מישהו החליט היום שבא לו

מישהו החליט היום שבא לו

להיטפל לגורה מתוקה והחליט שבלונה שלי זה הפתרון האידיאלי! קרעו לה את הצורה מישהו נשך אותה באזור הבטן וכשהגעתי הביתה מצאתי אותה על הרצפה מדממת(אמא שלי כבר הספיקה לחבוש אותה) יש לה חור בריאה,צלע שבורה, ו5 תפרים במקומות שונים! זה לא מגיע לה!!!! אנחנו עוד לא יודעים מה או מי עשה לה את זה זה 100% נשיכה לפי איך שהפצע נראה אבל לא יודעים מי עשה לה את זה חושדים שזאת או נמיה (יש פה מלא כאלה) או הכלבה השנייה שלי שזה ממש מוזר כי היא בחיים לא נשכה מישהו אבל גם לה יש איזה פצה מוזר ברגל לא מובן או שהן הלכו כאסח אחת עם ה שנייה או עם מישהו אחר! בקיצור בלו חזרה מהווטרינרית עם תחבושת אלסטית כזאתי ותרופות ל10 ימים הבאים מקווים להרגיש טוב יותר אני אעדכן אותכם

matansolomon

New member
אני לא חושב שכלבה אחרת שלך יכולה

לגרום לכאלו דברים... במיוחד לגור, כלבים מאוד רגישים לגורים... לפי דעתי הם שתיהן רבו עם משהו...
בכל מקרה שתחלים מהר..
וכדאי פשוט יותר לשמור עליה בפעם הבאה.. היא הייתה משוחררת בחוץ
איפה זה קרה

זה קרה בגינה המאוד מגודרת שלנו

אני חושבת כמעט בטוחה שזאת נמיה הן שורצות בכל מקום פה וגם יש מאחורי הבית מין שטח ריק למרות ששוב יש גדר היא בטח הייתה יכולה להזדחל מאיפשהוא! ונמיות ידועות באכזריות שלהן! ותודה!

matansolomon

New member
עכשיו אני בטח שזה נמיות

גם כלבה שגרה כמה זמן אם כלבה אחרת והם לא רבו אין סיבה שפיתאום הם יריבו כל כך רציני... וגם כמו שאמרתי מקודם כלבים ידועים כמאוד רגישים לגורים, גם הכלבים התוקפניים ביותר.. אבל מה אפשר לעשות.. רק שתחלים מהר
ושתחזור לעצמה
וכנראה שבאיזור שלכם היא צריכה שמירה כבדה
, למרות הגדר...

faith2

New member
מסכנונת../images/Emo10.gif

אני בטוחה שזאת נמיה....וכמו שאמרו מעליי....אני בטוחה שהם רבו או הגנו אחת על השניה והתכסחו עם הנמיה....אין סיבה שהבכלה השניה שלך תתקף את הגורה..... כל אופן אני מאחלת החלמה מהירה...ובבקשה תעדכני אותנו

הסיבה שחשדנו ועדיין אנחנו חושדים

בכלבה המבוגרת היא 1. בל היא אנרגתית ומשחקת עם פינצ´י הרבה ולרוב זה עם נשיכות די כואבות (היא עוש לא החליפה שיניים) ולא פעם פינצ´י יצאה מהמשחקים האלה מעוצבנת ומלאה פצעים וגם כשבל חזרה הביתה והיא ראתה את פינצ´י אני לא יודעת אם זה מחרדה או שהיה לה גל של כאב אבל העניין עוד בבירור דרך אגב הכלבה אצלינו רק חודש וחצי בערך!

בל צרחה ברגע שהיא ראתה את פינצי

כשחזרנו מהווטרינר נראה לי יש לה תראומה או שזה היה גל כאב!!!!

faith2

New member
אל תדאגי...

גם הכלבה שלי משחקת ככה....זה נראה שהיא מכאיבה...אבל זה לי שיניים הנשיכות...באמת אל תדאגי!...... עשיתם משהו לבל?

מה זאת אומרת מה עשינו לבל?!?!

ואצל בל זה עם נשיכות לפינצ´י יש איזה כמה פצעונים על הגב לא שזה הפריע לה עד עכשיו כנראה שהיא חטפה כבר תכריזה כי בל הייתה ממש מגזימה ופינצ´י הייתה מתעלמת והיא באמת כנראה הגזימה וחטפה על זה או שזאת נמיה מה שלזה אני יותר מאמינה ורוצה להאמין!

למעלה