מישהו הזמין לאחרונה עם GSP - global shipping program

טלי5555

New member
מישהו הזמין לאחרונה עם GSP - global shipping program

והיה מרוצה מהשירות?
בפעם האחרונה שהזמנתי לפני כשנה, החבילות נמסרו עם דואר שליחים.
חשבתי שאולי כדאי שוב להזמין דרכם, עם השינויים לטובה בדואר.

Amiram_e

New member
אני בוגר מאסטר באקדמיה ל GSP

מלא פעמים הזמנתי השנה מוצרים וכולם הגיעו עם דואר שליחים, מהר עד הבית בלי שום תשלום נוסף.
הזמנתי כמה סטים של לגו (קטנים וגדולים)
לפני שבוע קבלתי אוהל ענק פתיחה מהירה לשמונה אנשים (עולה בארץ 1500 שקלים, קניתי ב-700 ) מוצר כבד מאוד.
לא תמיד המוצרים ב GSP מתחרים במוכרים האחרים. אבל אם ההפרש קטן, ממש שוונה ונוח. בעיקר במוצרים המועדים לתשלום נוסף של מכס.

טלי5555

New member
השאלה שלי לגבי דואר שליחים

שבעבר היה שירות גרוע מאוד...
אבל אני מבינה שהוא השתפר וכדאי להתחיל להשתמש שוב ב- GSP.
יש מוכרים בארה"ב ובריטניה שעובדים רק בשיטה הזו.

Amiram_e

New member
כל המוצרים שהזמנתי הגיעו עם דואר שליחים

יחסית מהר, פחות מחודש (הזמנתי מבריטניה, ארה"ב)
השליח התקשר אלי לנייד והיה גמיש מאוד ואפילו השאיר ליד הדלת לבקשתי כשלא יכולתי להגיע לקבל את המוצר אישית.

trilliane

Well-known member
מנהל
הניסיון שלי עם דואר שליחים לא היה גרוע מאוד בשנים האחרונות

(בעבר הרחוק לא התנסיתי) ולא שונה מהותית משליחים של חברות אחרות (כמו DHL למשל, שאיתה היו לי חוויות מוצלחות פחות בעבר) למעט זמינות המוקד הטלפוני שהייתה גרועה יותר בדואר ישראל (אבל זה לא מה שהיה גורם לי להימנע). הבנתי שכולם השתפרו מאז וכיום יש מגמה להתקשר ללקוחות לתיאום וזה הרבה יותר נוח.

אבי לב50

New member
דואר שליחים הוא שרות גרוע?

מעניין, כי מבחינתי הוא שרות מהטובים שיש.
הכל מגיע מהר ולידיים שלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, אם הכוונה ל-GSP של איביי, מעולם לא השתמשתי בשירות

כי לא הייתי מרוצה ממנו: מחירי המשלוח וחישובי המיסים שלהם הזויים למדי (והם לא מחזירים אם טעו וגבו יותר מדי). עד היום תמיד הצלחתי למצוא פתרונות שילוח אחרים או קנייה ממוכר/באתר אחר.

אורית810

New member
כן, קטסטרופה

הזמנתי שלוש פעמים. פעם ראשונה הלך חלק. פעם שניה ושלישית פשוט נורא. לקח מיליון שנה. GCX הם עמיל המכס ואז זה עובר לבר הפצה. השירות של בר הפצה גרוע במיוחד. מתאמים ולא מגיעים, כשאת מבררת איתם אומרת שלא תיאמו. רק עניין ההפצה לוקח עוד איזה שבוע. אחרי שהתישו אותי בחבילה האחרונה שלי, החלטתי שאני יותר לא מזמינה בשירות הזה.

אני אכלתי אותה חזק מאוד איתם.

משלוח אקספרס הגיע אחרי 3 שבועות והשליח הישראלי של החברה הישראלית גם שיקר וטען שהוא היה אצלי ומסר לאבא שלי את המשלוח,אני גר לבדי ואבא שלי בעיר אחרת. אחרי שהתקשרתי לחברה ועשיתי צעקות על השקרים של השליח הם התנצלו וטענו שהשליח כתב בטעות שהחבילה נמסרה.
ניהלתי איתם שיחות טלפוניות ושיחות במיילים וסירבתי לקבל את החבילה באיחור כזה. מכאן התפתח סיפור מכוער שכן אני פתחתי קייס על מוצר שלא קיבלתי ואילו בדיקה לפי הסיריאלי אמרה שהמוצר נמסר לי לפי השליח השקרן,לאחר דין ודברים מייגע עם איביי במשך כמה ימים הם השתכנעו בסוף שאינני משקר והחזירו לי את כספי,החברות הישראליות סירבו לשלוח מייל לאיביי ולהודות שאכן לא קיבלתי את המוצר,סרט מהתחת אכלתי עם הסיפור הזה ואני קונה באיביי לא מעט שנים. (המשלוח מגיע עם שתי חברות שונות כאשר הראשונה משחררת מהמכס והשניה מוסרת עם שליחים,נדמה לי שלשניה קראו בר הפצות או צוות בר,אינני זוכר את השם במדוייק אבל משהו עם בר.) בשורה התחתונה : איביי גלובל שיפינג-שומר נפשו ירחק.

למעלה