מישהו היה בהופעה ביום הסטודנט

JaWbreaker15

New member
מישהו היה בהופעה ביום הסטודנט

בטכניון? היה כזה כיף!! (למרות שמוניקה עשו רק 5 שירים...) יעל

אני הייתי.. ובגלל זה נכנסתי לכאן..

יותר נכון חזרתי :) הייתה הופעה טובה.. רק חבל ששלום חנוך הזה.. בעע הייתי בועטת בו אם הייתי יכולה... ומה שאני הולכת להגיד בטח ישמע ילדותי וטיפשי.. אבל פיטר כזה חמודד!! לפני שהם התחילו לשיר- כשהוא סתם עמד בצד של הבמה- אני וחברה שלי צעקנו- פיטררר- והוא הסתכל וחייך- ועשה לנו היי עם היד!! הוא היה ממש חמוד..:) פיתחתי חיבה למוניק"ס..! למרות שזאת לא ההופעה הראשונה שאני רואה שלהם... הם גם באים לבצפר שלי ב 19 ליוני :) סורי שזה יצא ארוךך..!

ענבר ש

New member
כן, ברוכה הבאה

רציתי לדעת מה דעתכם על תלבושת אחידה מאחר ששנה הבאה יהיה לנו בביצפר תלבושת אחידה

gp53

New member
אין לנו תלבושת

וגם לא נראה לי שתהיה, זה בית ספר קיבוצי. אבל מי שיש לו בעיה עם זה שידפיס את ההדפס באותו הצבע של החולצה

בדיוק השבוע הזה.. ../images/Emo168.gif

זה התחיל גם אצלנו..., אבל בקושי מישהו בא איתה... ואם תשאלו אותי.., אני מאוד מאוד מאוד בעד...

II AM 18

New member
נגד!!! ../images/Emo31.gif

פעם ראשונה שאני משתמש באייקון הזה... לי בכל מיקרה לא תהיה תלבושת אחידה כי זו השנה האחרונה שלי בבצפרררר :) אבל בלי קשר לפי דעתי זה רעיון טיפשי. כאילו שכל אחד יבוא איך שבא לו, למה צריך שכל התלמידים יבואו אותו דבר?? אולי גם המורים והמנהלת יבואו עם התלבושת הזאת?...

אמממ תראה..../images/Emo163.gif

לפי דעתי יש בזה משהו במה שאתה אומר... אבל אצלנו למשל בבית הספר באים עם תלבושת חוץ מביום שישי...(שמותר לבוא איך שבא לנו) אבל יש גם בצד השני משהו.. כי יש אצלנו גם אנשים שאין להם כסף לקנות משהו אחר ותלבושת זה הדבר הכי זול ואפשרי לקניה וגם בית הספר שלנו נותן לכאלה שאין להם,זה לא כל כך נעים לראות אנשים מתלבשים חגיגי ואיך שבא להם עם הבגדים הכי יפים בעולם , כאשר לך אין כלום ואתה הולך עם בגד הכי מלוכלך במשך שבוע(חחחחח זה נשמע מצחיק אבל זה לא) ואם אתה שואל למה למורים ומנהלים לא.. אז אצלנו בעבר היו גם המורים וגם המנהלים לובשים את זה אבל זה נראה להם די מטומטם שהם צרכים להתלבש כמו התלמידים! זה כמו שלמורות מותר לצבוע שער ורק בית הספר שלנו נאצים וזה פשוט שואה לפנים שלתלמידים אסור והבעיה היא שלמורות מותר בגלל שלהן יש צבע לבד בשער כאילו באיזה שהוא שלב שערן מחליד(זאת אומרת המורות מזדקנות=נעשה לבן) וצריך לצבוע.. בקיצור תלבושת זה טוב ורע... נ.ב אל תתיחסו לביטוים כמו שואה וכאלה...

אצלנו כבר שנים שיש תלבושת

אבל זה רק חולצת טי עם סמל... אפשר בכל הצבעים (לספורט חובה לבן) אפשר צמוד, רחב.. מה שבא ובימי שיש מותר לבוא בחולצה רגילה ו"הולמת"

Negative creep1

New member
שניםםם תראו אותה

שנים דננההה חווית חווית תלבושת להלהלה לדעתי תלבושת זה טוב יותר, למה כמו שכמו שטענו מקודם, שאף אחד לא ירגיש מסכן שאנים מתגנדרים והם לא..
בשביל שכולם ירגישו טוב

Just Adi

New member
אני דווקא מזה... ../images/Emo80.gif

בעד תלבושת... זת'ומרת ברור שבגדים מראים על הבן אדם וכו' אבל את זה אפשר להראות גם אחרה"צ... לדעתי זה לא בסדר שיש בנות ששמות פס על החוקים של ביה"ס ובאות בבגדים מינמליים, או אנשים שבאים אך ורק עם מותגים, בדר"כ אנשים מסתובבים אחר הצהריים עם אנשים שדומים להם (בתרבויות מסויימות קוראים לזה חברים) ואז הקטע של הבגדים פחות משמעותי...

l i f a g i r l

New member
זה מרגיז אבל דווקא סבבה

גם לי יש תלבושת בביצפר... לא שאני מתה על זה,כי זה ממש מרגיז אבל מתרגלים... ןזה סך הכל ביצפר לא יותר מזה זתומרת שזה לא ממש מזיז לי וזה גם סך הכל חולצה עם סמל שלובשים 5 שעות או משהו כזה

בדיוק!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

יש אנשים שמתלבשים לבית סםר כאילו שהם הולכים לאיזה אירוע....

l i f a g i r l

New member
כן!!!!!!!

באות לי בנות עם חצאית,או שמחה למה?!? אני אל מבינה....לכו עםזה אחר הצהריים כמה שבא לכם אבל למה לביצפר?!? או יש את אלה שמתלבשות כמו זונות.... זה גם מרגיז אותי

חחחחחחחחחח כן... ../images/Emo168.gif

לא מזמן עשו לנו כנס שכבה בנוגע לתלבושת האחידה.. חחח א\ז המנהל צעק : " זה לא ככה!!! בנות באות איך שבא להן רק בשביל שהבנים מכיתה י' יסכלו עליהם.., ואם ן לא יבואו ככה אז הבנים מכיתה י' לא יסתכלו עליהן....." חחחחחחחחחחחחחחח וזה כל כך נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואנחנו נקרענו!! חחח

אחרונה חביבה ../images/Emo28.gif

גם אצלי יש תלבושת אחידה ותאמת זה עושה תחיים יותר קלים.. במקום לקום בבוקר ולשבור תראש מה אני אלבש היום? פשוט זורקים מכנס מלבישים חולצההההההה מצחצחים שיניים ויוצאים לדרך! 6 שעות של F-U-N!

למעלה