מישהו הזכיר פוררים מיוחדים...

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
מישהו הזכיר פוררים מיוחדים...

לא מזמן היה כאן נושא על פוררים עם אטימה בשביל בקבוקים יקרים, אפילו היתה תמונה והכל, מישהו זוכר או יודע איפה ניתן לקנות כאלה? יש לי שני בקבוקים בבר שממש חבל שייהרסו (ג'וני כחול ורויאל סלוט) תודה תודה

ספיידי1

New member
מלכתחילה לא הייתי שם בהם פוררים מהסיבה הפשוטה

שהם לא בקבוקים שנימזג מהם באופן קבוע... יתרה מזאת, קשה לי להאמין שיש פורר שאוטם בצורה דומה לפקק המקורי.... אני מכיר פוררים שיודעים למזוג מנה בימדויק וזה עם גולה או משהו בסגנון שכאשר לא מוזגים זה אמור להיות אטום, אבל לא נראה לי שזה מה שחיפשת... אגב זה דווקא כן יכול להיות שימושי כאשר את מוזגת למישהו משקאות מהדיספליי ואת רוצה למדוד מנה בידיוק ואין לך כוח להשתמש בג'יגר\צ'ייסר\שוט ובטח ובטח שלא במזיגה חופשית עם משקאות כאלו... (כמובן בהנחה והפורר הזה באמת עובד וניסית אותו כמה וכמה פעמים ובדקת שהוא אכן סופר בצורה מדוייקת)

D221

New member
לא לא, הכוונה למשהו אחר

מישהו כתב (והראה) כאן על פוררים מיוחדים לאטימת בקבוקים יקרים. שזה אכן פורר אבל יש לו ידית אטימה או משהו כזה, וזה נועד לשמור על איכות האלכוהול בבקבוקים יקרים. שזה בכל מיני צבעים אפילו, והוא שם תמונה גם ולינק לאתר של החברה של הפוררים האלו אם אני לא טועה. על עיקרון הפקק אטימה ליין, שמוציאים את האוויר וזה נשמר עם וואקום, אז מישהו דיבר כאן על פורר כזה לבקבוקי ויסקי יקרים... תודה בכל אופן.

The German

New member
יש כאילו בbarproducts.com

אם את מתעקשת, אני לא מכיר בארץ ד"א משלוחה 40$

RastaIntrusta

New member
קודם כל סחטיין על הבקבוקים :).

דבר שני חבל להרוס את השואו שלהם עם איזה פורר , הייתי משאיר אותם ככה :) גם אצלנו בבר הבלו לא נמזג הרבה ובלי פורר :).

D221

New member
אז עדיף שישאר יפה אבל לא יחזיק יותר מידי?

עכשיו אני רוצה להרחיב בבר את סדרת הגלן פידיך, כרגע יש לנו רק את ה12 הבסיסי, ואת ה15 ואני רוצה לצרף לפחות עוד אחד מהסדרה הגדולה של הגלן פידיך.

lb22

New member
מה רע בפקק של הבלולייבל?

הפקק נכנס חזרה כמו שצריך (לפחות ככה זה במקום שאני הולך אליו לרוב)... באמת שחבל להרוס בקבוק כמו בלולייבל עם איזה פורר צבעוני או משהו כזה.. אבל אם כבר הזכרת אני ראיתי פקק של בקבוק יין בצורת חרוט עם פס גומי (האטימה) ששומר על הבקבוק גם לאחר הפתיחה לזה את מתכוונת?

D221

New member
וואי תודה אתה מלך!

זה מה שהתכוונתי בדיוק. תודה

temptation411

New member
בדיוק..

ולא קניתי תעודה של דוקטור כמו איזה ח"כ תעודה אורגינלית

temptation411

New member
תמיד היתי דוקטור לאלכוהול..

מה זה עכשיו..אני ניראה לך אחד שיכול להיות רופא למשהו אחר?

D221

New member
חחח אוי אויי

נו וכבר חשבתי שבטעות יש לנו כאן רופאים עם חיבה לשיכר... זה בעצם לא חסר, כאלה שבאמת מבינים בזה נראה לי שכן. יאללה המיטה קוראת לי לילה טוב

למעלה