מישהו היה אתמול באמפי פארק???? מעניין אותי לדעת איך היה...
ר רוברטה וויליאמס New member 26/8/05 #2 אני הייתי. היה נחמד למרות שהיו שם מליון איש וזה מפליא- כולה 2 פרקים של טלנובלה. לגלות לכם את הסוף?
K korkusal New member 26/8/05 #3 לפני סיום הפרק היה מתח יעל בר זוהר הרגישה שרוצים לרצוח את החתן. ברגע שהחתן שובר כוס, דחפה יעל את החתן וירו בה. אבל בסיום היא עשתה חיוך שכולם ירגעו את המתח. שמדובר בסרט. בסיום חלוקת פסלוני אוסקר ,זיקוקין בכל זאת HOT עבדה קשה את האירוע והיה עשר לא נשכח את האירוע.
לפני סיום הפרק היה מתח יעל בר זוהר הרגישה שרוצים לרצוח את החתן. ברגע שהחתן שובר כוס, דחפה יעל את החתן וירו בה. אבל בסיום היא עשתה חיוך שכולם ירגעו את המתח. שמדובר בסרט. בסיום חלוקת פסלוני אוסקר ,זיקוקין בכל זאת HOT עבדה קשה את האירוע והיה עשר לא נשכח את האירוע.
S SoldieRonit New member 28/8/05 #9 ../images/Emo124.gif רציתי ללכת אבל .........../images/Emo9.gif חששתי שאני כזאת קטנה שאני גם ככה לא אראה כלום היו "סלבס"
../images/Emo124.gif רציתי ללכת אבל .........../images/Emo9.gif חששתי שאני כזאת קטנה שאני גם ככה לא אראה כלום היו "סלבס"
ק קיר קמט New member 28/8/05 #10 כל הקאסט בא... חוץ מקוקו מאג'יו, איזה באסה. ואני לא זוכר אם מאור כהן היה..