מישהו היהי בסרט גוטיקה?

DAN1EL

New member
הייתי אתמול.

הוא בסדר. הקהל היה די המום מהפחד, אבל אני לא מצאתי בו יותר מדי קטעים מפחידים...כמעט ולא. משחק מעולה של פנלופה קרוז, טוויסט נחמד... סך הכל סרט חמוד, מושפע חזק מ"הצלצול" אבל לא משתווה לו.

loren666

New member
אני הייתי

לא כל כך אהבתי זה נחמד אבל לא משתווה לסרט אימה אמיתי ואייכותי עוד אחד מהסרטים הרגילים הצוות שחקנים שנבחר לא כל כך מתאים נושא סרט נחמד... אבל בכלל לא מפחיד...

MarkK

New member
חיקוי של הצלצול? אני חולק

נתחיל בזה שהצלצול בעצמו חיקוי... ב. האוירה בקטעים מסויימים מאד אכן קצת הזכירה לי את רינג, אבל עושה רושם שהבמאי לא היה מודע לכך והתוצאה מקרית לחלוטין. מפני שאם היה הבמאי רוצה להוסיף קצת תיבול שונה, הוא הרי לא היה עושה את שאר 99% מהסרט באוירה הוליוודית בנאלית. אני משווה עם רינג המקורי ולא עם הצלצול

DAN1EL

New member
קרא שוב את ההודעה שלי.

המילה "חיקוי" לא הופיעה בה. הבנת הנקרא...

Ker 15

New member
בקשר לגוטיקה יש לי שאלה..../images/Emo12.gif

מאיזה גיל הסרט מותר לצפיה שמעתי שזה 18 זה נכון?

loren666

New member
כן

אכן זה נכון אבל אתה יכול להוריד אותו בקאזה או באימיול ולצפות בו חח והאמתי לא כל כך בודקים בביתי הקולנוע

DAN1EL

New member
לא.

זה מוגבל מגיל 16, למרות הפרסומים שזה מוגבל מגיל 18. או לפחות בקולנוע בנתניה זה ככה.

xander55

New member
סרו ממוצע ביותר../images/Emo129.gif

ואני לא מתכוון אליך, אבל איך בדיוק הוא חיקוי של הצלצול, הצלצול הוא בין הסרטים היחידים בעולם שהצליחו להבהיל אותי. האלי בארי יפה, לא מצאתי שום דבר מיוחד בסרט ועוד יותר לא מצאתי שום דבר מפחיד במיוחד שעל פיו הסרט מוגבל הסרט, ואם אתם מתחת לגיל 18 ואתם לא יכולים להכנס, אל תרגישו אשמים, תגידו "יאיי לא זרקתי את הכסף שלי לפח", כי זה בדיוק מה שקורה, ייאמר לזכותי, או שלא, שלא הלכתי לראות את הסרט בקולנוע. מה לעזאזל מפחיד בסרט הזה?

DAN1EL

New member
תקציר ללא ספוילרים:

פסיכיאטרית נוסעת בלילה גשום, וכמעט מתנגשת בנערה ערומה על הכביש. לפתע הנערה עולה בלהבות, והפסיכיאטרית מוצאת את עצמה שלושה ימים מאוחר יותר, מאושפת בבית החולים לחולי נפש שהיא עצמה עובדת בו, והיא חשודה ברצח של בעלה. עכשיו היא צריכה להוכיח את חפותה ולהתמודד עם אירועים מפחידים שקורים בבית החולים וקשורים לנערה שראתה באותו יום על הכביש...

S

sunshineBK

Guest
אותי הוא קצת הפחיד...

אני כאילו בן אדם שמש לא פוחד בסרטי אימה וכאלה או בסרטים בכלל או מתרגתש מסרטים בלי קשר, ודווקא זה די הפחיד אותי.. אולי זה קשור לאיך שראיתי את הסרט, כי הייתי בעליית גג חשוכה ביום גשום עם סערה בחוץ והיו כל הזמן קולות של תנים ומדי פעם אורות של מכוניות, הייתה אצלי אווירה ממש מפחידה בלי קשר ולא הייה לי אפילו סמיכה והיה גם קר... אבל זה כנראה סרט טוב אם הייתי רוב הזמן באווירה של פחד..

WallFlower

New member
מנצלשת בערך!

ראיתי את הסרט שבוע שעבר, הפחיד אותי מאוד (לא חוכמה - א. אני פחדנית, ב. מאיר שטרית מאוחרי...לא נחמד) אבל יצאתי מהסרט עם שאלה אחת - למה לעזאזל קוראים לו גוטיקה???? שמישהו יאיר את עיני כי לא מצאתי שומדבר הגיוני בזה...

DAN1EL

New member
גם לי אין מושג. ../images/Emo58.gif

אני חושב שיש לזה קשר לקעקוע.

D i l D o

New member
Hold Your Horses!!!!!!!

rewrite the sentencs: Your Horses Are Holding! (דרך אגב אם ראיתם "לא נספיק לצחוק 2" אז כנראה ראיתם אותי, בלונדיני עם משקפיים, צוחק כאילו אין מחר! עכשיו כל מי שהקליט הולך לבדוק..יאללה טפאדל!)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif זה אתה../images/Emo35.gif

ואני עוד חשבתי לעצמי "איזה אידיוט חסר מעצורים"
סתם אחי, אתה חמוד

למעלה