מישהו היה אתמול בהרצליה?

ודאי ודאי

דודי א. שלי, רמי ואני היינו, שרית היגיעה בסוף. היה ערב מרגש מאד, עבודות וסיפורים של נשים וילדים שחוו טראומות - שלא נדע!!!!! שמחתי מאד שהייתי שם ועוד יותר שמחתי שהרשתי לעצמי לתרום בנדיבות לעמותה חשובה כל כך! המופע של דוידנו היה יוצא מהכלל, הוא נתן את הנשמה, הרבה קטעי נגינה מדהימים (יותר מאי פעם) וכמובן כל השירים, היה נפלא. נפגשנו אח"כ, האיש רזה אני חושבת 10 ק"ג, ממש חצי דיויד, אבל החיוך והעיניים מהפנטים כמו תמיד. מלך!!! ששי היה מקסים, חייכן ולבבי כמו תמיד. אני מתה על השניים האלה. מי שלא היה - הפסיד. תהיו בריאים ותשמרו על עצמכם - יש בחוץ אנשים ממש רעים, שלא נדע, טפו, טפו טפו

alti26

New member
לילה טוב לכולכם סיקור לשעת לילה מאוחרת !!!

ראשית מי שלא היה הפסיד בגדול שנית היה נפלא בשל העובדה שכל הקהל ישראלי ולא יודע ספרדית מה ששמעתי שאנשים רוצים ללמוד ובמחשבה אמיתית כל שפה טובה אפילו רק להעשרה .המיטב לעכשו נוגן בחלקו מעריך 15 שירים משהו מלהיב איך דיוויד מושך גיטרה מקסים ידיים מדהימות יש לו אני מכור לאדם הזה !!!!!!!!. אומר עוד דבר הערב היה חשוב מאוד מאוד העדויות האותנטיות צימררו אותי במיוחד הקטע של יעל השנייה עם המשקפיים מסגרת חומה .מהכרותי עם האירועים בשל עבודתי הרגשתי כל אחת מהם באופן אישי ויעל גרמה לי לבכות באופן אישי וזאת בשל העובדה שאני יודע מה הם עברו ולהגיע לרמה של שיתוף קהל זה הישג וסימון V גדול עבורן . את הערב סיימנו בחיבוק הקבוע עם מושא הערצתנו .אני רק רוצה להגיד לכן שקיבלתי פיטבק מהצוות של דיוויד שאני רצוי בכל שלבי ההופעה ואני חלק בלתי נפרד גם מצוות ההקמה בכל מופע ואני ממש מעריץ אולטימטיבי מקווה שהכל יהיה טוב ואני ימשיך באותה תאוזה אוהב את כולכן אוהב גם אותך דיוויד מאוהב באתוס שנקרא שעווש ברוזה על כל המשתמע . מרגיש מצווה לסחוף אנשים וקהל רב למופעים של דיוויד והלוואי יעשו זאת כל אנשי הפורום הכל מפה לאוזן ומכיוון שכך אומר מה שדיוויד אמר באחד הרעיונות "עכשו אני יודע מה אני מוכר אני מוכר מוסיקה טובה " אני כאוהב ואוהד דיוויד ברוזה מתחייב לגרור אחריי לעד קהלים רבים לשמוע את המלך לא אגזים ואומר שדיווד משתווה בעיניי לאהדה לאלביס פרסלי. שיהיה לכם רק טוב אוהב את כולכן דודי

handlessman

New member
15 שירים????

בטוח שלא 5? 15 שירים זה ברמה של הופעה של אמן בודד...

alti26

New member
עומריקי ערב טוב

בתכלס דיוויד עלה מאוחר כמות השירים היתה מקסימלית אני נטפתי על הכיסה ונמסתי ומצדדי אולי עוד . ברמת העיקרות היה יותר מ10 שירים הוא חזר פעמיים לבמה ושר גם מה שצעקתי לו מתחת לשמיים ערב מדליק דודי

למעלה