נקודה זה כן כינוי
New member
מישהו היה בהופעה אתמול?
דבר ראשון.. אני חייבת חייבת לספר שאחרי ההופעה הלכתי לעידן, והוא באמתבאמתבאמת מזהה אותי, וזה ממש עושה לי טוב ונחמד על הלב. הוא זיהה אותי, נתן לי יד, שאל אותי מה שלומי ואיך היה ועניינים כאלה, ואז אמרתי לו "תקשיב זה לא בסדר.. יש לך את הקול הכי יפה בעולם יעני.. ברמה של לשבת בהופעות שלך ולדמוע".. והוא שמח עד מאוד, ואז הוא נורא התלהב מהסווטשירט שלבשתי, הוא אמר "יו איזה סווטשירט מדהים!! מאיפה הוא?!", אז סיפרתי לו מאיפה הוא, ולקח זמן עד שהוא הבין את השם של החנות, ואמרתי לו שאני אקנה לו!
) כי הוא עידן רייכל, ואני חייבת לו את זה.
ואז הוא צעק עליי!! הוא אמר "לא!!! מאיפה הוא?? איזה סווטשירט מדהים!". ואמרתי לו שאני אקנה לו וזהו. :] אח"כ אמרתי לו שההופעה הזאת מדהימה כל כך ושאני מכורה ושאם אני לא מגיעה להופעה פעם בחודש לפחות, אז יש לי חור בלב, ושכל המשכורת הצבאית שלי הולכת על זה. דיברנו עוד קצת, ואז נפרדנו לדרכנו.. והלכתי לשבת כמה מטרים ליד זירת האירוע. אחרי 3-4 דקות, נזכרתי שאני נורא רוצה את המכנסיים שלו. אז הלכתי לעידן. ואמרתי לו, "עידן". אז הוא אמר "כן!!" ואפילו חייך את החיוך המדהים שלו!^@#@@@@^%&$& ואמרתי לו "שמע. אני, אני גיליתי לך מאיפה החולצה. עכשיו תורך לספר לי מאיפה המכנסיים". אז לכל החבובים בפורום הזה שכל הזמן ביקשו מאלה שהולכים להופעות של הפרויקט שישאלו אותו מאיפה המכנסיים וכל מני עניינים - אתם יכולים להפסיק לחפש. זה ייצור פרטי, זה מישהו שעשה אותם במיוחד בשבילו. אפשר יענו להשיג את האיש הזה, אבל אז הוא מכין אותם ספציפית בשבילכם, וזה המוןהמון כסף. עידן סיפר לי שלהם זה לא עולה, כי זה קו ייצור במיוחד בשבילם.. והוא אמר "את צריכה לקחת בחשבון שאם הוא מכין אותם במיוחד, זה יכול לעלות הרבהרבה כסף". אני אוהבת אותו.
דבר ראשון.. אני חייבת חייבת לספר שאחרי ההופעה הלכתי לעידן, והוא באמתבאמתבאמת מזהה אותי, וזה ממש עושה לי טוב ונחמד על הלב. הוא זיהה אותי, נתן לי יד, שאל אותי מה שלומי ואיך היה ועניינים כאלה, ואז אמרתי לו "תקשיב זה לא בסדר.. יש לך את הקול הכי יפה בעולם יעני.. ברמה של לשבת בהופעות שלך ולדמוע".. והוא שמח עד מאוד, ואז הוא נורא התלהב מהסווטשירט שלבשתי, הוא אמר "יו איזה סווטשירט מדהים!! מאיפה הוא?!", אז סיפרתי לו מאיפה הוא, ולקח זמן עד שהוא הבין את השם של החנות, ואמרתי לו שאני אקנה לו!