מישהו היה בהופעה אתמול עם דניאל זמיר?

dan341

New member
מישהו היה בהופעה אתמול עם דניאל זמיר?

אשמח לשמוע את דעתכם, היתה הופעה יוצאת דופן ללא ספק. לי עדיין ממש קשה לבטא במילים את מה שהרגשתי, במיוחד שזו פעם ראשונה ששמעתי את מאיר עושה את "העוקד הנעקד והמזבח" בהופעה....

TEENAGER1

New member
אוקיי, מה?!

הוא שר את "העוקד הנעקד והמזבח"?! אם מישהו מכיר מכונה שמאפשרת לחזור בזמן, שיספר לי עליה ועכשיו.
(אני בהלם קצת.)

ms pizza

New member
שבוע טוב!!

אני איתך!! אני בהלם- העוקד הנעקד והמזבח????? איך חוזרים בזמן באמת??!

איף

New member
../images/Emo12.gif

חזון אחרית הימים?! אפשר שידור חוזר באחת ההופעות הקרובות !?!??

odery

New member
אפשר שיחזור של הפלייליסט שמאיר עשה שם?!

כי יש לי חברה שלא רצתה לבוא כי היא לא אוהבת ג'ז היא כן אוהבת מאיר אבל היא קדחה שבטח מאיר ישיר 3 שירים ודי... בבקשה תעזקו לי להכנס בה היא בטח קוראת ומחייכת עכשיו(מגיע לנו חיוך אחד ביום)

dan341

New member
פלייליסט

אז באמת צדקה הגברת, מאיר עלה לשלושה שירים בערך, אך הם היו שווים יותר מכל ההופעות שלו שהייתי בהן גם יחד... העוקד הנעקד והמזבח-שובר את הלב ומאחה אותו חזרה גם יחד.... אל תלכי מכאן בביצוע יוצא דופן במקצב שונה לחלוטין, לך אלי, שמע קולי. ובהדרן היה שוס אמיתי, הלהקה עלתה בלי מאיר ועשו שני שירים להדרן, ירדו, הדליקו את האורות, הקהל המשיך לשרוק ולמחוא כפיים, אז הם עלו שוב עם מאיר, והוא התחיל להשתגע , הם עשו את תני לי יד, הם התחילו לרדת והוא פשוט המשיך לנגן את "ובינהם" אז הם זרמו איתו, הפסנתרן לימד את הבסיסט "gcd כל השיר" ומאיר התחיל להשתולל, אחרי שהוא סיים את המילים האמיתיות של השיר הוא פשוט עבר ל"גוונטנמרה-וואחידה גוונטנמרה" ואז ל" i can get no setisfection " ואז ל"טוויסט אנד שאוט" אני הייתי די בשוק מעורבב בטירוף חושים , שילוב מגניב, של הגבול הדק בין אי נעימות לבין צמרמורת מחשמלת בגב...

למעלה