובות של ההורים בחו"ל טובות.

razgalili

New member
אנחנו עושים משהו דומה

ואני ממליצה מאוד. כשיותם כן אוכל דגנים, מצב המעיים שלו מתדרדר מייד. מצד שני, זה לא ריפא לו את המעיים לגמרי, כמו שאיליין גוטשל טוענת. הספר של גוטשל תורגם לעברית. תמי

תיקון

זו לא דייטה נטולת פחמימות אלא נטולת פחמימות מורכבות - polysaccarydes. לדעתי זו לא דייאטה כל כך קשה (פחות קשה מדייטת רוטציה למשל), והיא מחוללת פלאים בילדים אוטיסטיים רבים. יש לגביה גם המון תמיכה.

תמי האם היא טובה גם לפרכוסים אפילפט

סליחה שאני עכשיו מנתבת הכל לנושא הפרכוסים, אבל שניהם, בהפרש של שבועיים עשו פרכוסים נוראיים וזה ממש הספיק לי... אז האם הדיאטה הזו מתייחסת גם לבעיות במערכת העכול ו/או גם לפרכוסים? אנחנו עכשיו בהתלבטות לקראת הדיאטה וזה דורש לא מעט התארגנות וידע, שאין לי עדיין אז אשמח לשמוע ולקרוא- ראיתי שזו במילא דיאטה ללא גלוטן.. אבל כן יש שם חלב עיזים..ויש שם בעד ונגד חלב. יש גם הערכה תפקודית והשוואה עם שני ילדים שזו בדיחה, כי כל כך הרבה ילדים שונים יש בספקטרום.... ומה שעוזר נהדר לראשון, ממש לא עוזר לשני- אבל אני ממש לחוצה על קצת יותר מידע בהקשר לאפילפסיה. תודה, תלמה.

הספר בעברית

כאן. לא יודעת לגבי פירכוסים - הייתי שמה את השאלה בקבוצה שלה ביאהו. יש התאמה של הדייאטה לילדים אוטיסטיים, בלי מוצרי חלב, ומקבלים את המזונות המותססים מאגוזים, קוקוס ירוק וכו'.

../images/Emo51.gif וואו אפילו בעברית הפתעה../images/Emo63.gif

התותים

New member
שאלות לד"ר אופנהיימר

שלום ד"ר אופנהיימר גם לבני בטן תפוחה ועודף גזים במערכת העיכול ושפע אלרגיות. אשמח אם תוכל להסביר ולהרחיב קצת לגבי כמה מהדברים שהזכרת: 1. הגבלת פחממות פשוטות 2. אנזימים מפרקים דו-סוכר? אנחנו נותנים אנזימים של יוסטון - ר' בקישור afp-peptizide ו - zyme-prime. 3. חומצת קיבה תודה מראש!!! תותים

למעלה