מישהו/היא יודע

Roonil Wazlib

New member
אני לא יודעת אם לא../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

אבל אני מעולם לא נתקלתי בו...

Roonil Wazlib

New member
אכן, כנראה שלא קיים../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

לאור עבודה שזה לא מופיע לא באתר של סטימצקי ולא בשל צומת ספרים

Fingertip

New member
ספר נהדר../images/Emo70.gif

סיימתי לקרוא אותו בשבת האחרונה, והוא בהחלט ספר מוצלח
מדובר בספר המשך ישיר לספר "Going Postal", אז כדאי לקרוא אותו רק אחרי שקוראים את Going Postal. כמובן שאפשר לקרוא אותו בפני עצמו, אבל לדעתי תהנו יותר אם תקראו אותם לפי הסדר. בספר טרי הכניס סגנון חדש: יש חלוקה לפרקים כאשר בכל פרק הוא מכניס "ספוילרים" קטנים מתוך הפרק. ככה שיש תקציר של הפרק בתחילתו, אבל הוא מובן רק אחרי שקוראים את הפרק. אחרי כל פרק קראתי את זה שוב וזה היה חביב מאוד. היו בספר הרבה יותר בדיחות מכרגיל, שזה דבר טוב (TM), כמו גם מצבים קומיים. כמעט ואין בספר הזה מיסטיקה, כך שמי שאוהב את התופעות העל-טבעיות טיפה יתאכזב. בסה"כ אני מאוד נהניתי וממליץ עליו בחום
אהד.

chatenoire

New member
מגניב =)

נהניתי מ-Going Postal. למרות שהבסיס שלו מאוד מזכיר את The Truth, הוא כיפי, משעשע ורומנטי אפילו =) כשמשהו עובד, למה לא לזרום איתו. אני מחכה ל-Making Money. והגימיק שהזכרת נשמע אחלה. קוני וויליס עשתה את זה ב"מלבד הכלב" (ואולי בעוד ספרים, זה היחיד שקראתי) ובתקציר הכל נשמע הזוי וחסר הקשר, עד שמגיעים להתרחשות בפרק והכל נופל למקום. זו עוד רמה ליהנות ממנה מהסיפור, חוויה פעילה כמעט.

Fingertip

New member
כן, עכשיו שמתי לב...

... שזה גם בספר הקודם עם Moist, כלומר גם ב-Going Postal. אבל זה עדיין מאוד נחמד
. אהד.

Aether

New member
סיימתי אתמול, היה ממש כיף ../images/Emo58.gif

הייתי מגדיר אותו בפחות או יותר ממוצע מבחינת הרמה יחסית לסדרה, רק שכשמדובר על ממוצע בעולם הדיסק זה כמו הכי טוב ברוב הסדרות האחרות... מצבים קומיים - בהחלט בשפע. אני חושב שהסצנה הכי מצחיקה בספר היא כשהמשמר מתחקר את מויסט במשרד מעל הכספת. יש מצב שהגעתי לדמעות. אהבתי שבסוף יש רמיזה לספר הבא עם מויסט (Raising Taxes). אני לא זוכר שאי פעם פראצ'ט רמז בצורה כל כך ברורה לגבי ספר עתידי, תקנו אותי אם אני טועה...

Fingertip

New member
|ספויילר|כמעט-היום סיימתי שוב את Going Postal

ובסוף וטינרי אומר לגילט שהוא מחפש מישהו שינהל את המטבעה המלכותית... אהד.

למעלה