מישהו היה בהופעה אתמול?!

hodayoyo

New member
מישהו היה בהופעה אתמול?!../images/Emo60.gif

עוד לא ראיתי אף נושא על ההופעה... מישו?! איך היה?!?

אני הייתי... ../images/Emo98.gif

והייתי כותב סקירה שלמה ומדוקדקת, אבל אני לא זוכר במדוייק את סדר השירים... אבל באופן כללי, היתה הופעה פשוט מעולה. המקום לא היה גדול והקהל היה יחסית קטן ולכן התחושה אינטימית. דניאל שמר את השירים הטובים ביותר לסוף (רבות הדרכים, אהבה, עדיף, וכמובן - אני לא מאמין). ב"רבות הדרכים" הוא הודיע כי דנה חולה ולא יכלה להגיע להופעה, ועל כן העלה מישהי צעירה מהקהל לשיר את התפקיד (שהפליאה לשיר ללא כל חימום, כל הכבוד!!
), והיה ביצוע נהדר שלה ושלו לשיר. לו רק יכולתי לזכור את שמה...
דניאל איש מוכשר, צנוע ולא מתנשא, ובזכותו ובזכות הנגנים שאיתו, ההופעה נשמעה מצויין, והרגישה נפלא. כל הכבוד לך דניאל, זו היתה הופעה ראשונה מעולה בשבילי, מקווה לעוד רבות כאלו! (רק בצפון, אם אפשר...??
)

הו,היה מדהים../images/Emo13.gif

אני לא ממש זוכרת את הפלייליסט אבל הוא שר את ניצוצות. הביצוע שלו לזה פשוט מהמם:) בהחלט הייתה הרגשה של אינטימיות,דניאל כ"כ חמוד. נהניתי מאוד.הופעה ראשונה שלי שלו. מי ששרה איתו את רבות הדרכים שרה ממש מצויין,חבל שדנה לא הגיעה. לא נורא,היה כיף

hodayoyo

New member
ניצוצות?!?../images/Emo60.gif

ניצוצות של ברי ופורטיס?? מה הקשר בינו לבין השיר הזה??? וואי.. כמה הייתי נותנת כדי לשמוע ת'ביצוע הזה...

כה,וואי בהחלט היה ביצוע מהמם,זה היה

הבכורה של הביצוע בהופעה הזו
נהנהנהנהנה

omerikooo

New member
אם היית עושה חקירה מעמיקה היית מגלה

שאת "ניצוצות" הוא היה שר לפני שנה-שנתיים, בהופעות האקוסטיות הראשונות

all star girl

New member
היי ../images/Emo13.gif

אממ אני חדשה, בת 15 מחיפה, קוראם לי ירדן
והייתי אתמול. והיה פשוט מדהים. אני גם לא ממש זוכרת את הסדר של השירים. אבל הוא עשה מהאלבום הראשון כמה ומהאלבום השני את הרוב. דנה לא הייתה כי היא הייתה חולה אז הוא הציע שמישהי מהקהל תבוא לשיר איתו. ואני אמרתי לו שחברה שלי רוצה, אבל היא ממש התביישה ואז כולם מחאו לה כפיים והיא קמה בסוף
היו כמה שירים שהוא ביקש מהקהל להצטרף כזה נראה לי זה היה בעדיף ובעוד משהו אבל אני לא ממש זוכרת :-\ הוא גם עשה שיר של ברי סחרוף "ניצוצות" והוא סיפר שהוא שמע את השיר הזה ממש מזמן בהופעה של ברי סחרוף בחיפה, והוא הכיר אותו בגלל שהוא היה הגיטריסט של רמי פורטיס
הביצוע היה ממש ממש יפה
בסוף ההופעה הוא סיים אני חושבת עם "אני לא מאמין" וירד מהבמה. אחרי משהו כמו רבע שעה הוא יצא והתחיל לחתום ולדבר עם אנשים. אני דיברתי איתו בסוף ההופעה והוא היה ממש חמוד
אממ סליחה על החפירה
בוקר טוב
אה וגם, הגיטריסט שלו נתן בסוף הרבה מפרטים לכל מי שביקש. ירוקים כאלו. מי עוד היה?

אני הייתי והיה מדהים!!!!

אני הלכתי להופעה אתמול ואלה הן החויות שלי... זה היה במועדון הנמלה שנמצא באיזור התעשיה של קרית חיים ככה שהמקום לא נחמד במיוחד וכמו שדניאל אמר שהוא כמעט לא מצא את המקום והם עיבדו את הדרך. לא היו המון אנשים (בסביבות 60) וזה תרם המון לאווירה האינטימית של ההופעה. דניאל היה מדהים כמו בכל הופעה,הוא נכנס לשירים והיה פשוט מקסים! סדר השירים הוא: *כוכב *אוהב אותך *לבן ואז הוא אמר שבסיבוב הופעות הזה הפ פותחים עם שלושה שירים מהאלבום הראשון ושנחמד לראות שיש אנשים שגם מכירים את המילים של השירים ואז הם שרים שירים מהאלבום החדש... *עשן *פעם אחרי שני השירים האלה הוא אמר שבמקור הוא חיפאי ושהוא היה בצעירותו הגיטריסט של רמי פורטיס ושפעם אחת הוא הלך להופעה של ברי סחרוף וזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא שמע את השיר ניצוצות ושהוא פשוט החליט לעשות ביצוע חדש לשיר ולשיר אותו בסיבוב הופעות הזה. הוא גם אמר שבהופעה הזאת (אתמול) זאת פעם ראשונה שהם מבצעים את השיר,בכורה לביצוע כמו שהוא אמר ושהו בחר לעשות את זה דווקא בהופעה הזאת כי הוא שמע פעם ראשונה את השיר בחיפה. ואז הוא שר אותו וזה היה ביצוע מדהים!!!! *ניצוצות אחרי השיר הוא אמר ש"היום כשעוצרים אותי ברחוב (כן,גם זה קורה לפעמים) אז יש את הטלפונים הדור השלישי (שטוענים שהם רק ימשיכו עם הדורות וגם אחרי שניכחד מהעולם ישארו רק פלאפונים וג'וקים) אז אנשים מראים לי קליפים שלי שהם מורידים וזה נראה יותר טוב מבטלוויזיה. ועם כל הקטע הזה של האינטרנט אז אנשים מורידים שירים כי למה צריך לשלם על דיסק אם אפשר להוריד אותו חינם? ואיך יודעים שהם הורידו את השירים? כי הם מדברים איתך בטרקים (track) ואז הם באים ואומרים לך track 7 זה שיר מדהים. אז הלכנו לבדוק איזה שיר זה track 7 וגילינו שזה השיר הזה..." *אין כמו האהבה שלך *כשתחזרי ואז הוא אמר שהשיר הבא מוקדש לעינבל *מיתר קרוע *לב זהב *בא מכאב *עדיף ואז הוא אמר שלצערו דנה חולה כבר כמה ימים ומה שהם עושים בסיבוב הופעות הזה כשדנה חולה זה שהם מבקשים מאחת הבנות בקהל לשיר במקום דנה למרות שאין לה תחליף... "משהיא רוצה?" אני ממש רציתי ללכת כי זה השיר שאני הכי מתחברת אליו והכי אוהבת. ממש רציתי לשיר איתו אבל חשבתי שאני אזייף ולא כדאי,אז פספסתי את ההזדמנות וכמו שירדן אמרה היא אמרה שחברה שלה רוצה ואז דפנה שרה איתו וזה היה מדהים! שאלתי את דניאל אם אני יכולה לשיר יחד איתה ואז הוא אמר שהוא מצטער אבל אם אני גם ישיר אז זה כבר יהיה טריאו ושזה שיר רק לדואט. אבל היה ביצוע ממש יפה של שניהם ביחד. *רבות הדרכים *אהבה אדרן: כולם המשיכו למחוא כפיים ואז דניעל עלה שוב אבל לבד ואמר "אתם רוצים עוד מוזיקה? זה מה שאתם מנסים להגיד לי?" ואז הוא שר *אחרת *אני לא מאמין וככה הוא סיים. אחרי איזה רבע שעה או עשרים דקות הוא יצא וחתם לכולם,דיבר עם כולם והיה ממש חמוד כמו תמיד! בקיצור דניאל ריגש אותי שוב כמו שהוא עושה בכל הופעה מחדש!
סליחה על החפירה... הדס.

מספר תיקונים....

*הפ=הם *עיבדו=איבדו *ושהו=ושהוא *דניעל=דניאל זה מה שקורה שכותבים איך שקמים... הדס.

היה מישהו אחד שאמר שהוא

צילם קצת ושהוא יעלה את זה פה לפורום.... הוא אמר לי שהוא כותב כאן... אז צריך לחכות ולראות...

למעלה