הייתי, וכמובן שנהניתי -
אע"פ שההופעה של "את האישה שלי" בצוותא הייתה הרבה יותר טובה. בכל מופע הוא מספר בדיחות שונות בהקשר לשירים שהוא שר, ובגלל זה נורא מעניין לראות אותו בהופעות שונות. הפעם הוא פיתח את הבדיחות על המבטא יותר רחוק. לדוגמא, את הבדיחה על המבטא השבדי לא הכרתי, עוד רגע התעלפתי מרוב צחוק, כבר כאב לי כל הגוף. לדוגמא, אני עדיין לא הייתי ב"אינטימתי", וזה כבר ממש בוער לי. והייתה גם הופעה. אני קיבלתי תחושה של חזרה על הבמה, אולי בגלל שזו הייתה אחת ההופעות הראשונות שלהם (אם לא הראשונה) עם אלי בן-שושן על התופים (מה קרה לדניאל לימה???). יאיר מיכאל היה חזק מאד מבחינת ווליום (אולי זה בגלל שישבתי ממש ליד הבמה), ונהניתי הרבה יותר מאיך שהוא ניגן בצוותא. הסאונד היה גם הרבה יותר טוב בצוותא, ובזאפה יצא שאחד הרמקולים ציפצף כל ההופעה, אבל מבחינתי לפחות זה בסדר - זה הזאפה, תענוג לבוא לשם (בניגוד לקמלוט הרצליה, שאת דעתי עליו אמרתי כבר...). בקיצור, הופעה טובה (כי זה בכל זאת מתי), אבל הוא ידע כבר הופעות טובות יותר בעיניי. לפחות הוא היה משוחרר ממש וזכינו לשמוע שוב את כל הבדיחות השופכות מצחוק האלו, שהוא מספר רק כשהוא מרגיש בכיף ונינוח. היה קטע שהוא עשה עם אלי בן-שושן, עם גפרור שהוא שבר, הניח אותו על האצבע של בן-שושן, ביקש ממנו שיעשה "פרררר", אבל חזק, ואז כשהוא עשה, מתי לקח את הגפרור ואמר: "הלו?".
רק מתי יודע לעשות את השטויות האלה.
אויש, אויש... מתי ההופעה הבאה בתל-אביב?? ועוד יותר חשוב, מתי "אינטימתי" בזאפה??? או עוד יותר טוב, ב"צוותא"???
שי