מישהו היה בהופעה אתמול?

מישהו היה בהופעה אתמול?

דבר ראשון.. אני חייבת חייבת לספר שאחרי ההופעה הלכתי לעידן, והוא באמתבאמתבאמת מזהה אותי, וזה ממש עושה לי טוב ונחמד על הלב. הוא זיהה אותי, נתן לי יד, שאל אותי מה שלומי ואיך היה ועניינים כאלה, ואז אמרתי לו "תקשיב זה לא בסדר.. יש לך את הקול הכי יפה בעולם יעני.. ברמה של לשבת בהופעות שלך ולדמוע".. והוא שמח עד מאוד, ואז הוא נורא התלהב מהסווטשירט שלבשתי, הוא אמר "יו איזה סווטשירט מדהים!! מאיפה הוא?!", אז סיפרתי לו מאיפה הוא, ולקח זמן עד שהוא הבין את השם של החנות, ואמרתי לו שאני אקנה לו! :)) כי הוא עידן רייכל, ואני חייבת לו את זה. ;) ואז הוא צעק עליי!! הוא אמר "לא!!! מאיפה הוא?? איזה סווטשירט מדהים!". ואמרתי לו שאני אקנה לו וזהו. :] אח"כ אמרתי לו שההופעה הזאת מדהימה כל כך ושאני מכורה ושאם אני לא מגיעה להופעה פעם בחודש לפחות, אז יש לי חור בלב, ושכל המשכורת הצבאית שלי הולכת על זה. דיברנו עוד קצת, ואז נפרדנו לדרכנו.. והלכתי לשבת כמה מטרים ליד זירת האירוע. אחרי 3-4 דקות, נזכרתי שאני נורא רוצה את המכנסיים שלו. אז הלכתי לעידן. ואמרתי לו, "עידן". אז הוא אמר "כן!!" ואפילו חייך את החיוך המדהים שלו!^@#@@@@^%&$& ואמרתי לו "שמע. אני, אני גיליתי לך מאיפה החולצה. עכשיו תורך לספר לי מאיפה המכנסיים". אז לכל החבובים בפורום הזה שכל הזמן ביקשו מאלה שהולכים להופעות של הפרויקט שישאלו אותו מאיפה המכנסיים וכל מני עניינים - אתם יכולים להפסיק לחפש. זה ייצור פרטי, זה מישהו שעשה אותם במיוחד בשבילו. אפשר יענו להשיג את האיש הזה, אבל אז הוא מכין אותם ספציפית בשבילכם, וזה המוןהמון כסף. עידן סיפר לי שלהם זה לא עולה, כי זה קו ייצור במיוחד בשבילם.. והוא אמר "את צריכה לקחת בחשבון שאם הוא מכין אותם במיוחד, זה יכול לעלות הרבהרבה כסף". אני אוהבת אותו.
 

betti10

New member
זה ידוע

כבר שזה יחודי ותופרים לו במיוחד. אמרו את זה מזמן... שמחה שנהנית. אכן מדהים.
 
נשמע ממש כיף!

איזה כיף שהוא מזהה אותך! אני בטוחה שכולנו היינו מתחלפים איתך :) נשמע שהייתה אחלה חוויה
 

willo1

New member
מה ידוע?../images/Emo12.gif

את רצינית? את יודעת איך זה העסיק את כולנו פה בפורום לפני כמה חודשים?
 

betti10

New member
חחחחח...

זה ידוע מזמן..מה ז"א העסיק אתכם? בעיקרון ורק לידע כללי, רוב בגדי הלהקות למיניהם מעוצבים ע"י מעצב...(גם אם זה לא ממש "להקה")
לפי מה שהבנתי (ויודעת) שהם החליטו ששנה אחת (או לפי אלבומים...את הפרט הזה לא זוכרת) הם לבושים בלבן ושנה אחרי בשחור ושנה הבאה... מי יודע? אולי באדום?
 

willo1

New member
חחחח גדול

אני אוהבת לבן, היום הגעתי למסקנה שלבן זה ממש יפה. וגם ירוק
לא? לדעתי זה צבע אטראקטיבי כזה.. למרות שתמיד כשהיו שואלים אותי על צבע הייתי אומרת ורוד כמו איזו פאקאצה
מה הצבעים שלכם
 

willo1

New member
חחחחחחחחחחחח

אני לא מאמינ ה שמישהו אשכרה שאל אותו סופסוף!!
אבל איזו תשובה.. הממ מאכזבת
ציפיתי שכבר יהיה פה איזה גל של נהירה לחנות שממנה-הוא-היה-אמור-לקנות
 

willo1

New member
היי דנה

כשתקני לא את הסווטשירט, תעדכני אותנו כן?
 
:)

אני אעדכן, ברור! :) התקשרתי לסטודיו הזה היום.. קודם כל, הם מביאים את זה מלונדון.. דבר שני, אי אפשר לעשות גזרה שמתאימה במיוחד לי, אני אהיה חייבת לקבל את הגזרה של עידן (מידה וכאלה, וממש לא אכפת לי) דבר שלישי, הבחורצ'יק אמר שזה יעלה לי בסביבות העולם של ה-800 :)
 
למעלה