מישהו היה בהופעה אתמול במרתף?...

The PeaceKeeper

New member
מישהו היה בהופעה אתמול במרתף?...

אישית לא יכולתי להגיע כי הייתי עייף מכדי לנהוג... בכל זאת ת"א חיפה זאת לא דרך קלה... מישהו היה? שיספר חוויות...

E

Elektra Natchios

Guest
היה מצויין.

רונה הפתיעה בחולצת כדורסל אדומה-לבנה (לא לדאוג, יש תמונה) חיקוי לג'קו (זה היה ג'קו, נכון?) והביעה אכזבתה על הגמר. וקטע משעשע במיוחד: "מתי הוא יוצא?" "מתי יוצא מה?" *כולם צוחקים* "לא, פשוט אני עובדת על ספר והצגת תאטרון במקביל.."
נשמע הרבה יותר משעשע כשזה יוצא ממנה, מבטיחה לכם. רק אומר שמעולם לא שמעתי את רונה וערן מנגנים כך (לא שיש לי הרבה background, הייתי במספר קטן של הופעות) העוצמות, הקצב.. היה מדהים. זכורים לי בעיקר "אותו פיזמון" ו"גלויה" שהיו פשוט מצויינים מכל בחינה. השיר החדש - אני אהבתי. קאבר לשיר famous blue. "נס" (
כ"כ אוהבת) ממ.. אין מנוחה לרשעים. ארחיב מאוחר יותר.

יש מצב לתמונות?

היי אם יש לך כמה תמונות מההופעה נשמח לקבל במייל, לשים באתר שלנו ולתת לך קרדיט. [email protected] שמחים שנהנית ותודה איתי, מרתף10

The PeaceKeeper

New member
חחחח...

יאללה מחכים לתמונות~! אישית בגלל שהייתי עייף מידי... הלכתי להופעה של יהלי סובול עם דנה ברגר.. היה הופעה אקוסטית טובה...
אחרי זה היה שלום חנוך~!... אני חייב ללכת להופעה הבאה של רונה ויהי מה!

bזוהר

New member
אמרה שמזמן לא התרגשה

כמו שהתרגשה לקראת הגמר, שהיא חיכתה לזה וקנתה גרעינים במיוחד ושהגמר היה מאוד מאכזב. למרות שהיא בעד ג'קו. אופיר תעלי את התמונות! הן מאוד נחמדות הנה הפלייליסט: הקול שקורא לי נס טיול בהיר train סיפור מגירה הפעם האחרונה- שיר חדש שיהיה בדיסק.. מותר להעלות את המילים? אנלא יודעת אם זה מותר אותו פזמון מיהו המיילל ברוח מבול prison הבור famous blue לחיות נכון 10 שניות גלויה עיניים זרות (בפלייליסט כתוב זריחה) wait

bזוהר

New member
ע"י כוח רצון חסר גבולות!

"אם תרצו אין זו אגדה" (חיחיחיחי איזה שאלה כיפית שאלת!! תשאלי עוד כאלה
)

amigone23

New member
אחלה הופעה

הייתה הופעה פשוט מדהימה, היא כל כך מרגשת הרונה הזו, והסאונד היה מעולה, פעם ראשונה שלי במרתף.. מישהו יודע מאיפה השיר "עיניים זרות" ואיפה אפשר להשיג אותו? ואולי אתם יודעים מתי ואיפה ההופעה הבאה? תודה.

למעלה