מישהו היגר/היה בראיון בווינפג

sweet pita

New member
מישהו היגר/היה בראיון בווינפג

ויכול לתת קצת לו"ז??? אני מכירה מישהו ששלח מכתב לפני כמעט שנה ועוד לא קיבל כלום... תודה

היה מישהוא שדיווח שהוא דיבר עם דליה בטלפון

וקיבל תשובה שהתהליך כרגע ממכתב עד הגירה ייקח כניראה כשנתיים......

dannyk27

New member
דיברתי עם דליה לפני כמה ימים

לא נראה לי שאלי התכוונת, אבל בכל מקרה התשומה שהתשמעה מדבריה שבין היתר זמני ההמתנה תלויים גם במועמד, ההתרשמות מכוונותיו וכישוריו. אין לוח זמנים אחיד לכולם.

amirshuval

New member
אני מקווה מאוד שלא נוצר טרנד

של שקרנים שמנצלים את הPNP של מניטובה בשביל להוציא ויזות מהר ולא דרך המסלול הפדראלי.

amirshuval

New member
ואתה יודע מה יהיה בשלב הבא?

פיקוח הדוק על הנפקת ויזות לישראלים דרך התכנית וחקירת מקרים של MISREPRESENTATION ועד לחיסול ההסכם ע"י ממשלת מניטובה אם הוא עוזר רק לSYSTEM ABUSERS וQUEUE JUMPERS מישראל.

dannyk27

New member
זה עדיין רחוק

לכן הקהילה עורכת בחינות מחודשות של התהליך באופן רצוף. כך לפני כשנה חייבים שני בני הזוג להוכיח את יהדותם וכן על המועמד להראות מקומות עבודה פוטנציאליים עבורו בפרובינציה. כך הנשירה בשני הראשונות ובכלל תשארת אם בכלל אפסית (כמו היום).

amirshuval

New member
אני יודע שזה רחוק אבל

הנקודה היא שהקנדים לא בדיוק פראיירים.לגברת דליה יש מחויבות לאינטגריטי של ההסכם מול מניטובה.יש רק 3 קהילות אתניות עם הסכם כזה.ההסכם עוזר גם לקהילה היהודית וגם ליהודים שיעדם האמיתי הוא מניטובה.אני מקווה שהתכנית והסטנדרט השירותי יישארו במתכונתם.

dannyk27

New member
גם אני מקווה

לכן יש גם ביקורת פנימית וגם חיצונית של הממשל הפרובינציאלי כמו גם הפדרלי.

manutdfan

New member
כן.דיברתי עם דליה לפני יומיים..

והיא אמרה שמי שיגיש היום יקח לו שנתיים או יותר כמובן יש יוצאים מן הכלל וגם הוסיפה שקיימת העדפה למשפחות צעירות. מכרים ומשפחה שגרים שם יעזרו גם כן לפי דבריה וכן-צריך לחיות שם אם וכאשר מהגרים לשם. כרגע נראה שכל תור בכל מסלול שלא יהיה לקנדה רק יתארך ויתארך. "למה לא אוגנדה"?

leprechaungreen

New member
לצערי, אכן נוצר טרנד כזה

יש לי ידיד שכבר קיבל ויזה במסלול של מניטובה. הוא מתכוון לנסוע לטורונטו. כשאמרתי לו שזו מרמה והוא כורת את הענף עליו יושבים מאות אנשים, הוא ביקש שלא אלמד אותו לחיות. ככה זה... ישראיםי במיטבם.

למעלה