מישהו היה או מכיר את מלון מגדליני?

• פותח הנושא RLDT
  • פורסם בתאריך

RLDT

New member
מישהו היה או מכיר את מלון מגדליני?

בין ה 21 ל 25 ל אוגוסט אני טס לנאפה. אנחנו נוסעים 2 אנשים ומתכוונים להארח במלון מגדליני. המחיר כולל טיסה ומלון הוא 390 דולר לאדם. רציתי לקבל חוות דעת על המלון ועל המחיר.

1אניטוש

New member
תשובה

אני לא הייתי במלון עצמו אבל הייתי במאוס שזה מלון ליד.. וגם נכנסתי למגדליני כמה פעמים. בקיצור המלון בסדר גמור יש במטבח תנור מקרר סירים צלחות ..בקיצור כל מה שצריך החדרים בסדר. מזגן בתשלום אין בריכה..אבל אתם יכולים להיכנס לבריכה של מאוס ונראה לי שזהו אהה תשכרו כספות! חובה!! שמעתי על מקרים לא הכי נעימים שילדים נשארו בלי כסף בכלל כי "החברים" החדשים שהם הכירו במלון גנבו להם את הכסף.. בקיצור תעשה חיים!! הולך להיות סוף הדרך!!

דנדן182

New member
חברים שלנו היו במלון הזה..

אמרו שעל הפנים היה להם שם... אל תלכו במחיר הזה, אפשר למצוא מלונות הרבה יותר טובים, אני הייתי באנטיאה שהוא ממש מלון טוב ובמיקום מצויין, החבר'ה שהיו במגדליני ממש התאכזבו אבל חפיף גם ככה לא נמצאים הרבה בחדר. אם סגרתם לא נורא, אם לא אז תחפשו משהו אחר במחיר הזה, יש יותר טובים.

NoLa

New member
אני הייתי שם !

אוקי המלון במבט ראשון על הפנים!!! כאילו אם לא אכפת לכם מנקיון אז בסבירות כי אנחנו היינו צריכות שבמינימום יהיה נקי ואין בריכה - אבל זה לא נורא כי ליד יש בריכה של בריטים ואם אתה סבבה כזה אז אפשר בכיף להיכנס... יש להם מחבטות ( לא סירים) ודווקא אחלה של כיריים וכל מיני צלחות וכוסות שעדיף להביא סבון ולנקות לבד מקרר דווקא שפועל טוב ויחסית מרווח שם ... אם תעבירו את כל המיטות לחדר עם המזגן אז יהיה לכם ממש סבבה ... המזגנים ככה ככה תלוי על איזה חדר אתם נופלים ( חדר 5 שולט! אבל המזגן בקושי מתפקד) יש שם פקידת קבלה גינגית הכי חמודה בעולם בשם אנה אם תהיו שם בבקשה תמסרו לה ד"ש משירה והכי הכי חשוב - כולם שם ישראלים מה שיוצר ( לפחות בהתחלה) אחלה של אווירה היינו יושבים כל המלון ביחד ועושים צחוקים כל הלילה בקטע אפילו של לא היה צריך לצאת נהנו לשבת ביחד הכל תלוי על מי אתם נופלים אבל עם החברה סבבה אז זה הכי כיף... מחליפים חדרים כל יום יושבים ביחד בחוץ... אייין חזק חזק ביותר... עוד שאלות?!? ICQ 84105924 בכיף...

למעלה