מישהו היה בגרופית? שמעתי שיש מחר הופעה... וסתם מה שלומכם ואיך הקיץ החמים?
G glitter8 New member 28/6/05 #1 מישהו היה בגרופית? שמעתי שיש מחר הופעה... וסתם מה שלומכם ואיך הקיץ החמים?
L la orejita New member 29/6/05 #2 hmm.. were is this place anyway? and how do i write it? grufit?gropit? (soory about the english) have a great summer!
hmm.. were is this place anyway? and how do i write it? grufit?gropit? (soory about the english) have a great summer!
כ כן זהו שמי אור New member 29/6/05 #3 חחח לה אורחיטה מה פתאום כתבת באנגלית? מה קרה לעברית? גרופית הוא ישוב ליד איילת (הקרוב ביותר לאילת (או לפחות כך חברתי טוענת). מקום קטן נחמד אבל חור חח שיהיה לך חופשה נהדרת (לצערי אין לי חופש עדיין כי אני לא תלמידת תיכון חטיבה יסודי אוניברסיטה (עדיין) )
חחח לה אורחיטה מה פתאום כתבת באנגלית? מה קרה לעברית? גרופית הוא ישוב ליד איילת (הקרוב ביותר לאילת (או לפחות כך חברתי טוענת). מקום קטן נחמד אבל חור חח שיהיה לך חופשה נהדרת (לצערי אין לי חופש עדיין כי אני לא תלמידת תיכון חטיבה יסודי אוניברסיטה (עדיין) )
L la orejita New member 30/6/05 #4 or! 10x! and the english is because im not in israel right now.. bye
כ כן זהו שמי אור New member 2/7/05 #8 יההה מגניב. אני ממש מקווה שאת נהנית ירדת לחופש או מכיוון שיש הופעה?
כ כן זהו שמי אור New member 3/7/05 #12 אההה אז יש לך מידע פנימי על כל המקומות השווים והכיפים. |מקנאה מאוד|. פעם הבאה את לוקחת אותי איתך במזוודה?
אההה אז יש לך מידע פנימי על כל המקומות השווים והכיפים. |מקנאה מאוד|. פעם הבאה את לוקחת אותי איתך במזוודה?