מישהו היה באתר sestriere?

roeelevanon

New member
מישהו היה באתר sestriere?

אם מישהו יכול לתת פרטים ודעות על האתר הזה (לחופשת סקי וסנובורד), אשמח מאוד. אם מישהו גם ביקר בקלאב מד של האתר (ידוע לי שיש 2 מבנים, ישן וחדש, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך) אודה לו אם יספר איך היה. תודה מראש, רועי.

אלברוש

New member
../images/Emo9.gifהיתי שם,שולח לך קשור לכתבה ...

שפרסמתי בפורום הקודם של אלונה.

roeelevanon

New member
תודה

תודה רבה לך, הזמנו היום כרטיסים ל-1 בפברואר, לאתר sestriere באיטליה, למבנה האדום (הזול יותר). 1. אם מישהו מתעניין במחיר אז יצא לנו כל אחד 1279 יורו, כולל כל הדברים של קלאב מד (טיסות, שהייה סקי פאס וכו'), כולל חידוש מועדון של הקלאב מד וכולל השכרת הציוד לסקי (או במקרה שלי סנובורד). אנחנו 3 אנשים, ככה שאחד מאיתנו ישהה בחדר סינגל ולכן המחיר הממוצע טיפה עלה. איך שלא תסתכלו על זה - זהו תחביב יקר... 2. עכשיו רציתי לשאול את אלכס ואנשים נוספים שאולי היו בקלאב או שמעו ממישהו, האם האתר אינו קטן מדי?! הייתי בשנה שעברה בשלושת העמקים, באתר les menuires ועל אף שהייתי טירון ולא הספקתי לנצל ולו רבע מהמסלולים, אני חושש שהאתר האיטלקי יהיה מאוד קטן... 3. כמו כן ראיתי בחוברת של הקלאב מד כי יש באתר 950 תותחי שלג! שזה המון, האם הדבר מעיד על כך שאין שלג באתר זה?! אנחנו עדיין יכולים לבטל את ההזמנה דרך אגב. אודה לכם אם תענו בהקדם. תודה מראש, רועי.

אלברוש

New member
הי רועי../images/Emo160.gif...

אם הזמנת שיהיה לך רק בכיף ואכן אני מקווה שככה יהיה. האתר גדול-תבדוק את זה באתרי אינטרנט באנגלית,יש שם 2 חלקים ,המעבר לחלק שני לפעמים,במקרים נדירים לא מתאפשר בגלל הרוחות,ישנה גם אפשרות שלא ניסינו לגלוש בצרפת באתר סמוך בתוספת מחיר, בכל מקרה אני בטוח שאם יהיה שלג טוב-לא תצטער על הבחירה. בנוסף -ססטריאר הולך לארח משחקים אולימפיים ב2006,בטח הוסיפו שם תותחים,מעליות וכל מיני מתקנים.אולי כדאי לשקול לקחת יום חופש ולקפוץ לטורינו או מילנו ליום טיול. תהנה...

yaircarel

New member
האתר הוא אחד הגדולים בעולם

אתה מקבל הרי סקי פס לכל ה via lattea. שכולל את san sicario, ועוד כמה אתרים שאת שמם שכחתי אשר מהווים מרחב ששקול בגודל למשהו כמו העמק של וואל טורנס, לה מנואיר והעמק של מריבל ועוד חלק מקורשבל ביחד הכל מקושר עם רכבלים. כך שמדובר באתר גדול מאוד. אני הייתי לפני שלוש שנים בקלאב הזה ומאוד נהנתי. האמת נכון ההופעות דביליות אבל יש שם הפעלות וריקודים וחוץ מזה מדובר בקלאב שבתוך העיירה כך שכל מה שיש לעיירה להציע נגיש. אני הייתי במגדל האדום. החדרים בסדר למרות שהם קטנים. חדר הסקי נמצא בבניין הזה כך שבבוקר לא צריך ללכת בין הבניינים. ארוחת הבוקר מוגשת בשני הבניינים כך שלא צרך לעבור לבניין האדום. לעומת זאת ארוחת צהריים וערב מוגשת רק בבניין הלבן ושם גם כל הבידור כך שבערב אתה צריך להתחיל להסתובב בחוץ עם המעיל. למרות שזה כולה איזה 100 מטר. לא נורא. מה שכן נורא זה שיש שם רק שתי מעליות ישנות לכל הבניין ככה שלעלות ולרדת לחדר זה מבצע שגוזל המון זמן. לכן אם יש אפשרות הייתי מציע לך לשדרג לבניין הלבן. הרבה יותר יפה שם וכמובן יותר נוח, אפשר לקפוץ במהלך הערב לחדר ועוד. טיפ קטן, בשדה תעופה של טורינו ביקורת הדרכונים היתה מאוד איטית (איזה 3 שעות) ובכל אותו הזמן לא היה שם איפה לשבת ולא היתה גישה לשירותים, כך שאני מציע לקפוץ לשירותים לפני הנחיתה. בכל מקרה האתר פשוט מעולה ובו עשיתי את הסקי הראשון שלי. והקסם האיטלקי הוא פשוט מדהים.

roeelevanon

New member
הבנתי אבל...

הבנתי אבל בקשר לבניינים, תראה זה שיקול כלכלי פשוט. בבניין האדום אתה מקבל 10 אחוז הנחה ממחיר השהייה, משמע 88 יורו, כפול שלוש אנשים שאנחנו נוסעים, 264 יורו, הערך בשקלים: 1350. האם היית משלם 1350 ש"ח בשביל הבניין הלבן? וממה שהבנתי לכל בניין יש יתרון, כי בבניין האדום יש לך חדר סקי וג'קוזי (!!) ובבניין הלבן אוכל, ככה שבכל מקרה צריך ללכת את המרחק הקצר הזה. תודה בכל מקרה, רועי.

yaircarel

New member
אם אתה ממש חנוק בכסף אז לך לאדום

או בכלל תחשוב על חופשה מחוץ לקלאב בארנון עצמאי שיתן לך יותר תמורת אותו תשלום. הרבה יותר סקי תמורת פחות כסף. רק מה הבידור אליך. אני אישית הייתי רק פעם אחת בקלאב כך שאני לא יכול להשוות לאחרים. את כל שאר החופשות הרגנתי לבד ולא הצטערתי, אם כי חשוב מאוד עם מי אתה נוסע כי אין לך מליון אנשים מסביב כדי להתבדר איתם.

roeelevanon

New member
בתור בן 16...

לי אישית אין ממש שיקול כלכלי, אלא להורים שלי.
פשוט בכל מקרה צריך ללכת מבניין לבניין, אז למה כבר לא לחסוך כסף?

lior297

New member
הבניין האדום

זה הישן יותר? בכל אופן אני הייתי בבניין הלבן, לפני 7-8 שנים... ההופעות שם והריקודים בשני (נכון?) ביום שעזבנו היינו צריכים לצאת ב-4 בבוקר, ומן הסתם אין כלום בחדר אוכל, אבל פתחו לנו במיוחד שנשתה קפה עם קוראסון (כולה 2 מכוניות...) בכל אופן, הזיכרון העיקרי שלי משם זה שאין מדרגות, ושרצנו במסדרון כמו מפגרים מלמעלה למטה ועשינו רעש. קיצר, עוד מה שזכור לי משם, זה שאיבדו לי ת'מזוודה (איזה עצבים!!), פשוט לא הגיעה לי לשדה... אני חטפתי קריז (נו טוב, ילדה בת 8 שכל הבגדים שלה שם... וחליפת סקי :( ) התחלתי לעשות סצינות בשדה שכל האוטובוסים התעקבו בגללי. ואז בסוף אמרו לי - אם לא ימצאו ת'מזוודה תקבלי כסף מהביטוח ויוכלו לקנות לך ציוד סקי ועוד מלא שוקולדים. אז השתכנעתי
אני זוכרת שגם במרחק הליכה הייתה חנות שוקולדים משהו "ז'ונגלייר!" מה עוד? נאעארף, הייתי קטנה. תהנה.

אלברוש

New member
רועי,פשוט בקבלה תבקש קומה ראשונה

..או שניה ואז לא יהיה לך לחוץ.אגב,הבעיה קימת לדעתי בכל הקלאבים,במיוחד בבוקר כשכולם ממהרים לחדר אוכל וחדר סקי. לדעתי-לך על בנין אדום,הרבה יותר נחמד אחרי סאונה לרוץ ישר לחדר ולא לצאת החוצה וללכת כ200 מטר בקור. חוץ מזה- כל זה שולי-העיקר שיהיה שלג במצב טוב. בי

למעלה